Ja som si dal svinksy vela namahy aby som ich dokazal umiestnit takto do otvoreneho priestoru. Nemyslim ze je moc hifistov co si dovolia bedne umiestnit praktycky do stredu miestnosti.
Ak nepocitam rozdiel v bocnych stenach, tak priestor pred repro po posluchaca cca 2,8m je volny. Priestor za repro je 2m volny priestor a potom 60cm kuchynska linka co kvitujem ,pretoze plni fukciu difuzeru a absorberu.
Z pohladu od posluchaca, prava bedna ma volnu aj svoju pravu stranu, je tam chodba. Lava bedna je 60cm od lavej steny. Su tam nejake presklanne plochy co myslim na basoch dorovnavaju ten otvoreny priestor na pravaj strane pravej repro.
Tu pevnu plochu lavej steny budem osadzovat podla potreby koplet akustickymi prvkami aby sa dorovnal ten rozdiel voci pravej otvorenej casi.
Mienim tam pouzit Laksum a boomkliler podla potreby. to same za posluchaca.
Strop je akusticky fajn, je to drevenny zaklop nad ktorym je celulozova izolacia, myslim ze to do istej freq. funguje ako velka basova pasca. Naviac svetla viska miestnosti je 2,85m.
Celkovy rozmer miestnosti je sirka 5m,dlzka 6m.,v 2,85m.
V kuchynskej casti cca 2m hlbky je znizeny strop o sadros. cca30cm dutina. Nastastie tam nic nerezonuje ako by sa mohlo zdat.
Skusal som testovaciu freq za RAW, nejak rezonancia okolo 50hz bol rozochveny strop v malej chodbycke na pravo od repro. Kablik k svetlu, uz mam plan na riesenie.
Ak niekto vidi nejaky vyrazny defekt ktory som prehliadol prosim dajte vediet, riesenie sa vzdy najde. Ide leto nebude problem ani murovat