... Jimmi, kde býva ten kamoš, ja by som šiel hneď ak to nie je mic ďaleko..
... Jimmi, kde býva ten kamoš, ja by som šiel hneď ak to nie je mic ďaleko..  pri všetkej vážnosti, chcem konečne vidieť ludi, čo počujú rozdiel vo zvuku iného kábla, či koncovky..
 pri všetkej vážnosti, chcem konečne vidieť ludi, čo počujú rozdiel vo zvuku iného kábla, či koncovky.. ... Jimmi, kde býva ten kamoš, ja by som šiel hneď ak to nie je mic ďaleko..
... Jimmi, kde býva ten kamoš, ja by som šiel hneď ak to nie je mic ďaleko..  pri všetkej vážnosti, chcem konečne vidieť ludi, čo počujú rozdiel vo zvuku iného kábla, či koncovky..
 pri všetkej vážnosti, chcem konečne vidieť ludi, čo počujú rozdiel vo zvuku iného kábla, či koncovky..Tak mám pocit, že čtu zcela jiné fórum. Tady se přece primárně rozporuje právě to, že odlišné kabely vedou k odlišnému zvuku.Bazi 36 píše: ↑11 led 2019 12:31Zvláštní je,ze ani jedna"znepratelena" skupina nerozporuje technicke parametry- průřez,délka,pouzity materiál,konstrukce. Na tom nic nesmyslneho neni. Tady se ale rozporuji predevsim neobhajitelně nesmyslne ceny,ktere vyuzivaji zavislosti hifičlenů na obohacovani vyrobců.
 A nikto z tých, ktorí to "počujú" , to nikdy nedokázal pri vyradení všetkých iných podnetov ako sluch.
 A nikto z tých, ktorí to "počujú" , to nikdy nedokázal pri vyradení všetkých iných podnetov ako sluch.marvinnrvmarvinnrv píše: ↑11 led 2019 12:34Jiri: takže bys raději kdybych tu jako on psal moudra typu
"Vcera jsem vymenil na kabelu ktery vede k liste zlaceny za Rhodiovamy IEC konektor. Jinak oba stejne... BUM. Takova zmena. Manzelka vybehla z pokoje a ze proc to tak basuje a co s tim zas delam"
ještě ho v tom podpoř ...
a arogantních tady je min. polovina ... ale máš pravdu, je asi lepší sem nic nepsat, možná ani číst a ani sem nelezt ...
Stačí uvést, že je to pod tvou sluchovou rozlišovací schopností na tvé BVa aparatuře a nikdo už se k tomu nebude mít potřebu se vyjadřovat.BVa píše: ↑11 led 2019 13:09FS
Omyl..Rozporuje sa možnosť zmeny zvuku bez zmeny signálu, ktorý je jeho "nosičom". A zmeny audiosignálu po prechode výrazne rozdielnymi káblami sú tak malé, že sú hlboko pod možnosťami sluchu. Priamo počuť sú len vyložené technické "priesery". A je skoro pravidlom, že tie bývajú najdrahšieA nikto z tých, ktorí to "počujú" , to nikdy nedokázal pri vyradení všetkých iných podnetov ako sluch.
Ja s tebou v mnoha vecech rozhodne souhlasim,jen co se týče "hluboko pod moznosťami sluchu" konkretne v pripade průřezu reprokabelu,nebyla pred vice lety u mne pravda. Tkanicku jsem tehdy vymenil za vetsi prumer a zmena byla pomerne razantní. Nebudu blabolit o detailnejsich vyskach a objemnejsim a presnejsim basu,to by byl nesmysl. Zmena byla jednoduse prirovnatelna k otoceni knobu volume doprava,nic vic,nic min.BVa píše: ↑11 led 2019 13:09FS
Omyl..Rozporuje sa možnosť zmeny zvuku bez zmeny signálu, ktorý je jeho "nosičom". A zmeny audiosignálu po prechode výrazne rozdielnymi káblami sú tak malé, že sú hlboko pod možnosťami sluchu. Priamo počuť sú len vyložené technické "priesery". A je skoro pravidlom, že tie bývajú najdrahšieA nikto z tých, ktorí to "počujú" , to nikdy nedokázal pri vyradení všetkých iných podnetov ako sluch.
 .. Nič lepšieho nemáš? Však si over svoje pocity v slepom teste tvojimi kvalitnými ušami na tvojej aparatúre. Nie čo si myslíš, že počuješ, ale čo skutočne iba počuješ. A bude vymaľované.
 .. Nič lepšieho nemáš? Však si over svoje pocity v slepom teste tvojimi kvalitnými ušami na tvojej aparatúre. Nie čo si myslíš, že počuješ, ale čo skutočne iba počuješ. A bude vymaľované. 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti