Chodite kolem toho, poslouchate, koukate na to a rikate si. Co kdybych tohle udelat tak a tamto jinak. Porad se vam ty myslenky vraci, napadaji vas jine uhly pohledu, taky se vam ale uz moc nechce do toho sahat. Az jednoho dne si reknete, tak jdu to udelat, jdu to koupit, jdu si to pujcit.
Takhle jsem chodil a koukal, cim budu napajet KZ. Nakonec po ruznych pokusech vytahuji zalozeny kimber pk10. No jo ten ale nemas dodelany, jen na zkouseni. Trochu jsem ho prehlizel. Kovarova kobyla? Beru kabel do ruky, dobre zkusime jine koncovky. Rhodium no name. Cele cerne, hezke. Co s nim dal. To stineni? Je tam, ale spis decentni a jak je pripojene na vidlici? Tenkym dratkem k hlavnimu prameni. No nic, tohle taky udelame poradne. Rezu medeny 1,5mm drat, letuji ho poradne na stineni. Ohybam, pridavam k spravnemu prameni. Tak a co s tim stinenim? Dobre, udelame to poradne, co nejlip co to jde. Beru medenou pasku a omotovam kabel z jedne strany na druhou. Kabel nam nejak ztuhnul. Tak a jeste tu mam stineni z medi. Je to tenke, placnem ho na to taky. Tak, navlikneme oplet. Zjistuji, ze mi prave dosel. Nastesti to staci. Smrstovacky, krytky konektoru. Smrstuji, sroubuji oba konektory, krytky.
Kabel pekne ztloustnul a je uz dost tezky. Krytka ma tak 1-2mm mezirku z kazde strany. Je to natesno.
Tolik prace, stejne uz asi k nicemu, tohle uz prece nemuze byt znat.
Beru kabel a jdu prehodit s Furutech 314. Zapojuji, poustim A32. Mnooo, tak to jsem necekal. Sedim trochu vyjeveny na gauci a rikam si, jo, stalo to za to. Budu ho muset nekomu pujcit, aby mi pak rekl svuj nazor. Mozna chci slyset posun, mozna ho slysim?. Jako vzdycky radeji vaham. .. aspon ze na chvili mam zase v dusi klid..