Leony5

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
Leony5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Leony5

Příspěvek od Leony5 »

Děkuji užívám si to a vnuk také.
IMG-20190420-WA0007 (4).jpg

marvinnrv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marvinnrv »

PítrsPraha píše:
21 dub 2019 10:13
Nepochybuju, ze SV237 Vulkany neutahne, nicmene do budoucna by nejaky autoritativni koncak zvuk zase kousek posunul ;-) .
Tohle jsou vždycky nesmyslné a zavádějící informace. Co by sis jako představoval za adekvátní výkon připojeného zesilovače, aby si napsal, že v pohodě utáhne Vulkany?? :roll:
SV237 s těmi Vulkany nemuže mít sebemenší problém!! V podstatě Leony5 může sám napsat, jak moc oproti předchozí soustavě musí Vincent budit a věřím že ho budí úplně stejně.

Jinak též gratuluju že si se nakonec pro ně rozhodl a vidíš sám, že informace typu že tyhla bedna nemá detail a je nenasytná s ohledem na zes atd. jsou jen plácání hloupostí...

Tak ať slouží a baví při poslechu. *palec*

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PavelDosko »

uzivej

Leony5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Leony5 »

Vybuzení zesilovače je stejné jako u předchozí soustavy a hlasitost stejná, zvuk se nebortí ani při hodně vysoké hlasitosti, myslím že Vincent je zvládá slušně ale věřím že s lepším železem by to samo sebou mohlo být ještě větší mazec. Ale nemám moc rád až takový kravál tak to řešit nebudu a moje cimra je 5.0. m na 4.0m tak v takovém krcálku to asi ani nejde hulit jak na koncertě, :lol: bych za chvíli vohluch :lol: . Jen aby bedny nehaprovaly, basáky jsou po výměně závěsů a do beden jsem nečuměl, zvenku jsou krásné, neomlácené, nevyšusované dokonce i lak se ještě po těch letech leskne nebo je to lesklá dýha, nevím *palec* když se ne ně člověk podívá hned ho uchvátí. Když sundám ty kryty na repráky tak se mi moc nelíbí, ten basák nahoře vypadá divně. Hlavní je zvuk a ten se mi moc líbí, starý almary, ale hrajou parádně. Vřele doporučuji, za málo peněz hooodně muziky.

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

marvinnrv:
Zavadejici je tvuj prispevek. O vykonu jsem nic nepsal. I ve zbytku prispevku reagujes, jako bych napsal, ze Vulkany Vincent neutahne.

Nechapu podobne rypani, ktery jsi postavil jen na svych vymyslech, ne na mem textu. Ale treba se ti ulevilo.

Leony5:
Ohledne toho rozliseni: je pravda, ze nevim, co mely ty kousky, ktery jsem poslouchal, za sebou a v jakym byly stavu, takze jejich nepresvedcivy zvuk mohl byt tim.

vav
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od vav »

Trocha blbá reakcia na marvinnrv. Uznať si chybu ale nedokáže každý. Keď o niečom napíšem, že nepochybujem o tom, že to neutáhne, tak to asi neutáhne. O výkone to nebolo, tak asi na lane? Už sa len natíska otázka: Kefalín, čo si prestavujete pod pojmom neutiahne, použitom v elektrotechnike?

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Ach, dlouhy volno a psani z mobilu behem venceni psa udelalo svy. Mel tam byt jeden zapor, ne dva. Tzn. nepochybuju, ze utahne. Ma chyba, omlouvam se.

*klanimse*

Leony5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Leony5 »

Hoši nehádejte se, jo je možné že jsi měl nějaké poškozené kousky, opravdu to hraje čistě a to nemám nijak silný zesilovač je to lepší průměr, a bohatě jim stačí, jsem si jistý že kdyby dostaly lepší krmení tak v nich ještě něco bude. Za tyhle peníze když se natrefí na zachovalé kousky v dobrém technickém stavu není co řešit. ještě není vyhráno, to ukáže čas v jakém je mám stavu. *headbang*

Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Antony »

Krása, co dodat. Vulkany v akci, řada I - IV, to vždy potěší.. Ať to hraje!

Leony5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Leony5 »

Děkuji já mám III. Jooo dokážu si představit tvoje Titány v akci to musí být teprve mazec. *palec*

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Krasa, uzivej poslechu a dalsi meta Titany :mrgreen:. Na kolik te prisly, jestli to neni tajne ;).

Leony5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Leony5 »

Tajné to není dal jsem dobrovolně 35k, kolik jsi dal ty když jsi si je pořizoval?

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

20k vcetne cesty :D

Leony5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Leony5 »

*thumbs up* Tak to je pěkná cena *thumbs up*

Leony5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Leony5 »

koudy42, Davide jak jsi psal ve vlákně o Vulkánech že jsi musel ucpávat transmission tak u mích Vulkánů byl transmission také ucpaný od hora až dolů. Vše jsem pracně vyndal a co do zvuku je toto ucpání totální průser, zvuk je doslova zatlučen a to v celém pásmu včetně prostoru, dokonce to mělo vliv i na zkreslení při vyšší hlasitosti. Basy ti neubydou jen jsou nedůrazné a dunivé, zato středy, výšky, prostorovost jdou do kopru. Nedoporučuji tento experiment aplikovat na tak skvělé bedny a raději jim pořídit lepší místnost nebo zesilovač.

Odpovědět