kychtax

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: kychtax

Příspěvek od kychtax »

Zvuk. Shoduji se zatím a z části s panem Ottem. Ještě budu přes víkend poslouchat a víc porovnávat.
http://magazin.disk.cz/cs/rme-adi-2-dac ... ne-co-znam

Za mně..
ADI2 DAC je extra neutrál a přirozeňák, ADI 2 PRO je extra tvrdý neutrál a přirozeňák.
V sestavě za 200 tis. bude ADI 2 DAC pevný stavební kámen a základ, který neovlivňuje, nepřidává, neubírá. Je ve všem uprostřed.

ADI 2 PRO (AE) bude ještě o malinký kousek neutrálnější, půjde ještě kousek dál bez nějakého charakteru, přimíchané a zaznamenání hodné ingredience k výslednému zvuku.
Oba jsou velmi nenápadně a přirozeně hrající. A rozdíl je pocitový, velmi malý, na rozlišující sestavě.
ADI2 DAC by mohl stát 40-50tis a vůbec nikoho by to nepřekvapilo *palec*.

Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Tomáš »

Mám objednán tento kablík
Obrázek
kablík je kroucený(proti rušení) 4x0,5mm2 reprokabel Canare 4S6,koncovky Oyaide 2,1 a 2,5.
Jedna půjde pryč,místo ní banánky do zdroje.Asi ta 2,5,protože ty tam bez toho bajonetu blbě držej.
Píšou o tom nakonec i na německým fóru RME.
kablík:
http://www.canare.com/ProductItemDispla ... ItemID=63

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Nový highendový stojánek pro RME. ;)
Jsou to kovové placky, celkem vážící 14kg. Dole Ceraball. Závaží je tam pro optimální funci ceraballu a taky ocel proti dřevu lépe a rovnoměrněji vede vibrace. Vyzkoušejte ocel. *palec*
Obrázek

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Chodite kolem toho, poslouchate, koukate na to a rikate si. Co kdybych tohle udelat tak a tamto jinak. Porad se vam ty myslenky vraci, napadaji vas jine uhly pohledu, taky se vam ale uz moc nechce do toho sahat. Az jednoho dne si reknete, tak jdu to udelat, jdu to koupit, jdu si to pujcit.

Takhle jsem chodil a koukal, cim budu napajet KZ. Nakonec po ruznych pokusech vytahuji zalozeny kimber pk10. No jo ten ale nemas dodelany, jen na zkouseni. Trochu jsem ho prehlizel. Kovarova kobyla? Beru kabel do ruky, dobre zkusime jine koncovky. Rhodium no name. Cele cerne, hezke. Co s nim dal. To stineni? Je tam, ale spis decentni a jak je pripojene na vidlici? Tenkym dratkem k hlavnimu prameni. No nic, tohle taky udelame poradne. Rezu medeny 1,5mm drat, letuji ho poradne na stineni. Ohybam, pridavam k spravnemu prameni. Tak a co s tim stinenim? Dobre, udelame to poradne, co nejlip co to jde. Beru medenou pasku a omotovam kabel z jedne strany na druhou. Kabel nam nejak ztuhnul. Tak a jeste tu mam stineni z medi. Je to tenke, placnem ho na to taky. Tak, navlikneme oplet. Zjistuji, ze mi prave dosel. Nastesti to staci. Smrstovacky, krytky konektoru. Smrstuji, sroubuji oba konektory, krytky.
Kabel pekne ztloustnul a je uz dost tezky. Krytka ma tak 1-2mm mezirku z kazde strany. Je to natesno.
Tolik prace, stejne uz asi k nicemu, tohle uz prece nemuze byt znat.
Beru kabel a jdu prehodit s Furutech 314. Zapojuji, poustim A32. Mnooo, tak to jsem necekal. Sedim trochu vyjeveny na gauci a rikam si, jo, stalo to za to. Budu ho muset nekomu pujcit, aby mi pak rekl svuj nazor. Mozna chci slyset posun, mozna ho slysim?. Jako vzdycky radeji vaham. .. aspon ze na chvili mam zase v dusi klid.. ;-)

zabiny007

Příspěvek od zabiny007 »

A není F314 na výkonový zesilovač málo? Já používám na koncáky metráž FP-S35TC / FP-TCS31.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Je, ten tam byl jen aby nebylo ticho, po dobu kdy jsem delal ten kimber. On ten pk10 uz tam byl pred tim F314, cca tyden. Ale nebyl uplne, jak bych ho chtel. Takova popelka, chvilku v krabici, chvilku v sestave.. :-)

koudelka
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudelka »

Dneska jsem se na chvilku stavil u Honzy, mrknout na RME, ochutnat jeho výbornou kávu a také něco poslechnout. Bohužel jsme skoro celý čas prokecali a na poslech jeho sestavy moc času nezbylo, nicméně je jasné, že celkový projev jeho aparátu je příjemný, s přehledným levopravým i předozadním prostorem, zvuk houslí Anne Sophie Mutter z SACD byl krásně barevný, plný detailů, prostě spokojenost. Rád jsem poznal dalšího podobně "postiženého" člena zdejší komunity :)

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Několik fotek z návštěv v poslední době.
(Bohužel kvalita fotografa je místy nižší)
Výborné neutrální triangly.
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) kychtax dne 11 dub 2018 12:32, celkem upraveno 1 x.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Vyzkoušení RME v Brně.
Správnost zapojení nám hlídal ultra low mass konektor ze Sroll Purity kapton. (černý makal, červený se flákal :lol: )
Obrázek
Naposledy upravil(a) kychtax dne 11 dub 2018 12:41, celkem upraveno 1 x.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Na Moravě s EC.
Obrázek

a Sonus Faber
Obrázek

Kabely Neyton a lišta QB4 tvrdily muziku.
Obrázek
Naposledy upravil(a) kychtax dne 11 dub 2018 12:31, celkem upraveno 1 x.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Rychlá zastávka a jedeme dál..

poslechnout velkého bratra.
Obrázek

velký bratr a zejména velký zvuk. *thumbs up*
(a velký nap. kabel :)
Obrázek
Naposledy upravil(a) kychtax dne 11 dub 2018 12:33, celkem upraveno 2 x.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

a zpátky do Čech..

za magicky podmanivým zvukem Sonus Faber Guarneri
Obrázek

A kabeláž.. vše podstatné od jedné značky. *palec*
Obrázek

zabiny007

Příspěvek od zabiny007 »

No, kloubouk dolů, pod záminkou návštěvy zubaře absolvovat takovou hifitour :lol: :lol: :lol:

paolo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paolo »

Slyšel jsem, že u jedné sestavy proběhla výměna síťového filtru za lištu QB4?
Jak se projevila změna ve zvuku?

Zabiny
To je láska ke kabelům :)
Rothaudio

Odpovědět