Ale byla to i pro mne zajímavá zkušenost, použít BD32mkII jen jako transport...
.. reaguji na tu tučně označenou část...Svým způsobem se BVa směje "hifi" a "hi-endovým" klasickým značkám a nasazuje takový kalibr, že nemá v cenovém dohlednu vůbec žádnou konkurenci. Snad se ještě někdy zadaří ho slyšet s BVa PRE1. Snad někdy příště?
Ještě jsem si vzpomněl k tomu preampu..FS píše: ↑20 dub 2018 11:35.. reaguji na tu tučně označenou část...Svým způsobem se BVa směje "hifi" a "hi-endovým" klasickým značkám a nasazuje takový kalibr, že nemá v cenovém dohlednu vůbec žádnou konkurenci. Snad se ještě někdy zadaří ho slyšet s BVa PRE1. Snad někdy příště?
Před lety jsem vybíral zesilovač a měl jsme doma integráč BVa, monobloky RiAudio a pár dalších zesilovačů. U nás doma to dopadlo tak, že BVa bylo daleko nejhorší, zatímco monobloky RiAudio byly skoro nejlepší. Přitom se jednalo o podobnou cenovou relaci - jasně, monobloky byly bez předzesilovací části oproti BVa, ale tady nešlo hovořit o poměru cena/výkon. BVa byl prostě pro nás zvukově nepřijatelný. A nechce se mi věřit, že by koncáky BVa byly natolik charakterem odlišné od integráče.
Chci tím říct, že konkurence se našla i ve srovnatelné cenové kategorii![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host