A s dusítkem.. nižší hodnota je lepší.
kychtax
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: kychtax
koupils ?
Půjčeno.. A jeto užitečná zápůjčka. 
Zajímalo by mne jak se "dusítko" projevilo na tvé sestavě co se hudby týká ?
Dusitko zvukove neregistruji..zajimavejsi bylo povexlovat s kabely, vyzkouset jine zasuvky, vliv fitrace (s filtrem to ukazuje nekompromisni nulu), vliv jedn. komponentu atd. Reklo mi to zhruba, jak by to bylo nejlepsi zapojit a na co pozor.
A taky ze spinane zdroje skutecne zvedaji hodnoty ruseni u mne v siti. Ale nijak dramaticky! Porad jsem pod 200 a v zelenem poli. (Podle mne se to precenuje..)
A taky ze filtraci u sebe bezprostredne nepotrebuji, za coz jsem rad.
"Dusitko" je uz jen tresinka na dortu. ..rozhodne tam neco dela. A to neco je zmeritelne.
A taky ze spinane zdroje skutecne zvedaji hodnoty ruseni u mne v siti. Ale nijak dramaticky! Porad jsem pod 200 a v zelenem poli. (Podle mne se to precenuje..)
A taky ze filtraci u sebe bezprostredne nepotrebuji, za coz jsem rad.
"Dusitko" je uz jen tresinka na dortu. ..rozhodne tam neco dela. A to neco je zmeritelne.
Naposledy upravil(a) kychtax dne 15 led 2018 18:37, celkem upraveno 1 x.
Zajímavé, takže po přehození kabelů bylo slyšet nějaké zlepšení či změna?
jiny zvuk. To nevim. Vliv na zvuk budu resit tak za 14 dnu, pokud mi neco zacne vadit. Jako ze to tam dam a hned slysim, to se u mne kona vetsinou jen pri vymene komponentu. Toto je porad jenom kosmetika.
Kdepak se dá taková měřící hračka půjčit?Pytlovo udělátko mám a asi bych se zhrozil naměřených hodnot v paneláku s hliníkovým vedením. Máš extra přívod doma, případně dochází ke změnám hodnot při puštěných spotřebičích jako pračka ap.?
Byla od Pytla, samostatný přívod nemám. Změny nepozoruji, při zapnuté pračce většinou nehraji.
Ahoj,
dostal se mi do ruky kychtaxův 0,5m USB kabel a po pár dnech zapojení v mé sestavě mohu napsat poznatky.
Měnil jsem ho za Schiit Pyst USB 1m, ač jsem od datového kabelu mnoho nečekal došlo ke značnému zlepšení detailnosti. V komplexnějších nahrávkách vystoupily tóny i nástroje, které jsem dřív nerozlišil.Souhlasím s tím jak ho kychtax označil, odhalující, transparentní.V sestavě zůstane.
dostal se mi do ruky kychtaxův 0,5m USB kabel a po pár dnech zapojení v mé sestavě mohu napsat poznatky.
Měnil jsem ho za Schiit Pyst USB 1m, ač jsem od datového kabelu mnoho nečekal došlo ke značnému zlepšení detailnosti. V komplexnějších nahrávkách vystoupily tóny i nástroje, které jsem dřív nerozlišil.Souhlasím s tím jak ho kychtax označil, odhalující, transparentní.V sestavě zůstane.
- Přílohy
-
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
hezký kousek.
kychtaxi jaký vliv má ten ferit na konci - co slyšíš s/bez něj?
díky
kychtaxi jaký vliv má ten ferit na konci - co slyšíš s/bez něj?
díky
Ozaj pekne prevedenie...
Asi bude tajomstvom konštruktéra ci ide o striebro alebo med alebo postriebrena meď... a ak nie tak aká kvalita použitých materiálov
Asi bude tajomstvom konštruktéra ci ide o striebro alebo med alebo postriebrena meď... a ak nie tak aká kvalita použitých materiálov
Ahoj,
Díky za zpětnou vazbu.
je tam Mundorf SGW drát (slitina stříbro zlato). Spousta stínění. Mundorf pájka.
Na koncích je tlustší, protože je stínění nataženo přes konektory.
Díky za zpětnou vazbu.
je tam Mundorf SGW drát (slitina stříbro zlato). Spousta stínění. Mundorf pájka.
Na koncích je tlustší, protože je stínění nataženo přes konektory.
Žjó, bez stínění by to šlo i na krk
To bych rád vyzkoušel proti mému Furutechu.