Protože mám rád repro od Vienna Acoustics, tak jsem využil příležitost a porovnal mé Beethoveny s první verzí a když už jsem v tom byl, tak jsem k tomu přidal i Mozarty s páskovým výškáčem.
I když to tak nevypadá, tak velikost beden je dost podobná, viz foto.
Mozarty hrají parádně, jak je u Vienny zvykem, výborný prostor a detaily, trochu mi chyběl bass.
Mezi Beethoveny byl rozdíl minimální, jen u té starší verze mi přišlo, že scéna byla o něco málo menší, ale kdybych neměl přímé porovnání, tak bych to možná ani nepoznal.
Mike_Czech
- Mike_Czech
- Kontaktovat uživatele:
- Mike_Czech
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mike_Czech
Další velmi zajímavé repro, které jsem měl možnost vyzkoušet, byl model EL-180 od Elac.
Šlo o nejvyšší model nižší řady. Vzhledově tuctové černé bedny v imitaci dřeva, ale osazení z vyšší řady a musím říct, že se mi zvuk opravdu líbil. Určitě to nejsou bedny pro každého.
Jsou už relativně velké a zvuk za mne tak na rock, metal, elektronická hudba. Vážná hudba a jazz se mi na nich tolik nelíbil
Šlo o nejvyšší model nižší řady. Vzhledově tuctové černé bedny v imitaci dřeva, ale osazení z vyšší řady a musím říct, že se mi zvuk opravdu líbil. Určitě to nejsou bedny pro každého.
Jsou už relativně velké a zvuk za mne tak na rock, metal, elektronická hudba. Vážná hudba a jazz se mi na nich tolik nelíbil
- Mike_Czech
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mike_Czech
Poslední bedny, které jsem měl možnost vyzkoušet byly středně velké regály Altec Lansing 95.
Zajímavý zvuk. Vzhledem k ceně velmi slušné podaní prostoru
a separace nástrojů.
Hodně zaleží na umístění a zbytku sestavy, ale když si sednou se zbytkem řetězce, tak moc příjemné repro pro celodenní poslech.
Zajímavý zvuk. Vzhledem k ceně velmi slušné podaní prostoru
a separace nástrojů.
Hodně zaleží na umístění a zbytku sestavy, ale když si sednou se zbytkem řetězce, tak moc příjemné repro pro celodenní poslech.