Ahoj, tak som to dnes nainstaloval. Zatial mi neide merat ale aspon simulaciamrba píše:V prvej etape bude stačiť nainštalovať program z http://www.roomeqwizard.com/ len ktorú verziu závisí od toho, či je na notebooku Java. Je tam aj dobrý simulátor, tak to má význam, aj ak by mic in nefungoval

Odkial si bral hodnoty pre absorpciu povrchu? Zatial aspon skusam kde aka absorbcia ma aky ucinok.
Zial prisiel som na to co som uz nechcel, ze najlepsie miesto pre feq.do tych 200Hz je podla prvej varianty, teda pri stene. Zhoduje sa to s tym co som kedysi cital, a na zaklade toho som vlastne muroval tu priecku aby som presunul hifi do stredu

Vcelku uspokojivo este vyzera varianta dva, ked sub umiestnim hned za seba. Zajtra realne odskusam. Neviem ako sa to bude spravat koli tej priecke.
Pustal som dnes CD s freq. od 20 do 110Hz, prave v mieste posluchu su obrovske diery

Asi bude lahsie pri stene nejaku tu freq.utlmit ako napumpovat daco v strede izby.
Nakolko sa mi este neozval Ing.M.Vitvar,(tyzden cakam), tak budem skusat. Nahoda je blbec a mozno dojdem k uspokojivemu vysledku aj sam. Len co potom s usetrenymi prasulami