kychtax
Re: kychtax
Ja mam dutinky na všem krome lisovaciho oka
Přidávám foto reprobedny po úpravách.
Už jsme se znovu sžili a vše je jinak a lépe. Malé osvícení ve smyslu, že celkem "drobné" úpravy a jedna větší (výšk. repro) a vliv na zvuk zásadní, velký..ve srovnání s jinými věcmi.
Už jsme se znovu sžili a vše je jinak a lépe. Malé osvícení ve smyslu, že celkem "drobné" úpravy a jedna větší (výšk. repro) a vliv na zvuk zásadní, velký..ve srovnání s jinými věcmi.

Malá příčina, velký účinek! 
Krásný kus "hudebního" nábytku! Užívej si to....

Krásný kus "hudebního" nábytku! Užívej si to....
Tyhle repra se mi vždy líbily. Určitě to i parádně hraje.
Krása veliká. Taky se mi vždycky líbily. I ty menší stojanovky. Máš třeba i foto výhybky? Čím máš vydrátováno uvnitř?
Umí někdo vysvětlit, proč je basák tak daleko od zbytku? Nebývá to zvykem.
Umí někdo vysvětlit, proč je basák tak daleko od zbytku? Nebývá to zvykem.
Díky,
. Nemám foto vnitřku. Výhybka je prodrátována standardními dráty používanými Xavian i u nových a nejvyšších modelů Prometheo, Calliope atd. Ptal jsem se na to a byl jsem ujištěný o dostatečnosti drátu, reprobedny nejsou staré a ani drát, jeho výměna by byla zbytečná (ještě běží 5l záruka). U basáku se využívá sfázování s odrazem zv. vlny od země. Proto je nízko, větší detail nevím.

Až skončí záruka, tak aspon stredy a výšky předrátovat Kimberem 

Taky velká gratulace. Já jsem velký fanoušek Xavianu. Pár repro jsem měl a na jedny poslouchám.
Jestli někdo sledujete i herní popkulturu. Na příští rok (Listopad 2022) se chystá nová RPG Starfield, naprostá pecka od Bethesdy, která se chystá ke hvězdám.
Bethesda je studio, které koupil Microsoft a stojí za hrami jako Elder Scrolls, Skyrim, Fallout..
Hudbu ze hry hraje Londýnský symf. orchestr. Artworky lokací, které budou ve hře, jsou nádherné. Velmi se těším. Toto bude velká událost.
Bethesda je studio, které koupil Microsoft a stojí za hrami jako Elder Scrolls, Skyrim, Fallout..
Hudbu ze hry hraje Londýnský symf. orchestr. Artworky lokací, které budou ve hře, jsou nádherné. Velmi se těším. Toto bude velká událost.
Já tedy považuju využití symf.orchestru pro tuto hudbu za kýč. Stejně kýčovitá je americká filmová hudba, kde také s oblibou zneužívají velké orchestry.
Já si některé filmy bez symfonické hudby neumím představit. U her už vlastně taky (i když už moc nehraji).
Symfonicka hudba je najlepsia na kreslenie a vyvolavanie emocii. Preto sa pouziva. A samozrejme, ze to uplne inac vyznie v kine/multikanal alebo sluchatka ako na TV.
Pobrnkavanim na ukulele moc napatia ani patosu nevyvolas.
No to som zvedavy na ten Starfield, momentalne je ta situacia dost tristna z hrami. Posledna FAKT DOBRA hra bolo asi Last of us 2. Velke nadeje vkladam do Elden Ringu. From Software - Demons Soul, Bloodborne, Sekiro.
Pobrnkavanim na ukulele moc napatia ani patosu nevyvolas.
No to som zvedavy na ten Starfield, momentalne je ta situacia dost tristna z hrami. Posledna FAKT DOBRA hra bolo asi Last of us 2. Velke nadeje vkladam do Elden Ringu. From Software - Demons Soul, Bloodborne, Sekiro.
Fuj, fuj, fuj. Třeba takový Highlander by byl bez hudby mnohem lepší. Nebo Star Wars 

Pro kolegy z Prahy a okolí. Zjistil jsem, že na Černém mostě je zřejmě nejlépe ozvučený kinosál, stojící od loňského září, vybudován během covidové přestávky. Byl jsem tam ve středu na Duna (v sále - Theater Deluxe). Zvuk je dechberoucí (už od úvodního dema na Atmos).
Víc informací:
https://www.vecerni-praha.cz/multikino- ... re-deluxe/
https://www.avmedia.cz/novinky/kina/29_ ... moste_kina
Víc informací:
https://www.vecerni-praha.cz/multikino- ... re-deluxe/
https://www.avmedia.cz/novinky/kina/29_ ... moste_kina
Koukl jsem na Netflixu na animovaný seriál Arcane. Nejsem příznivcem komixu ani předlohy/hry. Zaujala mne animace a zvuk. Animace je asi nejlepší, co jsem v poslední době viděl. Modely jsou vytvořené v 3d grafice a textury vznikaly z maleb výtvarníků, odkud byly převzaty.. ze spousty scén jde rovnou udělat fotky, artworky, hezké obrazky.
Tak dobře to vypadá. Zvuk je rovněž na slušné úrovni. Seriál vznikal 6 let.