Leony5

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
vintage
Kontaktovat uživatele:

Re: Leony5

Příspěvek od vintage »

A kdo teda umi vyrabet bedny? Anglicani? :D
DR nedal kvalitu nahravek ,on ji totiz vylozene kur** :D

Yiakubou
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Yiakubou »

Presne. Trolling je to docela vtipnej, ale to je tak cely.

Nebo snad muzes byt konkretnejsi? Ty vis, ktere narody bedny umi a ktere ne? Mas nejaky priklad nahravky s nizkym DR, kterou povazujes za kvalitni? To by me fakt zajimalo.

Leony5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Leony5 »

Tak YG.Acoustics se tu očividně zaregistroval jen proto aby vyvolával hádky a rozbroje, vypouští jednu perličku za druhou. Nejlepší je takové členy ignorovat.

YG.Acoustics
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YG.Acoustics »

Yiakubou píše:
26 led 2022 15:15
Presne. Trolling je to docela vtipnej, ale to je tak cely.

Nebo snad muzes byt konkretnejsi? Ty vis, ktere narody bedny umi a ktere ne? Mas nejaky priklad nahravky s nizkym DR, kterou povazujes za kvalitni? To by me fakt zajimalo.
Konkrétní být můžu. Ale k ničemu ti to nebude, nebude ti to moc doma asi hrát. :)

Když nehraje ani Gauder, tak těžko bude hrát jiny Nemcour. Ne vážně, ty fosilie nepatří jinam nez do kontejneru. Ale nerad vam kazím váš kult.

YG.Acoustics
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YG.Acoustics »

Leony5 píše:
26 led 2022 20:55
Tak YG.Acoustics se tu očividně zaregistroval jen proto aby vyvolával hádky a rozbroje, vypouští jednu perličku za druhou. Nejlepší je takové členy ignorovat.
Zablokuj me a mas klid. Píši svůj názor. Jako každý tady. Ze je na vás moc drsný, je váš problém. Vem si prášek, třeba pomůže :)

V poslední dobe se tu píšou hrozný sračky, tak jsem se musel zapojit. At to moje kritika trochu vyrovná.

Yiakubou
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Yiakubou »

To co tady pises je akorat kazdymu normalnimu k smichu. To nejsou nazory, jenom tvoje hejty. Kdyz chces kritizovat, bud konstruktivni, jinak to neni nic jinyho, nez honeni vlastniho ega.

Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Antony »

Prostě jen primitivně lžeš, YG.A. Nikdo tady není tak hloupý, aby ti to věřil. Tvoje vizitka.

Tvůj názor není ani drsný, ani to není názor. Jsou to jen pomluvy. Mezi názorem a pomluvou je dost velký rozdíl. Ale, jak známo, trollové se to snaží vydávat za jedno a totéž.

Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Antony »

"V poslední době se tu píšou hrozný sračky, tak jsem se musel zapojit. At to moje kritika trochu vyrovná."

Tohle je naprostá pravda. Poslední dobou, a všechny jsi je napsal ty.

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramones »

YG.Acoustics píše:
25 led 2022 16:08
Tak jasně, ono pokud je pouze 80tis, která většinou nestačí ani na kvalitní kabeláž, tak se na hifi může bohužel zapomenout. Na základní sestavu, tedy repro, zesilovač, přehrávač, je potřeba minimálně 140 tis jen na kvalitní kabeláž. Těžko za tu cenu poridit sestavu, a říkat tomu hifi. Ale vždy je to o nárocích jednotlivce.
A co urcuje, co je tzv. Hifi, ty nebo treba sveho casu DIN 45 500, která stanovila minimalni pozadavky na kvalitu reprodukce?
Pro někoho to muze byt minisystem z marketu za 10 000, pro jine něco s cenami s 6 nulami.
Takze bych to spise rozdelil na levné nebo drahe, ale vzdy vlastne hifi....

Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Antony »

Všechny ty šmahem odsuzující kritiky bez náznaku argumentace jsou tak laciné, že ani nemá smysl se jimi zabývat. I to chytrolínské posuzování a odsuzování toho, co se nám prý líbí. Prostě škodná..
Jen krmíme trolla.

Leony5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Leony5 »

Po delším užívání streameru Pro-ject stream box DS který jsem pořídil jako alternativu k PC mám z poslechu dobrý pocit, a jsem se zvukem spokojen. Streamer jsem pořídil primárně na přehrávání hudebních souborů, služby jako Tidal atp. neposlouchám, a když tak jen okrajově. Streamer je propojen coaxem do D/A převodníku CW Dac 1 Oled. Krátce jsem zkusil použít analogoví výstup Pro - jectu, ale zvukově to je bída, chybí prostor, a zhoršila se o dost separace nástrojů, chybí živost, je to takové nezáživné. Čily za mě je to slabší průměr, Ovládám to dálkou, apku na ovládání jsem nezkoušel, nemám to rád. Data pouštím z SD karty přes USB port, přehraje to maximálně soubory do 24/192 což pro mě absolutně v pohodě. Je to levný, a pokud vám nevadí že tato stará verze neumí Tidal atp. dá se koupit z druhé ruky do 5K což je jako alternativa k PC dobrá věc.

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

Leony5 píše:
26 led 2022 20:55
Leony5

Zřejmě si to vyhodnotil nepřesně. Pan YG.Acoustics sem přišel dělat reklamu a proto je zcela jedno co píše a k čemu se vyjadřuje. Pouze je důležité zobrazování jeho nicku, který pak nasměruje kam je potřeba. Dnes je to na internetu v ČR běžná praxe, kdy tzv. "také novináři", např. 21 letá pipinka, která jela nanejvýš tramvají, píše jakoby zasvěceně o pořadí zapalování u 8V. Píše samozřejmě úplné hovadiny a to právě rozvášňuje a rozšiřuje tu diskusi, kdy na celém tom aktu je nejdůležitější to blikání reklamy z obou stran toho jejího stupidního článku. V Německu už toto regulují a domnívám se, že i tady by admin neměl připustit nick, který nese název značky, či firmy, pokud to není též záměr. Jen můj názor.

Sorry za OT.

jarda-hifista
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od jarda-hifista »

Myslím, že máš pravdu, napadlo mě totéž.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

YG.Acoustics píše:
26 led 2022 14:49
vintage píše:
25 led 2022 19:49
Nikam to nevede, ale aspoň je tu veselo 😀 btw Leonymu to nevadí, viz par příspěvku výše...
Prázdná těžká krabice. Němci neumí repro bedny, ani ty nové drahé, ani ty staré.

DR nedělá kvalitu nahrávek.
Canton, ELAC.. pravda, víc mne nenapadá.

Fidji99
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Fidji99 »

Je toho dost v Nemecku - aj v tych najvyssich poschodiach - Burmester, Gauder Acoustic, Avantgarde Acoustics. Maju aj tie svoje divne koncepty typu MBL a podobne. Keramicke Accutony su tiez odtial. Tvrdit, ze Nemci nevedia bedne je urcite nie celkom presne. [to len tak v ramci vseobecneho okienka]
Vela dobrych znaciek je aj medzi profi monitormi - Neumanny a Adam Audio, ME Geithain [tie su aj v hifi verzii], cize nemecky hifista si ma co vybrat aj ked chce podporit domacich vyrobcov

Faktom je, na druhej strane, ze Quadral zazil urcity ustup zo slavy, teda oproti 80 a 90 rokom urcite. Tie Titan zo zaciatky 90 rokov - to bol asi ich vrchol.

Odpovědět