kychtax

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: kychtax

Příspěvek od kychtax »

Už asi týden provozuji Pink Faun USB bridge. Napájí ho zdroj Breeze Audio 5V přes stříbrný DC kablík, síťák ke zdroji rovněž stříbro DIY.
Včera jsem Pink Faun zkusmo obešel a hrál přímo ze základní desky. Je to opět dost slyšitelný rozdíl v prospěch Pink Fauna.
Když jsem večer poslouchal jen přes sluchátka už opět s PF, vzpomněl jsem si a uvědomil podobnost se zvukem jiné sluch. sestavy v pořizovací ceně cca 300 tis. - Zvuk je velmi čistý, až krystalický a transparentní.
Takže zbytek řetězce bude potřeba potunit.. :)
Přílohy
pink faun.jpg

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Přečetl jsem si jinde, že Shunyata LAN kabel je výborný, jak přidává k muzikalitě sestavy.. jeden kabel? ..To prosím vážně? Pokud tomu tak skutečně je, pak je něco v takové sestavě špatně, když potřebuji jeden kabel (ještě navíc na místě LAN), aby bylo dosaženo muzikality sestavy.. *fnuk* ;)

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Takze mam komplex, jsem pokrytec a bez penez na uctu. Reakce na predchozi post o shunyata.
Trochu zchladit hlavy by neskodilo. :lol:

FS
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od FS »

kychtax píše:
13 črc 2021 18:10
Přečetl jsem si jinde, že Shunyata LAN kabel je výborný, jak přidává k muzikalitě sestavy.. jeden kabel? ..To prosím vážně? Pokud tomu tak skutečně je, pak je něco v takové sestavě špatně, když potřebuji jeden kabel (ještě navíc na místě LAN), aby bylo dosaženo muzikality sestavy.. *fnuk* ;)
Souhlasím, když se to napíše takto "..jak přidává k muzikalitě sestavy..", tak to vypadá dost nerealisticky.

Ovšem, když to přeformuluješ na "..jeden blbý kabel v sestavě dokáže pohřbít zvuk celého systému..", tak se dostaneš k tvrzení, se kterým se leckdo může ztotožnit - a třeba to může být i ten LAN kabel :)

Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Tomáš »

Takze mam komplex, jsem pokrytec a bez penez na uctu. Reakce na predchozi post o shunyata.
Trochu zchladit hlavy by neskodilo
Ok, I have for a few years now had Shunyata as the "King" of the snake oil sellers. They represent the worst of the worst. They have it all. Marketing material that is pure rubbish and techno nonsense by the bucket full. I always wish someone with deep pockets could sue them out of existence. Then I foolishly looked at some Audio rags, I mean mags yesterday and saw an ad for Synergistic Speaker Wire I think it was. $28,000 for an 8 foot length. I now have put them at the top tier with Shunyata as both companies need to be hounded out of business. They represent the worst of the audio world. I know I should not be surprised, but I still am at the overwhelming amount of rip off and scam artists that are dominant in the audio industry. Just thought I would mention it today.
Our "hobby" is dominated by low life's, criminals and scammers of the highest order. They are true professionals at their trade.
https://www.audiosciencereview.com/foru ... il.24765/

Janik
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Janik »

kychtax píše:
14 črc 2021 14:11
Trochu zchladit hlavy by neskodilo. :lol:
Preco pises sem ked si reagoval na HEF?

Ano tvoj komentar je pokrytecky. Bezne ta vidno velmi aktivneho v temach o kabloch a tiez velmi horlivo sa navazas do ludi co nemaju rovnaky nazor ako ty.

Naraz, niekto pise o kabloch, na ktore zrejme nemas, tak si sa prehupol do tej druhej skupiny ludi, ze to je blbost a niekomu prispejes na mercedes atd.

Bol by som rad aby si vsetci naliali toho cisteho vina vratane teba Kychtax. Nepoznam ta, ale na zaklade tvojich komentarov je evidentne, ze sa prelievas z jednej strany na druhu a opacne preto vnimam toto ako pokrytectvo.

Booker
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Booker »

Muzikalita? Nějaká vedlejší jednotka SI?

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Janik, protože mé vlákno je vhodnější pro tento typ příspěvků. :)
Pokrytečtí jsou výrobci co chtějí za kabel s výr. náklady 10tis ..100tis. *taktone*
ať žije mercedes. Čau. ;)

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Tak dnes ráno odvezeny reprobedny do Hostivic na úpravu. *klanimse*
Byla to rychlovka, že jsem nestihl ani pořídit fotku. :)
Obrázek

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Přírůstek do sestavy - stříbrný reprokabel - HGA X32 v bi-wire, u mne zapojený jako single wire.
Do jednoho terminálu jde banánek i vidlička, nejlepší výsledek u mne.
Použité dráty jsou HGA stříbro v teflonu 0,6mm x 32. Zakončení WBT a Lok.. *palec*
Přílohy
IMG_20210612_151022 (1).jpg

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

:)

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Ahoj. Tak mne v pátek minulý týden po 7-hodinové tůře v horách (asi únavou a kombinací faktorů?) večer luplo v uchu. Do rána jsem na ucho téměř neslyšel a dostavil se silný tinnitus. Zejména vysoké frekvence, např. šustění rukou nebylo slyšet. Druhý den byl nanic. Víceméně jsem ho proležel s únavou. Včera už se sluch vrátil, ale šumění trvá. Dnes jsem byl na ušním ve FN a dostal Betaserc (Betahistin). Betahistin má za úkol prokrvovat střední ucho.

Paradoxně jsem v červenci téměř neposlouchal hudbu, s vyjímkou začátku měsíce.
Už mám toto podruhé. Při první zkušenosti, to myslím trvalo týden až dva, než byl tento prevít pryč. Asi začnu nosit venku špunty, hlasitý zvuk je celkem nepříjemný a ještě (už né tak silný) tinnitus přetrvává. Jestli má někdo rovněž zkušenost a podělí se, informace jsou vítané.
Chraňte si uši a.. Zdar.. :)
Obrázek

Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bazi 36 »

Zkus se zeptat na vedlejšim fóru, ale dej pozor...nejprve budeš muset Levinsonovi dokázat, žes ten tinnitus slyšel na vlastní slechy, jinak tě i s dotazem převelí na bojiště Severní Koreje :lol:

Lemon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lemon »

Z únavy ti je tak nelupne v uchu + tinitus. Těžko říct. Tinitus v lehčí formě mám taky. Zjistil jsem příčinu z rozboru krve u známého doktora a to , že jsem prodělal EB virus - mám vysoké protilátky. Těch příčin může být celá řada. Také lidé co prodělali boreliózu mají tinitus. Je toho dost.
Nebo někomu střelej u ucha brokovnicí a má to : )

Yiakubou
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Yiakubou »

On se ten tinnitus muze vyvinout v pozdejsim veku i kvuli necemu z mladi. Znamej s tim ma ted problemy ve 40, protoze jako mladej hral v kapele, samozrejme komba na plny koule a usi u toho. Krome vyvarovani se hlasitych zvuku je nejlepsi prevenci zdravy zivotni styl (asi jako se vsim) - vyvavorat se hlavne vysokeho tlaku, takze se hybat, nebejt tlustej a s tim souvisejici dobry krevni obeh. To ostatni jde uz tezko ovlivnit. To ma pak clovek bud smulu, nebo by nemohl delat nic zabavnyho.

Odpovědět