Já ani nevím jaké jsou přesné maloobchodní ceny těchto převodníků. Peere mohl by jsi je sem napsat pro lepší orientaci? DíkyPeer píše:to Lindemann:
gratuluji k tvému rozhodnutí.
Díky nám jsi ten převodník měl aspoň lacinější...
LINDEMANN - ČLEN
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Re: LINDEMANN - ČLEN
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj pane, tak jak se to cele rozehralo? Uz je to docela doba, co jsem byl u Tebe naposled. Prifrcim v cervnu na 100 pero, kdyz to pujde, mozna i drive. Jsem zvedav, jak Ti to hraje s tim novym dacanem. Pisni nejake pocity s odstupem casu.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Opravdudavidhighend píše:Prifrcim v cervnu na 100 pero
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
No dyt jo, jak jsem rek. Kde je az cerven, ty bys taky jednoho honil jak nadmutou kozu. Jeste porad mam 11 mesicu do terminu...Mark Levinson píše:Opravdudavidhighend píše:Prifrcim v cervnu na 100 pero
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Lindemann 825 High definition disc player

- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
CD player Wadia 381i

- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Wadia je designový skvost,alespon pro mne. 
Zdarec!!!!!!!!! Sedím tady ..mám puštěnou Dianu Krall ..All for you a jsem na strnkách Wadie .Koukám na tu 381 ku aaa tiše tady slintám jaký že to je poctivý řemeslo !!! A ještě 100% v Německém Stereu!!!!!!!!!!!! Napadá mě ..jaký že má důvod ten borec k prodeji???????????????? Doufám že to není nic vážného !!! /jen třeba: že to blbě změřil a nevejde se to na stojan..... 
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Ne,mluvil jsem s ním.Ztratil práci a potřebuje prachy.Hned bych to bral.
Kolik za to chce??? A nevíš kolik je u nás ofi.cena na trhu ???
http://www.excelia-hifi.cz/cenik-av.htmlLindemann píše:Kolik za to chce??? A nevíš kolik je u nás ofi.cena na trhu ???
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Viktor ma tu cenu na Skypu
-
boxer
Jen tak mimochodem,aniž bych chtěl dělat šťouru.
Víte že Wadia dávala do svých pleček mechaniku VRDS od Teacu a (prý) ji ještě upravovala?
Asi jo.
A víte,že tento super nový extra 100% plejer ( a taky 581) má obyčejnou DVD-ROM mechaniku Sanyo a čočka je plastová, stejná jako v přehrávačích Harman Kardon?
Asi ne.
Víte že Wadia dávala do svých pleček mechaniku VRDS od Teacu a (prý) ji ještě upravovala?
Asi jo.
A víte,že tento super nový extra 100% plejer ( a taky 581) má obyčejnou DVD-ROM mechaniku Sanyo a čočka je plastová, stejná jako v přehrávačích Harman Kardon?
Asi ne.
zacina byt trend,ze uz cdp necitaju "on the fly",ale do nejakej pamate a odtial sa to prehrava. Cize pouzitie kvalitnej mechaniky uz nehra taku rolu.
Neviem,ako to je s Wadiou,ale take PS Audio to riesi takto a ohlasy su vyborne.
Neviem,ako to je s Wadiou,ale take PS Audio to riesi takto a ohlasy su vyborne.
-
boxer
Já si myslím,že super kvalitní mechanika při takto drahých a špičkových strojích má své místo.
Nejde o čtení,ale výdrž a minimum opotřebení. Nekupujeme si to na 1 rok. Tedy až na vyjímky.
Nejde o čtení,ale výdrž a minimum opotřebení. Nekupujeme si to na 1 rok. Tedy až na vyjímky.