a že teda nedáš odkazProblém s neobjektivním měřením se objevuje čím dál častěji
Ked si porovnam Amira a jeho model zalozeny na dobrovolnych prispevkoch od clenov ASR vs subjektivni recenzenti, ktorych stranky su zaplnene reklamami na kable a grounding boxy, tak nejako tak sa mi ten Amir zda trochu doveryhodnejsi. Asi mozno aj preto, ze tomu o com pise, aj rozumie. A z mojho osobneho pohladu - tiez mam nejake skusenosti napr. z monitormi, ktore testuje aj subjektivne - a tam sa moje a jeho poznatky velmi casto zhodnu.Maxpower píše: ↑29 zář 2022 12:50Díky Kychtaxi za sdílení zkušeností! Myslet si o tom můžu co chci, ale nevyzkoušel jsem a proto jsem vděčný za takové podněty a zajímavé čtení. ASR je plné takových testů a je vlastně otázka co tím Amirm a jeho kolegové sledují. Mašiny mají perfektní, ale ruce a hlavu jalovou. Problém s neobjektivním měřením se objevuje čím dál častěji a válečníci z ASR bojují za svou pravdu. Amirm zatím počítá love a poslouchá "špatně" měřící Mark Levinson monobloky za pul milionu. Dobrej byznys.
Neber to ve zlém, jen když něco změříš objektivně a něco ne, tak pak nastává problém a pro mě je pak těžké věřit mu i ty objektivní měření. To si musí každý srovnat sám a věřit podle své úvahy. Pro mě jsou měření stejně důležitá, jako kdo ty měření dělá...Fidji99 píše: ↑29 zář 2022 13:26Ked si porovnam Amira a jeho model zalozeny na dobrovolnych prispevkoch od clenov ASR vs subjektivni recenzenti, ktorych stranky su zaplnene reklamami na kable a grounding boxy, tak nejako tak sa mi ten Amir zda trochu doveryhodnejsi. Asi mozno aj preto, ze tomu o com pise, aj rozumie. A z mojho osobneho pohladu - tiez mam nejake skusenosti napr. z monitormi, ktore testuje aj subjektivne - a tam sa moje a jeho poznatky velmi casto zhodnu.Maxpower píše: ↑29 zář 2022 12:50Díky Kychtaxi za sdílení zkušeností! Myslet si o tom můžu co chci, ale nevyzkoušel jsem a proto jsem vděčný za takové podněty a zajímavé čtení. ASR je plné takových testů a je vlastně otázka co tím Amirm a jeho kolegové sledují. Mašiny mají perfektní, ale ruce a hlavu jalovou. Problém s neobjektivním měřením se objevuje čím dál častěji a válečníci z ASR bojují za svou pravdu. Amirm zatím počítá love a poslouchá "špatně" měřící Mark Levinson monobloky za pul milionu. Dobrej byznys.
To ze vela hifistov nerozumie uplnym technickym zakladom svojho hobby a preto sa im kazdy objektivny fakt zda podozrivy, to je uplne iny problem.
Fakt ma Amirm doma ML? Ktory model? To mi nejak nesedi s jeho prezentaciou na fore. Povedal by som ze bude mat doma bud Benchmark AHB2 alebo nieco od Bruna PutzeysaMaxpower píše: ↑29 zář 2022 12:50Díky Kychtaxi za sdílení zkušeností! Myslet si o tom můžu co chci, ale nevyzkoušel jsem a proto jsem vděčný za takové podněty a zajímavé čtení. ASR je plné takových testů a je vlastně otázka co tím Amirm a jeho kolegové sledují. Mašiny mají perfektní, ale ruce a hlavu jalovou. Problém s neobjektivním měřením se objevuje čím dál častěji a válečníci z ASR bojují za svou pravdu. Amirm zatím počítá love a poslouchá "špatně" měřící Mark Levinson monobloky za pul milionu. Dobrej byznys.
kychtax píše: ↑29 zář 2022 10:59Nevadi, poslechnu si rad i vinyl ci lampy i presny. Ale ten presny, co to vlastne je, ze. Vetsinou nejaky sussi zvuk, ale ten ma tendenci omrzet, myslim obecne. Melo by to mit poradny masity tembr, ale i zatah, rychlost. Ale i cistotu, transparenci, rozliseni. Neni to jednoduchy konicek..a kde to takhle hraje? Tak např. u kolegy Pytel. Kdo jste u něj slyšeli např. master pásky, jistě dáte za pravdu.
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti