LINDEMANN - ČLEN

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Lindemann
Kontaktovat uživatele:

Re: LINDEMANN - ČLEN

Příspěvek od Lindemann »

To Jaro

Ahoj Jaro ,tak to je dobrý to je v pohodě měl jsem o tebe strach. Jsi přesně moje parketa co se týče hudby *hura*
Je to se mnou těžké nejsem počítačový mág do vše všeho mě zasvětil syn a to je furt : tady klikni ,tady znáčkni "tu" se přihlas a ještě navíc jsem mistr světa v psaní na stroji . Mám 8500 úhozlů za rok :D . Navíc se teď na mě vrhlo víc lidí tak takže to nestíhám vydatlovat ,tak zatím

Lindemann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lindemann »

To Davidhighend

Ty vole , ty koni !!!
8let jsme se neviděli z toho setkaní i s Levinsnem jsem měl radost ,doufám ,že vždycky jak přijedeš tak se vždycky sejdeme. A aby vždycky nebylo málo a na vždycky nám to vydrželo . Ať jsi Levinson nebo Lindeman you'll never walk alone.
Měj se.

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

Ty vogo to uz je tak dlouho?? Tak to jsem rad a urcite, kdyz tam zase budu se stavim. Chtel bych na Velikonoce, tak snad to vyjde. Budu se tesit pane....

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

Lindemann píše:To Jaro

Ahoj Jaro ,tak to je dobrý to je v pohodě měl jsem o tebe strach. Jsi přesně moje parketa co se týče hudby *hura*
Je to se mnou těžké nejsem počítačový mág do vše všeho mě zasvětil syn a to je furt : tady klikni ,tady znáčkni "tu" se přihlas a ještě navíc jsem mistr světa v psaní na stroji . Mám 8500 úhozlů za rok :D . Navíc se teď na mě vrhlo víc lidí tak takže to nestíhám vydatlovat ,tak zatím
Potvrzuji, že s PC je to jako s ohněm-dobrý sluha, zlý pán.
Tady Lindemann je jako František Ringo Čech, kdyby měl PC značky Dell, tak před to napíše Pr :lol:. Jinak jsi to už zvládnul dokonale. Třeba mne velice baví, když se někdo baví o PC a chce furt rychlejší procesor a rychlejší počítač a větší paměť atd. a já se v duchu smeji, já jsem ještě nikdy nečekal na nějakou operaci v počítači, vždycky čeká on na mne :oops: a já už se asi nezrychlím :lol:. Jak říkám dobrý sluha, o této moderní komunikaci by mohl vyprávět i Peer, co :lol:?

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Zdravím Lindemanna. Přítel Marka Levinsona je i přítel můj... :)
Opravdu zajímavé železo...

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Bohužel Lindemann 820S si včera našel nového majitele. Šel za naprosto famózní cenu. Opravdu škoda. *fnuk*

boxer

Příspěvek od boxer »

Šel za naprosto famózní cenu

Pro koho? :)

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Peer píše:Zdravím Lindemanna. Přítel Marka Levinsona je i přítel můj... :)
Opravdu zajímavé železo...
Peere, domluvím sesion a zajedem na poslech. Možná by mohl i Korýš, pokud bude mít čas a chuť. Je to totiž v Havířově.

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

OK. Budu se těšit!

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Peer píše:OK. Budu se těšit!
Ahoj Lindemanne, tady už jsou lidi natěšení na poslech. Prosím Tě, kdy by jsi byl ochoten podniknout nějaký ten poslechový sesion? Kdyžtak písni mně nebo Peerovi na email.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Nabízí se tady docela levná varianta dočasného vylepšení zvuku CD (než bude Lindemann 820S). Stačí pořídit nějak DA převodník za rozumnou cenu, který vyšvihne toho Sony XA-20 ES o třídu výš. Třeba od Cambridge Audio je za rozumnou cenu nový převodník DacMagic.
Obrázek
Obrázek

Se zajímavou možností přišel Peer, že vezme na zkoušku svůj DAC Benchmark a uvidíme jestli to bude přínos a jak velký. Benchmark je mnohem dražší než Cambridge Audio, ale možná by stálo porovnat je i mezi sebou, co? Záleží co sedne tomu playeru lépe.
Nevím jestli už to někdo nezkoušel a nemá s tím více zkušeností?
Myslím, že MB má taky Sony XA-20 ES.

P.S.Kdy?

Robinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robinson »

Halo Lindemanne?

Lindemann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lindemann »

Nazdar Peere! Ty skvělý občane
Dělám na přestavbě poslechového prostoru a mám kus práce ještě před sebou. Nezlob se člověče ,že píšu až dnes jsem pracovně vytížen a tak málem ani nestíhám spojení s M.L . S Viktorem vymyslíme nějakou akci a něco určitě podniknem. Zdraví Lin.

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Ahoj chlape. Na poslechovku u tebe se těším. Lindemann je velmi sympatická značka.
Jen ten čas, že... :(
Benchmark jsem porovnával u sebe s CA DacMagic.
Benchmark je lepší ale dražší...
Uvidíme u tebe, jestli bude adekvátní posun ve zvuku.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Mark Levinson píše:Nabízí se tady docela levná varianta dočasného vylepšení zvuku CD (než bude Lindemann 820S). Stačí pořídit nějak DA převodník za rozumnou cenu, který vyšvihne toho Sony XA-20 ES o třídu výš. Třeba od Cambridge Audio je za rozumnou cenu nový převodník DacMagic.

Se zajímavou možností přišel Peer, že vezme na zkoušku svůj DAC Benchmark a uvidíme jestli to bude přínos a jak velký. Benchmark je mnohem dražší než Cambridge Audio, ale možná by stálo porovnat je i mezi sebou, co? Záleží co sedne tomu playeru lépe.
Nevím jestli už to někdo nezkoušel a nemá s tím více zkušeností?
Myslím, že MB má taky Sony XA-20 ES.
Ano mam XA-20ES, a o tom CA som tiez uvazoval ako o docasnom rieseni, som rad, ze to niekto vyskusa, uz sa tesim na vysledok vasho posluchoveho testu, podla toho sa zariadim ci si ho zapoziciam alebo nie.

Mechanika tohto CDP mi pride ako slusna a neodflaknuta praca, s vylepsenim pomocou DACu by mohol vydrzat doma par dni...pokial nobjavim SACD player mojmu srdcu blizky a s ponukou ktoru nebudem moct odmietnut.

Odpovědět