Za cele tie roky som nejako necitil potrebu sa predstavovat, ale teraz som k tomu akosi precitol.
Je toho strasne vela co by som mohol popisat, teda hlavne tie hifi zazitky. Pre skratenie len spisem co vsetko som doma mal a skusal.
K mojej osobe asi len tolko ze som rocnik 82, hifi zacinalo walkmanom. Neskor repro TESLA cez gramec so vstavanym zosikom TESLA. To boli sladke casi ked sa neriesilo nic len vykon a tlak na hrudnik v disko rytme

V podstate do nejakej 15tky som fical na stereu. Potom prisli pokusi s quadrofoniou ci ako to nazvat. Zdanlivy vrchol nastal po jednej letnej brigade kedy som si zakupil reciever Yamaha 396 tusim a bedne pioneer CS7xxx neviem uz.
Postupne pribudali DIY bedne na post centra a rear, potom sub.(nakoniec vsetko visaton v mega rozmeroch)
Toto som si uzival bezo zmien az kym som nezacal pracovat v predajni elektro kde sme mali posluchove studio. Tam som pricuchol k stereu a zacala preukrutna put za dokonalostou.
V konecnom dosledku som na ukor hypoteky na dom preinvestoval nehorazne peniaze na hifi. Zacal som komerciou potom akoby highend v podobe dovtedy neznamich znaciek.
Ku koncu stavby nastala aj situacia kedy som vsetko predal.
V novom dome som s vydinou ulachcit si zivot zriadil jednoduche (nie vsak lacne ) kino. Pozostavalo s nastennej verzie repro Audiophysic classic on wall, a primare.
Zase sa to roztocilo a skoncil som pri sucasnej zostave AP tempo 6, center celsius a classic compact ako rear. +sub TERRA (nerozlucny kamosi)
Casom sa rozpisem k comu som kedy ako dospel a tak, na jeden prispevok by toho bolo moc.
Tu je zoznam doteraz vlastnenych komponentov :
Zosiky:
AV- ONKYO 595, PRSC 886, Yamaha 396, 3800, HK 645, Marantz SR7002,AV9000, Classe SSP75, Audiolab AV8000, Lexicon MC1, Theta Digital casanova, Denon AVR3806
Stereo- Marantz PM15,MM9000, Pioneer A9, Vincent SA93, Audiomat Arpege, Electrocompaniet ECI2, Primare I30, A30.2, A30.5, BV P300sse,Classe CAV75
Repro- Canton GLE 5.1, bose acoustimas V, Focal elektra906, Focal profile, Dynaudio audience 42, focus 140, BW 805s, BW PM1, AudioPhysic Yara Classic,Yara compact , yara center, classic on wall, classic compact, Sitara, Tempo6, celsius
SW; Velodyne SPL1000R, BW CM asw10, Rel quake, AP terra
Odteraz sa chem zamerat na akustiku a kable.
Vdaka za prijatie a rady v hifi.