kychtax

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
skypi
Kontaktovat uživatele:

Re: kychtax

Příspěvek od skypi »

Jiri píše:
01 říj 2020 14:30
BVa
Prosím můžeš popsat kvalitu svého HIFI aparátu, na kterém si před 35-40ti roky ty své poslechové testy prováděl?
Nestálo by za to udělat tu "hlúpost" a takové testy vyzkoušet na HIFI aparátu slušné kvality v r. 2020?
"Slušné" kvality ? No to p. Bunta bezpochyby má. A může to i objektivně doložit. Co, resp. čím to můžeš doložit ty ? 😏 Svým tvrzením, hraničícím s fanatismem, bez objektivího důkazu, bez věrohodného slepého testu-který taky zpochybňuješ ? :roll:

A kychtaxovi jedině "blahopřát", že to změnou drátu - před aparaturou - "dotáhl" na "úplně jinou sestavu" , samozřejmě lepší... Pokud se moje KEFy teď změní na Blade, magickou mocí krystalického stříbra v drátu před aparaturou , samozřejmě nejvyšší kvality, jdu do toho :lol:

Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Antony »

BVa píše:
01 říj 2020 12:04
Antony, ver si čomu chceš, ale pretože veríš, tak to nie je dôkaz existencie. A neexistencia rozdielov sa dá dokázať (to je práve ten nulový výsledok meraní všetkých "rozdielov" signálu), nezávisle na subjekte. Lenže takýto výsledok je v rozpore s halucináciami "počujúcich", ergo je nesprávny (nehodiaci sa..).. :roll:
Napsal jsi jinými slovy přesně to, co jsem ve svých heslech napsal i já. Nevidím rozpor.

Jiri
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jiri »

RedBaron píše:
01 říj 2020 15:32
Že je to slyšet řekl kdo?
p.Stranka - konstruktér SPaudio

svartenatt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od svartenatt »

Stále čekám na odezvu výzvy o soukromé elektrárně. Tak co kychtax?
To by mě osobně zajímalo, sám bych to nepoznal, tak vsázím na nejlepšího znalce rozdílu kabelů.

Sám jsem spokojený co mám a už nepotřebuji nic měnit, užívám si hudbu v dostatečné kvalitě a o tom to snad je.

Ty neustále útoky už taky nejsou co bývalo, všichni se opakují.

Karel1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Karel1 »

Já si myslím, že Kychtax je jen provokatér ;)

Jiri
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jiri »

svartenatt píše:
01 říj 2020 16:00
Sám jsem spokojený co mám a už nepotřebuji nic měnit, užívám si hudbu v dostatečné kvalitě a o tom to snad je.
Zajímavé, že zrovna takto "naprosto spokojení" jedinci nejvíce negativně reagují když Kychtax napíše, jak si DIY vylepšil zvuk své sestavy :lol:

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

Jiri píše:
01 říj 2020 15:58
RedBaron píše:
01 říj 2020 15:32
Že je to slyšet řekl kdo?
p.Stranka - konstruktér SPaudio
P.Stranka vždy doteraz doložil svoje tvrdenia aj meraniami, na "inom webe" aj na jeho stránke sa dajú dohladať..A viackrát v minulosti pripustil aj to, že sa dá zmerať aj to, čo nie je už možné počuť..Je náhoda, že pri kábloch nič také neexistuje? Asi nie, pretože ťažko zmerať niečo (rozdiel, zmena , zlepšenie zvuku), čo objektívne neexistuje. Tak stačí, že je to "počuť"... ;) A nakoniec, je to aj "jednoduchšie". Niektorí výrobcovia to majú ako jedinú metódu kvantifikácie kvality.
když Kychtax napíše, jak si DIY vylepšil zvuk své sestavy :lol:
Kychtax si "vylepšil" drát a pocit. So zvukom to nemá nič spoločné. :)
Naposledy upravil(a) BVa dne 01 říj 2020 16:45, celkem upraveno 1 x.

svartenatt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Jiri, v čem se to vylučuje?
Dle mě je kychtax v pohodě, jen chci pochopit jeho zvukovou obsesi.

Jiri
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jiri »

svartenatt
Tak proč mu chceš neustále dokazovat, že se mýlí a jeho pokusy s dráty žádný vliv na zvuk nemají?
Byl si někdy u Kychtaxe? Nebo aspoň u někoho, kdo už je na tom s věrným domácím poslechem výrazně dále než ty?

svartenatt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Já jej naopak podporuji. Kde je zmínka, že to dělá špatně?
Je osobou, která tu osobní elektrárnu je schopna zkusit a podat poznatky.
Že tomu moc nevěřím, to je jen můj názor.

Strejdin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Strejdin »

Před časem, cca 1-2 roky tady Kychtax prohlásil že bude objíždět nevěřící "Tomáše" 😆 s kompletní sadou káblíků a dělat jim osvětu. Nevím, jestli už někoho na víru obrátil (třeba se tím dotyčný jenom zapomněl pochlubit), ale chápu že teď, v době toho zas... zkur... covidu to úplně není vhodné. Ale co takhle poslat párek třeba napájecích stříbrňáků na zkoušku?

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

kychtax
Doufám, že za to bereš nějakou provizi. Zcela chcíplé fórum několik týdnů a stačí napsat ve svém vlákně, že sis něco vyrobil pro svoji potěchu a testování a hned se ozývají Ti samí negativisté a nevěřící Tomášové v rámci kabelománie a hned mají potřebu abys jim něco dokazoval, či jim něco půjčoval. Hned je tady rušno, že si reklamy po straně vesele poblikávaj. Takovou aktivitu je škoda nechat ladem.
Vydržať

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

skypi píše:
01 říj 2020 15:36

A kychtaxovi jedině "blahopřát", že to změnou drátu - před aparaturou - "dotáhl" na "úplně jinou sestavu"
Ne jinou, konečně tu sestavu slyším hrát. To je krapítek rozdíl. ;)
Strejdine, mám k se u Tebe zastavit s baglem kabelů? :P
Svart. Mám 4 komponenty a snažím se je mít dobře zapojené - ne za moc chechtáků. Co bych dělal s parní elektrárnou? :lol:

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Ale ty dráty v liště .. to byste nevěřili. To je bez nadsázky. Lišta má větší vliv na zvuk než jeden jakýkoliv napájecí kabel. Nevidím důvod, proč o tom nenapsat v mým vlákně. Mohl jsem si vlákno nechat smazat. To mně bylo líto. A základat jinde .. a pak třeba zas jinde. A pak tam jinde si říct že to není ono a uvažovat kam jít atd. Hmm. Chodím na všechna fora i tak. Proč se někde mazat a dělat teatre. :-) Stejně chodí všichni na všechna fora (skoro).. zas tolik se toho v hifi neděje, aby to nestihl člověk číst, co ho zajímá.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

pojďme zpátky k muzice. Poslouchám tuto nahrávku (na radu jednoho kolegy hifisty).
Je to DSD256 a je to nahrané nativně (údajně těch nativních 256tek není zas tak moc..). Album má pěkných 10GB.
Zvuk je neuvěřitelně hladký, piano plné života a informací. Asi nejlepší co jsem zatím slyšel. Děkuji za tento tip. *klanimse*
https://hdmusic.me/naoko-tanaka-i-fall- ... t-1764khz/

Ještě mám jednu věc k podělení se. V poslední době dávám přednost Album playeru (díky za tip Kocmeister *thumbs up* ) před HQ player. Zdá se mi, že z něj jde zvuk v přirozenější podobě. Není tak tlačený nebo efektní.

Obrázek
Naposledy upravil(a) kychtax dne 01 říj 2020 19:12, celkem upraveno 4 x.

Odpovědět