Přátelé,
jak jsem slíbil tak činím (byť trošku se zpožděním).
Jmenuji se Lukáš a jsem ročník 1982. Žiju již desátým rokem v Plzni (studoval jsem tady) a původem jsem z jihu Čech (místo narození Český Krumlov).
Zajímavé je, že jsem nikdy aktivně nehrál na žádný nástroj ... Nicméně v současné době to možná napravím, přemýšlím o pořízení klavíru (třeba do budoucna pro děti). Hudbu od náctilet rád poslouchám. Přivedlo mě k tomu malinko to, že moje mamka jako účetní pracovala právě pro obchod s hudbou. Nevydržel ... Což je naprosto pochopitelné s ohledem na tehdejší pálení, nástup mp3 apod. Už tehdy jsem si slíbil, že až budu pracovně činný, budu si veškerou hudbu kupovat. ...
V současné době vnímám otázku streamování a fyzických nosičů ... Dle mého názoru streamování nemůže nikdy nahradit ten pocit, kdy očekáváte vydání desky svého oblíbeného interpreta, následně si pro ni jdete a pak posloucháte s bookletem v ruce (u gramce navíc se stíženou možností skladby přeskakovat).
Já sám jsem s gramcem začal cca před 2 roky. Původně jsem pořídil gramec se zabudovaným předzesilovačem a aktivním repro. V současné době poslouchám sestavu, kterou jsem blíže popsal ve vlákně "gramofon - lehké probíjení". Moje sbírka aktuálně čítá něco přes 300 LP.
Přátelé, děkuji za toto fórum a přeji všem krásné a hudbou protkané svátky!
Mějte se fajn.
L.
Luksa_Představení
Re: Luksa_Představení
Tu sestavu bych napsal sem,tezko si predstavit,ze ji bude nekdo hledat ve vlakne o 500-ti strankach 

Ahoj, Český Krumlov miluji. Musíme ho spolu s manželkou navštěvovat pravidelně několikrát do roka.
Mimochodem, obchod s hudbou v tvém rodišti stále funguje
.
Sdílím tvůj přístup k hudebnímu formátu: streamování mám sice předplaceno, ale využívám jej pouze k ověření, zda uvažované album stojí za to, koupit si ho na pevném nosiči - LP či CD.
Mimochodem, obchod s hudbou v tvém rodišti stále funguje
Sdílím tvůj přístup k hudebnímu formátu: streamování mám sice předplaceno, ale využívám jej pouze k ověření, zda uvažované album stojí za to, koupit si ho na pevném nosiči - LP či CD.
to Bazi 36: Souhlas. Momentálně poslouchám na gramofonu pro-ject 2experience - předzesilovač pro-ject phono box - zesilovač pro-ject stereo box rs - xavian perla (+ mám na zesilovač napojený sluchátkový předzesilovač pro-ject head box) - sluchátka audioquest nighthawk.
to tujatuja: Tak to je parádní zpráva! S tím přístupem jsme na tom stejně, mám předplacenu apple music ...
to tujatuja: Tak to je parádní zpráva! S tím přístupem jsme na tom stejně, mám předplacenu apple music ...