Ahoj Leo, taky jsem tě rád poznal.Děkuji za super pokec, jen škoda že jsem neměl více času.
Akustika nedopadla nejhůř. Problémy hlavně na basech. Středy a výšky byli dozvukem ok. Na basech to nebyla taková hrůza jak bych čekal. Máš tam klasický mód místnosti na 35hz + další její harmonické. Nejvíce tomu pomáhá velká sedačka a závěsy. To jen tak krátce, pro místní.
Zvuk, má Leoš zcela vyladěný na ucho. Upravený zesilovač hrál teple a hladce. Hodně připomínající lampový zesilovač. Bedny taky zcela upravené. Super výšky, středy hodně připomínající hornu. Díky tomu širokopásmovému středu. A mohutné basy, které na poslechovém místě jdou s poklesem -5db k 20hz.

A podle toho i pěkně vibruje sedačka.
I já nabral nové zkušenosti, jakým způsobem se dají upravovat zesilovače a bedny. Zvuk sestavy je fakt jinde než by se dalo čekat. Tyto staré kousky mají v sobě skrytý potenciál. Vůbec bych to nečekal, že to půjde až tak upravit. Jako novým komponentům to nekonkuruje, ty mají jinak naladěný "moderní" více detailní a technicky zvuk. Toto je spíš stará škola na steroidech

Budu se těšit na vaši návštěvu
Ahoj Koudy, diky.
Tvůj gramec a hlavně to nové lampové phono, ti teď hraje fakt suprově