Zdenku, můžu za Váma zajet s mými copánky a vyzkoušet na utopiích?

Rád Vás poznám.
Kde bolo, tam bolo, bola raz jedna chalupka v lese. Jeden krásny podvečer sa vybral Janko a Marienka do lesa, že si nájdu niečo fajne pod zub a najlepšie nejaku sladkú maškrtu.. i narazili na chalúpku.. Chalúpka bola ale celá z dreva (z cukroviny by sa predsa rozpustila) a natretá tak, aby pôsobila dojmom perniku a lákala odhryznuť.. A tak Johny i Mery okoštovali.. A tak si chrumali kusy masívu s tým, že keď už merali tak dlhú cestu, nepripustia si to, že to bolo nadarmo... Ako tak chrumu, vyjde zlá ježibaba z chalupky a riekne... "Deti! a či vy neviete, že to čo žujete je drevo? " Nie! nie je!"odvetí Janík a pokračuje v žuvaní.. "je to sladká fajnota, veď vidím, že je to z perník!" .. No čo čert nechcel, šiel okolo ujo Jason.. i on sa zastavil a riekol.." Deti a či vy necítite, že to je drevo natreté ako perníčky? Nuž mám tu aj ja kúsok drievka, síce nie tak pekne namaľované ale no schválne.. Zaviažeme očká a dám vám ochutnať oba a poviete mi ktoré je lepšie?" Janko zazrel na Jasona a mrzuto odvetí.." Ty jeden troll!! .. ty hlupak postihnutý!! .. nebudem ti nič dokazovať!!! . Mne chuti toto čo mám a nepotrebujem nikomu nič dokazovať!! " .. A tak si tam Janík a Mariška chrúmu svoju svoju drevenú" maškrtu" a sú spokojní, že ťažko nájdené fajnoty po dlhom hľadaní našli a tešia sa im až do dnes.....
Ponaučenie: Vždycky se najde někdo, kdo spokojeným dětem s chutí vezme chuť k jídlu. Dal bych tady smajlíka, ale je to spíše smutné.Jason píše: ↑10 led 2019 22:45Kde bolo, tam bolo, bola raz jedna chalupka v lese. Jeden krásny podvečer sa vybral Janko a Marienka do lesa, že si nájdu niečo fajne pod zub a najlepšie nejaku sladkú maškrtu.. i narazili na chalúpku.. Chalúpka bola ale celá z dreva (z cukroviny by sa predsa rozpustila) a natretá tak, aby pôsobila dojmom perniku a lákala odhryznuť.. A tak Johny i Mery okoštovali.. A tak si chrumali kusy masívu s tým, že keď už merali tak dlhú cestu, nepripustia si to, že to bolo nadarmo... Ako tak chrumu, vyjde zlá ježibaba z chalupky a riekne... "Deti! a či vy neviete, že to čo žujete je drevo? " Nie! nie je!"odvetí Janík a pokračuje v žuvaní.. "je to sladká fajnota, veď vidím, že je to z perník!" .. No čo čert nechcel, šiel okolo ujo Jason.. i on sa zastavil a riekol.." Deti a či vy necítite, že to je drevo natreté ako perníčky? Nuž mám tu aj ja kúsok drievka, síce nie tak pekne namaľované ale no schválne.. Zaviažeme očká a dám vám ochutnať oba a poviete mi ktoré je lepšie?" Janko zazrel na Jasona a mrzuto odvetí.." Ty jeden troll!! .. ty hlupak postihnutý!! .. nebudem ti nič dokazovať!!! . Mne chuti toto čo mám a nepotrebujem nikomu nič dokazovať!! " .. A tak si tam Janík a Mariška chrúmu svoju svoju drevenú" maškrtu" a sú spokojní, že ťažko nájdené fajnoty po dlhom hľadaní našli a tešia sa im až do dnes.....
Ponaučenie? Neserte ježibabu... a deťom neberte maškrty, aj ked nie sú zdravé!
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů