kychtax
Re: kychtax
Nic takoveho jsem nepozadoval. Spokojil jsem s tim ze mame stejny nazor. A to ze kabel vliv ma.
Tvrdý důkaz pocitu prostě stačí 

A jak se jmenuje ten hifista, .... nebo lépe ten konstruktér ?
Tj.nepodstatné.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Pro mě je to zajímavá informace, díky. Zatím taky žiju v tom, že holej kabel je nejlepší. Asi budu muset více potestovat. O rhodiu, ale jinak nepochybuju, pro mě jasně lepší než zlato. Škoda, že jinak kvalitní WBT jako jedni z mála tohle ještě nepobrali.
kabelguru.cz
Nebo je jeste jedna moznost. Ze mate spatne aparaty.

Naposledy upravil(a) kychtax dne 10 led 2019 14:36, celkem upraveno 1 x.
Kocmeister, kluci mi říkají už přes rok - jedině kvalitní banánky/vidličky, cokoliv jiného je horší. Spíš jsem nad tím
nebo se
.
Uvidíme, jestli se to nějak vyvrbí a stabilizuje. (nechci psát rozehraje
ať někoho nerozzlobím )
Člověk si na to asi musí přijít sám. A nepřenese se to jen tak, žijem každý v nějaké bublince.

Uvidíme, jestli se to nějak vyvrbí a stabilizuje. (nechci psát rozehraje

Člověk si na to asi musí přijít sám. A nepřenese se to jen tak, žijem každý v nějaké bublince.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Zrovna u rhodia a mluvme klidně narovinu a nenechme se rušit, se zahoření uvádí dle různých zkušeností na fórech a recenzích/blozích na stovky hodin. Minimálně u zásuvek Furutech je to asi obecná zkušenost.
kabelguru.cz
jj. Taky jsem to někde četl, ale nevím kde, že jsou u toho Rh různé etapy. Myslím ze začátku tenčí zvuk. Pak pomalu přibývá na objemu. Kolem 170-200 hodin (to si jediné pamatuji) přijde ostrá fáze. Zvuk je agresivní, ale postupně si to pak začne sedat a ve finále se zvuk ustálí, sedne se a přibude objem a basy. Výsledek je "rovný" asertivní sebevědomý zvuk. Přes pásma. bez určité vřelosti, kterou můžou dát zlacené věci. Můžu ten odkaz pohledat, jestli to někoho zajímá.
Škoda, že WBT nedává rhodium na reprobanánky/vidličky, jestli se nepletu teda.
Škoda, že WBT nedává rhodium na reprobanánky/vidličky, jestli se nepletu teda.
Naposledy upravil(a) kychtax dne 10 led 2019 15:00, celkem upraveno 1 x.
Určitě. Až se ty kontakty povolí a vznikne tam další prostor pro nějaký přechodový odpor tak to přesně bude vono
S konektory je to jako s pruhy, s každým dalším je to víc adidas 

Já to dotahuju. Mám celkem málo kablů,. schválně jednoduchou sestavu.
Naposledy upravil(a) kychtax dne 10 led 2019 15:05, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
kychtax: WBT to právě nedává. Ale čistě teoreticky se dají koupit stříbrný konektory od nich a ty dodatečně rhodiovat. Poptával jsem v pár zlatnictvích a umí to, resp. posílají to už nevim přesně, snad do Safiny.
kabelguru.cz
To už bych si rovnou vzal třeba furutechy. Alfa měď atd. Podle toho na kolik by to rhodiování vyšlo. Ten Neotech jsem vzal protože jsou levnější, je to OFC cryo treated a mám s nima dobrou zkušenost. Hlavně s OCCčkem. Edit. Jo tys psal koukám stříbrné konektory.
Naposledy upravil(a) kychtax dne 10 led 2019 15:22, celkem upraveno 1 x.
Právě provádím konstrukci zahořovačky rhodiových konektorů. Bude výkonná a k zahoření bude stačit pár hodin a bude za pár šupů.