PVC "kritici" muzete sem dat fotky svych kabelu z UPOCC medi v PVC a napsat s cim jste srovnavali a jaky byl vysledek?
Ja jsem ten drat srovnaval s medi v teflonu, kterou pouziva Mirek Roth pro sve kabely Orfeo. Jde o identicky drat. Stejny kabel jsem sestrojil a srovnaval proti sobe Upocc Neotech a "no name" med z Orfeo. (Nevim co tam Mirek dava).
Vysledkem srovnani bylo, ze jsem si potvrdil, ze vliv dielektrika je MENSI mez vliv kvality dratu.. Kabel z Neotechu byl rozhodne lepsi nez kabel z dratu Orfeo.
Kabel jsem sestrojil jako upgrade z paolova reprokabelu, jehoz slabinou je pouzita med. Muj predpoklad byl, ze lepsim pouzitym dratem dosahnu lepsiho vysledneho zvuku. Na zaklade minule zkusenosti s Neotechy.
Tento predpoklad jsem si potvrdil.
Proto jsem se rozhodl pro OCC v PVC..
Kdyby to nekdo nechapal, muze se dotazat. Draty jsem nevybiral tak ze jsem se jednoho dne probudil a rekl si, "bude to PVC". Byl to celkem dlouho trvajici proces konstruovani a zkouseni. Cca 2 mesice.
Dnes mam vsechny kabely v sestave z Upocc medi nebo stribra. Stribro je zcasti v reprokabelu, digitalu. Kdo se chce hadat dal, ze to stoji za h...o, muze si to prijet poslechnout nebo nekam dojedu ja. Kdyz to nebude lan sveta.