Leony5
Re: Leony5
Také se mi ta místnost moc líbí a o bednách ani nemluvím, ale je mi jen 51 let, takže má Leony5 pár let náskok. 

Tak koukám, bedny se Vám líbí, jsou to bedny za pár šupů, a hrají opravdu lépe než vypadají, je to vlastně reprosoustava odsouzená do kamen ke spálení, trochu jsem si je vylepšil, a už bych jiné nechtěl, zvuk je z těchto pro někoho sračkoidních beden opravdu přítomný, vyrovnaný, a impulzivní. pbaudis, dočetl jsem se zde, že se poohlížíš po jiných bednách, a že nemáš moc prostředků, pokud budeš mít zájem vyřešit tuto věc levně, a s překvapivě nečekaným výsledkem, stačí projevit zájem, a vše probrat osobně. Tyhle bedny u mě nahradily Quadral Vulkan Mk3, a to velmi přesvědčivě, dá se říci je převálcovaly. Nenabízím ti je k prodeji, ty na prodej nejsou, ale nabízím ti konzultaci přes SZ s možností levného řešení, a samozřejmě osobní poslech.
Leony5: děkuji za možnost konzultace a možnost získat poměrně levně, co hraje poměrně dost dobře. Zatím to není tak moc aktuální, ale rozhlížím se. Já mám Argentum 590 a hrají mi celkem dobře elektroniku, ale už jsem objevil závan korekcí, které jsem nepoužíval 15 let. Pak jsem začal porovnávat a slyšet lepší a to bylo přesně to, co jsem dělat nechtěl. Teď jdu za zvukem, který si ladím sám, aby se mi to líbilo, bohužel tohle autor asi neplánoval. Je fakt, že korekce používám minimálně, ale jak jednou začneš....proto radši lepší reproduktory a nechat je přednášet kvalitně surový zvuk s CD. Používám pouze originální CD, SACD. Bohužel jsem nedávno dal dohromady notebook setup a ten mě celkem dost finančně zaměstnal, takže šetřím love. Vážím si nabídky.