26 rokov, momentalne v Prahe, inak z Bratislavy. pocuvam toho strasne vela, od kadejakych elektronickych experimentov az po jazz a nepocuvam asi len ked spim

vsetko ide z pocitaca, takze ziadny cd player. vyvoj asi takyto:
zacal som s repro Jamo E-770 a receiverom Yamaha RX-V650 pripojenym digitalom k PC cez stary soundblaster live. potom som sa prestahoval do prahy do dost malej izby, kde boli stlpy Jamo hrozne prebasovane, takze museli ist prec. namiesto nich som kupil second-hand regalovky Focal Electra 906. tie zas chceli lepsi zosilovac a kedze idem z PC, idealne s D/A prevodnikom, takze som kupil Advance Acoustic MAP305DA. do PC isla lacna zvukovka, ktora S/PDIF vystup interne neresampluje na 48khz - Trust SC5250. advance acoustic hral fajn, ale DAC robil obcas problemy, takze reklamacia. oprava sa nejak nepodarila a s predajcom sme sa zhodli ze sa na advance acoustic vykaslem, doplatil som a odviezol si CARAT A57 a PS Audio Digital Link III. zvukovo je tato kombinacia niekde inde ako MAP305, ale samozrejme aj cenovo.
zaujimavost: po chvili som zistil ze DLIII + Carat obcas zretelne skresluje. prisiel som na to, ze DLIII ma na vystupe dost vysoke napatie (ktore sposobovalo skreslenie aj pri pripojeni k yamahe) a tak som si spravil kable s odporovym delicom a teraz je vsetko OK.
akustiku mam prisernu, ale nechce sa mi to velmi riesit, kedze mam momentalne len docasne byvanie. stojany su norstone stylum 3, vyplnene pieskom.
a este prenosna "zostava": mp3 prehravac Iriver H-340 s firmverom Rockbox, sluchatka Audio-Technica ATH-EM9d a Koss KSC-35.
foto: