Leony5
Re: Leony5
Menší změny v sestavě, gramo, a LP jsem poslal do světa cockteil x 40 nahradila x 45, jako druhý zesilovač jsem pořídil Denon PMA 2000IVR na který nyní hraji.
Super. Ať slouží a dělá radost
Pekný klasický design. Len Denon zosilňovače som nepočul asi nikdy hrať tak ako by som si predstavoval. Ako je na tom tento?
Ano, je pěkný, novější modely se mi už tolik nelíbí, hraje slušně, očekával jsem spíše propad na středech, a slabší dynamiku, ale zesilovač mě mile překvapil zvuk má obstojnou razanci i prostor, zvládá všechny žánry zvuk je velký a kontrolovaný. Kdysi jsem měl několikrát možnost poslechnout PMA 2500NE, ale v jiných podmínkách, a na jiné sestavě, nebylo to špatné ale model 2000IVR se mi zdá o dost lepší
Mas to pekne Leo, uzivej poslech
.
- Mike_Czech
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Leo, moc pěkný zesilovač
.
Dvoutisícovka za mne nehraje vůbec špatně a ukočíruje i celkem náročné reprosoustavy.
Jsem zvědavý jak si to sedlo do tvé sestavy.
Ať ti to hraje.
Dvoutisícovka za mne nehraje vůbec špatně a ukočíruje i celkem náročné reprosoustavy.
Jsem zvědavý jak si to sedlo do tvé sestavy.
Ať ti to hraje.
Po deseti dnech intenzivního poslechu musím uznat, že tento Denon hraje opravdu skvěle. Protočil jsem na něm také 3 různé napájecí kabely, a pokaždé byl zvuk jiný. Nejlépe mi hraje s Furutech Alpha PC Triple FP-TCS31, krásně otevřený, dynamický, detailní s kontrolovaným basem , zvuk působí vyrovnaně. Naopak s Furutech Alpha 3 je zvuk špatný. Originál napájecí kabel je uprostřed, ani zlé, ale ani ohromující, standartní nezáživný zvuk. Zesilovač u mne již zůstane. 
Furutech FP-TCS31 je vyborny kabel v pomeru kvalita/cena, mam je skoro vsude v sestave
.
- jarda_k_2005
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ahoj! Tento kabel je měď uložená v PVC https://www.superhifi.cz/p/fp-tcs31, což je podle všech zažitých nepsaných pravidel úplně na prd. Čím je jiný? Nechci prudit, chraň bůh. Jrd
Ano Furutech má všetku metráž okrem najvyššieho modelu DPS 4.1 všetko v PVC (vraj ale “audio grade” PVC). Aj preto som ich doteraz ignorovak. Teraz som na skúšku kúpil kábel z FP S55N (ich druhý najvyšši model pod DPS 4.1), tak som zvedavý.
Leony5: Tak gratulujem ak si spokojný
Leony5: Tak gratulujem ak si spokojný
Jardo neprudíš, prostě z těch tří sedí k Denonu nejlépe.
Ta cena za kus, to je za 100 metrů?
je to vždy cena za 1m
Jarda je sprymar
. Jinak u p. Oudese jsem bral tuto metraz a vse ok. Doporucuji zkusit i dalsi modely, mam napriklad TCS21 je pevnejsi a udernejsi na basech, ale zase nema takovou "analogovost" 31ky, ktera je opravdu moc prijemne posazena a nic v projevu nevycniva.