korys píše: ↑10 dub 2023 09:42
@kychtax
Mi se taková upřímnost ,,zdroj Tv" líbí. Je to zde dost odvážné razit tento názor, ale je to praktická ukázka cesty pro spoustu ekonomicky limitovaných posluchačů, že vlastně 24/48 na optice do výborného DAC a dál do vyladěné sestavy stačí k slušné HiFi spokojenosti. A naprosto chápu výhody více využitelných kanálů (Tidal,Spotify,Youtube, Art, atd.) včetně obrazových v jednom zařízení pro univerzálnější on-line žití.
Ja mam tiez kychtaxa rad, a rad by som sa s nim niekedy osobne stretol a vymenil si skusenosti (myslim, ze by to mohlo byt zaujimave pre obidve strany). Pohodovy clen, ktory hifi zije a jedno z poslednych vlakien ktore neobjavili Strazcovia Islamskej Revolucie.
Co kazdopadne dodava “zdroj TV” trochu pikantnosti je to, ze vacsina z takmer 2400 prispevkov je venovana temam ako “ako vymena noziciek na DAC sposobila to, ze hra zrazu lepsie ako 3xdrahsi”, a podobne posuny a neustale padania zavojov, spresnovania basov, zvzcsovania priestorov, predozadne lokalizacie, vacsinou ako dosledok vymeny konektora na napajocom kabli do routera, alebo podobne.
Podla mna je TV ako zdroj na zostave, do ktorej bolo vrazene tolko casu a penazi, jednoducho slabym miestom. Ale pevne verim, ze tak ako si dal Kychtax povedat ohladne akustiky a potreby preampu, tak jedneho dna pride na to, ze sa da aj vyrazne lepsie ako hrat youtube z TV.