kychtax
Re: kychtax
Lachim - presne tohle si rikam posledni dobou. Tzn. od urcite urovne uz diycko dal neposunu, zatimco v tovarne zhotoveny kablik bude dal. Byt bude drazsi.
Co se tyka toho posouvani po podlaze mozna by byla dobra nejaka filcovina? Klouze to pekne a pri poradnem zatizeni(napr. s pridanym zavazim na bedne) to urcite nebude pruzit ako pryz.
Co se tyka toho posouvani po podlaze mozna by byla dobra nejaka filcovina? Klouze to pekne a pri poradnem zatizeni(napr. s pridanym zavazim na bedne) to urcite nebude pruzit ako pryz.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
zkus si pujcit reprokabely SPaudio, možná budeš překvapený za pár korun
+1, a navíc jsem zvědav na názor takovýho kabelovýho maniaka na ně 

Rad ho zkusim. Na ww jsem se toho moc nedovedel. Ani jestli je vlastne medeny
vypada z tech foto, ze je navinuty ve sroubovici.
Recenze ma zatim absolutni.
Nechce ho nekdo zapujcit? Samozrejme nejlip proti necemu na oplatku.

vypada z tech foto, ze je navinuty ve sroubovici.
Recenze ma zatim absolutni.
Nechce ho nekdo zapujcit? Samozrejme nejlip proti necemu na oplatku.

Ve čtvrtek proběhl tuning a doplnění o nový RK.
Úprava je naprosto vratná a neinvazivní. Vyšroubování vanky, vyšroubování terminálů. Našroubování objímek pod jeden terminál a jedem !!
Čas na úpravu cca 1 hodina.
S Mirkem na drátě jsem zjistil, že jeden výškáč měl opačně zapojenou polaritu.

Zvuk:
Posun ve zvuku je velký až neskutečný (samozřejmě i díky RK). Čistota, detail... zmizelé repráky, jenom valící se zvuk.
Toto jsem nečekal

Zajímavost.
Čerstvě po zapojení to nehrálo. Až tak, že jsem myslel, že jsem něco udělal špatně. Bas se na mne nekontrolovaně vyvalil. Výšky to nehrálo prakticky vůbec, nějak syčelo. Pytel je mi svědkem, posílal jsem mu kvůli tomu sms..
Minimálně dva dny to chtělo na rozehrání a asi i nějaké ustálení.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Blbá otázka, ale nefouká ti to těma vyšroubovanýma terminálama
? Nebo jsi je něčím podlepil?
Jinak tahle úprava je vynikající inspirace na vyzkoušení, jestli platí, že nejlepší propojka je žádná propojka
.

Jinak tahle úprava je vynikající inspirace na vyzkoušení, jestli platí, že nejlepší propojka je žádná propojka

Nepodlepil, ale mel jsem ..
Jeste dovnitr stejne asi jednou pujdu, tak to udelam. -- zvazuji vymenit i fastony a terminaly.

Jeste dovnitr stejne asi jednou pujdu, tak to udelam. -- zvazuji vymenit i fastony a terminaly.
Až v tom budeš, tak si dva terminály přidej. Středy a výšky nech společné, basák dej extra. Pak si můžeš zkusit biwire. Ten lepší kablík nahoru, na bas nějaký slušný průřez.
moc nechápu co to je za upgrade .. nemusíš tam mít tri wire
ale bi wire ..tzn basák zvlášť bych dal ..mělo by to hrát líp ne vše do jednoho bodu
ale bi wire ..tzn basák zvlášť bych dal ..mělo by to hrát líp ne vše do jednoho bodu
Ak nemáš kvalitný BI-WIRE reprokábel tak je toto riešenie na klasické + a - bez degradovania kvality plechovou prepojkou asi lepším riešením.pulenej píše:moc nechápu co to je za upgrade .. nemusíš tam mít tri wire
Ak by mal 2 zosilnovače vtedy BI-AMP može posunuť zvukovu kvalitu zase dalej.

Ale je to zase náročné na ten další zosilnovač + aj reprokábel.jimmi píše:Ak nemáš kvalitný BI-WIRE reprokábel tak je toto riešenie na klasické + a - bez degradovania kvality plechovou prepojkou asi lepším riešením.pulenej píše:moc nechápu co to je za upgrade .. nemusíš tam mít tri wire
Ak by mal 2 zosilnovače vtedy BI-AMP može posunuť zvukovu kvalitu zase dalej.
"Ak nemáš kvalitný BI-WIRE reprokábel tak je toto riešenie na klasické + a - bez degradovania kvality plechovou prepojkou asi lepším riešením."
Nemusí to být pravda. Pokud jde o třípásmo a dělička je dost dole, tak stačí dát slušný kablík na horní sekci. Změna zvuku kabelu se tam projeví nejvíc.
Ideálně nějaký multiwire nebo multitwist. Páskové vedení asi nikdo doma nemá.
Nemusí to být pravda. Pokud jde o třípásmo a dělička je dost dole, tak stačí dát slušný kablík na horní sekci. Změna zvuku kabelu se tam projeví nejvíc.
Ideálně nějaký multiwire nebo multitwist. Páskové vedení asi nikdo doma nemá.
Vyzkouset bych to mohl, mam tu 3 reprokabely. Ale.muzu i rozebrat ten ktery pouzivam, protoze ma 16zil.
Tzn. 4 zily na.basy a. 4 na stredy a vysky?
Je nejake omezeni na strane zesilovace?
Treba jestli to dany typ musi podporovat?
Nemam uplne bezny zesik.
Tzn. 4 zily na.basy a. 4 na stredy a vysky?
Je nejake omezeni na strane zesilovace?
Treba jestli to dany typ musi podporovat?
Nemam uplne bezny zesik.
tri wire je podle mě zbytečný
důležitý je odtrhnout basák od zbytku aby do něj nevalil
je na to upravená vyhybka ..odděleno ..tak nevím co chceš získat tím že to spojíš ...
prostě natánheš k zesáku na stejný svorky kabely dva .. musí to bejt lepší než vše do jednoho bodu a rozhodně to nebude potřebovat 2 dny na sednutí
důležitý je odtrhnout basák od zbytku aby do něj nevalil
je na to upravená vyhybka ..odděleno ..tak nevím co chceš získat tím že to spojíš ...
prostě natánheš k zesáku na stejný svorky kabely dva .. musí to bejt lepší než vše do jednoho bodu a rozhodně to nebude potřebovat 2 dny na sednutí

No spis jsem tim spojovanim "sel s davem".. Ale vyzkousim to. Dobry tip!