Leony5

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
jarda_k_2005
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Leony5

Příspěvek od jarda_k_2005 »

Ahoj! Ta diskuse o výšce racku by mě zajímala, protože když jsem dal místo dvou pater na skle, kvůli pořádku v kabelech a větší přístupnosti za aparátem, všechno na zem na kamenné podložky, tři sloupky vedle sebe, tak se opravdu zvuk velmi změnil. Chvilku trvalo, než jsem to vyhodnotil jako lepší. Asi mě vadilo to prázdné místo, i zvuk mě přišel nějaký prázdný :shock: . Tak jestli můžeš, pošli mě link na tu diskusi. Díky! jrd

Leony5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leony5 »

Ahoj Davide. TV stolek zabral hodně místa, byl nižší než rack asi o 25 cm. Ano zhoršil se mi zvuk, středy se zahuhlaly, ubylo výšek, ale na vině bylo to, že mi přibylo hodně basu, a basových odrazů. Také jsem pozoroval změny při výměně streameru x40 jsem nahradil x45, a ten má zvuk o dost plnější, hutnější. Ty válcové basové pasti si objednám ještě dvě, a postavím je na sebe. No uvidíš, v každé místnosti se to chová jinak. Bedny mám dost předsunuté před aparáty, 1m od zadní stěny. Ten rack co jsi objednal je moc pěknej, viděl jsem ho u tebe ve vlákně, co koštoval ?

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Diky za rozepsani, ano urcite to bude individualni, jen jsem videl spojku novy hifi rack vs. zvuk. Sam jsem zvedavy jak si to sedne, protoze ho budu mit skoro v ose mezi repro. Mel by vyjit na 10-12 000 Kc, uvidime jak celni a dph, jestli se bude konat. Pro me je dulezite, ze budu mit dobry zaklad co se tyka nosne nerez casti. Chtel jsem hlavne kazde patro na hrotech, stohovatelne. Desky jsou nejake lisovane, kdyz nebudou vyhovovat, tak si casem udelam lepsi dle potreby. Zkousel jsem jen od klavesnice jak by vysla stavevnice ala DIY a jen material s postovnym me vysel vic a to jeste bez prace, cili asi takto.

Mike_Czech
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike_Czech »

Ahoj kluci.

Leo:
Vypadá to velmi zajímavě a i vcelku hezky, jsem moc zvědavý na zvuk ;) .

Koudy:
U mne byla výměna TV stolku za Hifi rack pozitivní, ale já mám přece jen menší místnost než Leo.
Jinak jsem to chtěl původně také řešit výrobou, ale dopadl jsem stejně, vyšlo to podobně , jako koupit hifi rack, takže jsem od toho dal ruce pryč a koupil ho.

Leony5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leony5 »

Dělat si rack doma mě ani nenapadlo, matroš je dneska drahej, prostě se to nevyplatí. Já dal osmičku, je pěkně udělanej, těžkej, stabilní, každej foch unese 35kg. Hledal jsem něco bez skla, a aby se mi to tam všechno vešlo, hroty mezi patry jsem neřešil.

Odpovědět