kychtax

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: kychtax

Příspěvek od kychtax »

bryston píše:
10 led 2019 22:12
Krychtax

Jeden jediný slepý test a jsi jasnej. Poznáš hovno.
Zdenku, můžu za Váma zajet s mými copánky a vyzkoušet na utopiích? :twisted:
Rád Vás poznám.

Jason
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jason »

Dasta píše:
10 led 2019 22:22
bryston,
slepý test, to už tady jednou bylo.
Teď prosím tu "O Perníkové chaloupce".
Děkuji.
Kde bolo, tam bolo, bola raz jedna chalupka v lese. Jeden krásny podvečer sa vybral Janko a Marienka do lesa, že si nájdu niečo fajne pod zub a najlepšie nejaku sladkú maškrtu.. i narazili na chalúpku.. Chalúpka bola ale celá z dreva (z cukroviny by sa predsa rozpustila) a natretá tak, aby pôsobila dojmom perniku a lákala odhryznuť.. A tak Johny i Mery okoštovali.. A tak si chrumali kusy masívu s tým, že keď už merali tak dlhú cestu, nepripustia si to, že to bolo nadarmo... Ako tak chrumu, vyjde zlá ježibaba z chalupky a riekne... "Deti! a či vy neviete, že to čo žujete je drevo? " Nie! nie je!"odvetí Janík a pokračuje v žuvaní.. "je to sladká fajnota, veď vidím, že je to z perník!" .. No čo čert nechcel, šiel okolo ujo Jason.. i on sa zastavil a riekol.." Deti a či vy necítite, že to je drevo natreté ako perníčky? Nuž mám tu aj ja kúsok drievka, síce nie tak pekne namaľované ale no schválne.. Zaviažeme očká a dám vám ochutnať oba a poviete mi ktoré je lepšie?" Janko zazrel na Jasona a mrzuto odvetí.." Ty jeden troll!! .. ty hlupak postihnutý!! .. nebudem ti nič dokazovať!!! . Mne chuti toto čo mám a nepotrebujem nikomu nič dokazovať!! " .. A tak si tam Janík a Mariška chrúmu svoju svoju drevenú" maškrtu" a sú spokojní, že ťažko nájdené fajnoty po dlhom hľadaní našli a tešia sa im až do dnes.....
Ponaučenie? Neserte ježibabu :D... a deťom neberte maškrty, aj ked nie sú zdravé! ;-)
Naposledy upravil(a) Jason dne 10 led 2019 23:17, celkem upraveno 2 x.

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Jason,víš o akci se slepým testem u Dasty houby,takže zase a jenom

FS
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od FS »

Jason píše:
10 led 2019 22:45
Dasta píše:
10 led 2019 22:22
bryston,
slepý test, to už tady jednou bylo.
Teď prosím tu "O Perníkové chaloupce".
Děkuji.
Kde bolo, tam bolo, bola raz jedna chalupka v lese. Jeden krásny podvečer sa vybral Janko a Marienka do lesa, že si nájdu niečo fajne pod zub a najlepšie nejaku sladkú maškrtu.. i narazili na chalúpku.. Chalúpka bola ale celá z dreva (z cukroviny by sa predsa rozpustila) a natretá tak, aby pôsobila dojmom perniku a lákala odhryznuť.. A tak Johny i Mery okoštovali.. A tak si chrumali kusy masívu s tým, že keď už merali tak dlhú cestu, nepripustia si to, že to bolo nadarmo... Ako tak chrumu, vyjde zlá ježibaba z chalupky a riekne... "Deti! a či vy neviete, že to čo žujete je drevo? " Nie! nie je!"odvetí Janík a pokračuje v žuvaní.. "je to sladká fajnota, veď vidím, že je to z perník!" .. No čo čert nechcel, šiel okolo ujo Jason.. i on sa zastavil a riekol.." Deti a či vy necítite, že to je drevo natreté ako perníčky? Nuž mám tu aj ja kúsok drievka, síce nie tak pekne namaľované ale no schválne.. Zaviažeme očká a dám vám ochutnať oba a poviete mi ktoré je lepšie?" Janko zazrel na Jasona a mrzuto odvetí.." Ty jeden troll!! .. ty hlupak postihnutý!! .. nebudem ti nič dokazovať!!! . Mne chuti toto čo mám a nepotrebujem nikomu nič dokazovať!! " .. A tak si tam Janík a Mariška chrúmu svoju svoju drevenú" maškrtu" a sú spokojní, že ťažko nájdené fajnoty po dlhom hľadaní našli a tešia sa im až do dnes.....
Ponaučenie? Neserte ježibabu :D... a deťom neberte maškrty, aj ked nie sú zdravé! ;-)
Ponaučenie: Vždycky se najde někdo, kdo spokojeným dětem s chutí vezme chuť k jídlu. Dal bych tady smajlíka, ale je to spíše smutné.

Jason
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jason »

V podstate máš pravdu.. Nevedomosť je sladká (ako ten perníček) a je niekedy blbé, chcieť ukázať pravdu, že to je len pekne "natreté" :(

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Smutných věcí je zde v poslední době mnoho,ale nejsmutnější je,že se tu někdo ohání slepým testem a pak nepřijde,samozřejmě s omluvou,že je třeba špatné počasí.Smutné :evil:

svartenatt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od svartenatt »

Nechal bych vydělit toto vlákno od zbytečných příspěvků do vlákna o blábolech.
Fakt se nehodí někomu svinit jeho osobní vlákno flamewar o kabelech. Sám jsem tomu přispěl.

Takže práce pro moderátora.

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

A tady nějaký je :shock:

svartenatt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od svartenatt »

memberlist.php?mode=group&g=4

Jsem taky takový skeptik k všelijaké HiFi bižuterii, ale zase pokud má někdo ve svém osobním vláknu uvedenu svou zkušenost a nikomu ji nenutí, tak je to v pořádku.

Mnozí si neuvědomili, že nejsou v prasosekci, kde by to bylo korektní. V tématech k určité věci není problém se pohádat, ale napadat osobní vlákno je jako napadat jeho autora. A to je špatně.

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

Nikto nenapadá osobné vlákno ani autora, ale blbosti, ktoré hlása ako fakt. Alebo blbosť postnutá v osobnom vlákne je nenapadnuteľná pravda? *sunglases* A nakoniec, , toto je diskusné fórum, tak nech sa diskutuje a argumentuje. A skúste už aj nejaký iný argument ako "počujem".. Počujete s prepáčením "prd makový" nie zvuk káblov a koncoviek. Počujete svoje emócie a očakávanie po prievane v portmonke, asi tak.
Nie je problém urobiť test s dvomi hires súbormi rovnakej nahrávky z výstupu konca, kde bude raz "obyčajný" sieťový kábel a raz ten "najlepší", ktorý existuje. A potom si skúste na akej chcete zostave urobiť ABX (fuj, sprosté slovo..) test a uvidíte, čo budete počuť..Lenže toho sa každý z tých počujúcich bojí. PMA takých testov urobil xxx, najlepší netopieri nepoznali ani rozdiel medzi 1cm drátu a lampovým preampom so skreslením 1%.

jimmi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimmi »

:roll: Dobré ráno. 8-)

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Tak blbosti.. pan Bunta. Ja jsem testoval dalsi konektory vcera. Vy s kabely skoncil pred 40ti lety, coz jste tu jinde napsal. Kdo z nas hlasa blbosti?

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

A jak jsi je testoval, zkusím to taky.

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

Neskončil som s káblami, tie používam stále, ale rozmýšľam pri tom. Skončil som s káblovými blbosťami , pretože som si overil, čo má skutočne význam pre zvuk, nie pre pocity a ego. A tých 40 rokov som sa učil a robil veci, čo majú skutočne význam pre lepší zvuk. Asi tak. A chvalabohu preto nemám plnú bednu káblov a konektorov (a poistiek...) po neustálych "upgrejdoch" a problémy, ako ich výhodne streliť.

Jiri
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jiri »

BVa
Takže tvá zkušenost s testováním kabeláže skončila před 40lety na aparátu a měřícím zařízení poplatné tehdejší době a hlásáš, že výsledky takových testů jsou pro tebe platné i dnes?

Odpovědět