mafo22

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
mafo22
Kontaktovat uživatele:

Re: mafo22

Příspěvek od mafo22 »

takže ako hraju :)
hra to v celku v pohode pribudli rozne zvuky ktore boli doteraz utajene, gitara znie v celku realne aj ludske hlasy, oproti eposom je to zmena hlavne vo velkosti zvuku, v pohode ich pocuvam na dvojitej hlasitosti ako eposy su ovela kludnejsie neukricane, obaval som sa basov ale je ich menej pocut ako s malymi eposmi respektive nehucia :)
este musim vyriesit umiestnenie, mam ich na ostrych hrotoch pichnute do koberca, takze manipulacia je tazsia bude to este boj,, teraz ich mam vedla skrin par centimetrov, az vyhodim stare skrine bude pre ne miesto :mrgreen: akustika ma tiez este co dohanat, viem si predstavit ze by ich potiahol este jeden bryston, nie ze by ich jeden neutiahol ale druhy do paru by im urcite neuskodil, predsa so to uz len vacsie bedne hlavne do hlbky co na obrazkoch az tak nevidiet

mafo22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafo22 »

sasko:

classicu je teraz radost pocuvat *thumbs up*

Svensound
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Svensound »

Tak tyhle soustavy od PMC si zaslouží opravdu zamakat na Tvém pokojíku. Bývaly svého času dost drahé. Jejich basový transmission line systém je velmi kvalitní! Potřebují kolem sebe ale dost místa, na to je dobré nezapomenout při budoucím umístění.

mafo22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafo22 »

vcera bolo trosku casu na pocuvanie a urobil som par zmien, v umiestneni:
bedne som vytiahol do priestoru 65 cm od zadnej steny, takze medzi nimi ani vedla nich nie je ziadny nabytok. Zlepsenie bolo pocutelne v podani priestoru, a zvuk je ako jeden celok.
co sa tyka zavazi na bedniach prihodil som tam este 5 kg kotuc na kazdu a zvuk sa akoby spevnil, znie to udernejsie ale budem to testovat este dlhodobejsie

mafo22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafo22 »

drobnejsi prirastok isotek gemini,.

mafo22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafo22 »

vyssie som sa upisal :oops: je to isotek mini-sub a nie gemini,,

mafo22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafo22 »

Dnes som sa po dlhsej dobe opat vratil k HIFI ale aspon uz s kludom mozem povedat ze co sa tyka bedni je to uz asi konecna

Nove BVa F3B sa este rozohravaju, ale uz teraz hraju v pohode aj ked su katastrofalne umiestnene opat blizko nabytku, ale vsetko chce svoj cas.

Takze vdaka "BVa timu" za ochotu a nastandardny odvoz az do
bytu

mafo22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafo22 »

Tu je par foto, ale opat fotene mobilom takze treba brat s rezervou. Pre mierne zvacsenie treba este kliknut do fotky.

1. http://img145.imageshack.us/my.php?image=dsc02432.jpg

2. http://img145.imageshack.us/my.php?image=dsc02438r.jpg

3. http://img145.imageshack.us/my.php?image=dsc02439p.jpg

Odpovědět