Leony5
Re: Leony5
Děkuji užívám si to a vnuk také.
Tohle jsou vždycky nesmyslné a zavádějící informace. Co by sis jako představoval za adekvátní výkon připojeného zesilovače, aby si napsal, že v pohodě utáhne Vulkany??PítrsPraha píše: ↑21 dub 2019 10:13Nepochybuju, ze SV237 Vulkany neutahne, nicmene do budoucna by nejaky autoritativni koncak zvuk zase kousek posunul.

SV237 s těmi Vulkany nemuže mít sebemenší problém!! V podstatě Leony5 může sám napsat, jak moc oproti předchozí soustavě musí Vincent budit a věřím že ho budí úplně stejně.
Jinak též gratuluju že si se nakonec pro ně rozhodl a vidíš sám, že informace typu že tyhla bedna nemá detail a je nenasytná s ohledem na zes atd. jsou jen plácání hloupostí...
Tak ať slouží a baví při poslechu.

- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
uzivej
Vybuzení zesilovače je stejné jako u předchozí soustavy a hlasitost stejná, zvuk se nebortí ani při hodně vysoké hlasitosti, myslím že Vincent je zvládá slušně ale věřím že s lepším železem by to samo sebou mohlo být ještě větší mazec. Ale nemám moc rád až takový kravál tak to řešit nebudu a moje cimra je 5.0. m na 4.0m tak v takovém krcálku to asi ani nejde hulit jak na koncertě,
bych za chvíli vohluch
. Jen aby bedny nehaprovaly, basáky jsou po výměně závěsů a do beden jsem nečuměl, zvenku jsou krásné, neomlácené, nevyšusované dokonce i lak se ještě po těch letech leskne nebo je to lesklá dýha, nevím
když se ne ně člověk podívá hned ho uchvátí. Když sundám ty kryty na repráky tak se mi moc nelíbí, ten basák nahoře vypadá divně. Hlavní je zvuk a ten se mi moc líbí, starý almary, ale hrajou parádně. Vřele doporučuji, za málo peněz hooodně muziky.

- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
marvinnrv:
Zavadejici je tvuj prispevek. O vykonu jsem nic nepsal. I ve zbytku prispevku reagujes, jako bych napsal, ze Vulkany Vincent neutahne.
Nechapu podobne rypani, ktery jsi postavil jen na svych vymyslech, ne na mem textu. Ale treba se ti ulevilo.
Leony5:
Ohledne toho rozliseni: je pravda, ze nevim, co mely ty kousky, ktery jsem poslouchal, za sebou a v jakym byly stavu, takze jejich nepresvedcivy zvuk mohl byt tim.
Zavadejici je tvuj prispevek. O vykonu jsem nic nepsal. I ve zbytku prispevku reagujes, jako bych napsal, ze Vulkany Vincent neutahne.
Nechapu podobne rypani, ktery jsi postavil jen na svych vymyslech, ne na mem textu. Ale treba se ti ulevilo.
Leony5:
Ohledne toho rozliseni: je pravda, ze nevim, co mely ty kousky, ktery jsem poslouchal, za sebou a v jakym byly stavu, takze jejich nepresvedcivy zvuk mohl byt tim.
Trocha blbá reakcia na marvinnrv. Uznať si chybu ale nedokáže každý. Keď o niečom napíšem, že nepochybujem o tom, že to neutáhne, tak to asi neutáhne. O výkone to nebolo, tak asi na lane? Už sa len natíska otázka: Kefalín, čo si prestavujete pod pojmom neutiahne, použitom v elektrotechnike?
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ach, dlouhy volno a psani z mobilu behem venceni psa udelalo svy. Mel tam byt jeden zapor, ne dva. Tzn. nepochybuju, ze utahne. Ma chyba, omlouvam se.

Hoši nehádejte se, jo je možné že jsi měl nějaké poškozené kousky, opravdu to hraje čistě a to nemám nijak silný zesilovač je to lepší průměr, a bohatě jim stačí, jsem si jistý že kdyby dostaly lepší krmení tak v nich ještě něco bude. Za tyhle peníze když se natrefí na zachovalé kousky v dobrém technickém stavu není co řešit. ještě není vyhráno, to ukáže čas v jakém je mám stavu. 

Krása, co dodat. Vulkany v akci, řada I - IV, to vždy potěší.. Ať to hraje!
Děkuji já mám III. Jooo dokážu si představit tvoje Titány v akci to musí být teprve mazec. 

Krasa, uzivej poslechu a dalsi meta Titany
. Na kolik te prisly, jestli to neni tajne
.

Tajné to není dal jsem dobrovolně 35k, kolik jsi dal ty když jsi si je pořizoval?
20k vcetne cesty 

koudy42, Davide jak jsi psal ve vlákně o Vulkánech že jsi musel ucpávat transmission tak u mích Vulkánů byl transmission také ucpaný od hora až dolů. Vše jsem pracně vyndal a co do zvuku je toto ucpání totální průser, zvuk je doslova zatlučen a to v celém pásmu včetně prostoru, dokonce to mělo vliv i na zkreslení při vyšší hlasitosti. Basy ti neubydou jen jsou nedůrazné a dunivé, zato středy, výšky, prostorovost jdou do kopru. Nedoporučuji tento experiment aplikovat na tak skvělé bedny a raději jim pořídit lepší místnost nebo zesilovač.