Tak mám pocit, že čtu zcela jiné fórum. Tady se přece primárně rozporuje právě to, že odlišné kabely vedou k odlišnému zvuku.Bazi 36 píše: ↑11 led 2019 12:31Zvláštní je,ze ani jedna"znepratelena" skupina nerozporuje technicke parametry- průřez,délka,pouzity materiál,konstrukce. Na tom nic nesmyslneho neni. Tady se ale rozporuji predevsim neobhajitelně nesmyslne ceny,ktere vyuzivaji zavislosti hifičlenů na obohacovani vyrobců.
marvinnrvmarvinnrv píše: ↑11 led 2019 12:34Jiri: takže bys raději kdybych tu jako on psal moudra typu
"Vcera jsem vymenil na kabelu ktery vede k liste zlaceny za Rhodiovamy IEC konektor. Jinak oba stejne... BUM. Takova zmena. Manzelka vybehla z pokoje a ze proc to tak basuje a co s tim zas delam"
ještě ho v tom podpoř ...
a arogantních tady je min. polovina ... ale máš pravdu, je asi lepší sem nic nepsat, možná ani číst a ani sem nelezt ...
Stačí uvést, že je to pod tvou sluchovou rozlišovací schopností na tvé BVa aparatuře a nikdo už se k tomu nebude mít potřebu se vyjadřovat.BVa píše: ↑11 led 2019 13:09FS
Omyl..Rozporuje sa možnosť zmeny zvuku bez zmeny signálu, ktorý je jeho "nosičom". A zmeny audiosignálu po prechode výrazne rozdielnymi káblami sú tak malé, že sú hlboko pod možnosťami sluchu. Priamo počuť sú len vyložené technické "priesery". A je skoro pravidlom, že tie bývajú najdrahšieA nikto z tých, ktorí to "počujú" , to nikdy nedokázal pri vyradení všetkých iných podnetov ako sluch.
Ja s tebou v mnoha vecech rozhodne souhlasim,jen co se týče "hluboko pod moznosťami sluchu" konkretne v pripade průřezu reprokabelu,nebyla pred vice lety u mne pravda. Tkanicku jsem tehdy vymenil za vetsi prumer a zmena byla pomerne razantní. Nebudu blabolit o detailnejsich vyskach a objemnejsim a presnejsim basu,to by byl nesmysl. Zmena byla jednoduse prirovnatelna k otoceni knobu volume doprava,nic vic,nic min.BVa píše: ↑11 led 2019 13:09FS
Omyl..Rozporuje sa možnosť zmeny zvuku bez zmeny signálu, ktorý je jeho "nosičom". A zmeny audiosignálu po prechode výrazne rozdielnymi káblami sú tak malé, že sú hlboko pod možnosťami sluchu. Priamo počuť sú len vyložené technické "priesery". A je skoro pravidlom, že tie bývajú najdrahšieA nikto z tých, ktorí to "počujú" , to nikdy nedokázal pri vyradení všetkých iných podnetov ako sluch.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host