MusicCollector

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: MusicCollector

Příspěvek od Prospero »

Tohle tema by si asi zaslouzilo vlastni vlakno. Zeny & HiFi. Mohu mluvit jen sam za sebe, takze jen tolik: Byl jsem 15let otec smozivitel, po x hodinach v praci jsem zaopatril nejen sebe ale i dceru a nad vodou me po celou tu dobu udrzela predevsim muzika (a par milenek :) ). Samozrejme je tolerance v partnerstvi dulezita a problemy s tim, kdo co prave chce, resime jinak v garsonce a jinak ve vile. Ale zakladni pochopeni a ucta k partnerovu konicku jsou prece soucasti klidneho souziti. Howgh.
Dalsi pripominky, napr. Proc nejsou zeny na HiFi forech, az v jiz zminenem novem vlakne. ;)

boxer

Příspěvek od boxer »

až obslouží partnera příp. děti a manžela,

No jo,když musí mít dva = partnera i manžela = tak to z každý strany jiný druh hudby unaví.
Kdyby po sobě aspoň umyli nádobí.

sekal

Příspěvek od sekal »

boxer píše:až obslouží partnera příp. děti a manžela,
No jo,když musí mít dva = partnera i manžela = tak to z každý strany jiný druh hudby unaví.
Kdyby po sobě aspoň umyli nádobí.
Ty budeš mít asi nějaký problém s pochopením textu, že blbe ?

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Založte nové vlákno.Toto je vlákno MusicCollector.A né si hned nadávat do blbů.Mě to od Boxera přišlo vtipný,bohužel se málo čte v uvozovkách a mezi řádky...

MusicCollector
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MusicCollector »

Kluci diky za podporu a rozpoztaní vašich jazyků po roce doslova pekla se Mi rysuje novy zivot (Tana Mi to snad bude tolerovat)....

boxer

Příspěvek od boxer »

zlo převládne...
Už se stalo SEKAL-e,že?

Toho blba si přičti k dobru.

sekal

Příspěvek od sekal »

boxer píše:zlo převládne...
Už se stalo SEKAL-e,že?
Ne, nestalo..
boxer píše:Toho blba si přičti k dobru.
V tvém případě je výraz BLB ještě velmi, velmi eufemistický, takže ano, přičítám si ho k dobru...

MartinSt4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartinSt4 »

Pěkně se to zvrhlo.

Pánové projděte se po onkologii, LDN nebo i hřbitově a snad zjistíte jak jsme malicherní.

P.S. To MusicCollector. S odstupem času vše vypadá jinak, máme rodinu, kamarády, práci, nové vztahy i ty koníčky, které nám pomůžou překonat to špatné.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

To MusicCollector: Zvedni hlavu a jdi dál !

Základem je vždy svěřit se někomu (a to jsi udělal), prostě problém ventilovat a ne jej v sobě žrát.

Mluvím z vlastní zkušenosti: V jednom roce (postupně) jsem se z milionáře stal plebsem (díky kamarádovi), umřela mi maminka, poté tchýně, následovala po 20 letech společného života manželka, takže jsem vdovcem. Aby toho ještě nebylo dost, v tom samém roce mi týden před vánocemi vytrhali zbytek zubů *headbang* , ale udělali i nové :lol:

Život je prostě sinusoida, jednou jsi nahoře, podruhé zas dole. Řekni si: "Pro jedno kvítí slunce nesvítí" a jdi dál, život je krásný ale krátký, vychutnej jej a nevzdávej se :!:

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Aleska píše:To MusicCollector: Zvedni hlavu a jdi dál !

Základem je vždy svěřit se někomu (a to jsi udělal), prostě problém ventilovat a ne jej v sobě žrát.

Mluvím z vlastní zkušenosti: V jednom roce (postupně) jsem se z milionáře stal plebsem (díky kamarádovi), umřela mi maminka, poté tchýně, následovala po 20 letech společného života manželka, takže jsem vdovcem. Aby toho ještě nebylo dost, v tom samém roce mi týden před vánocemi vytrhali zbytek zubů *headbang* , ale udělali i nové :lol:

Život je prostě sinusoida, jednou jsi nahoře, podruhé zas dole. Řekni si: "Pro jedno kvítí slunce nesvítí" a jdi dál, život je krásný ale krátký, vychutnej jej a nevzdávej se :!:
Lépe to nemohlo být řečeno. *palec*

MusicCollector
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MusicCollector »

Novy kus v sestave

HARMAN/KARDON TD 4400

Obrázek

Popis:

Head Configuration
2 Head Design
4 Track/2 Channel
Dolby B,C, MPXFilter,Dolby HX Pro

Kluci je to sice dvouhlaváč, ale designove se Mi velmi libil tak se s nim musim pochvalit. Snad se vracim mezi Vasa zvládnu vše udelat od začátku Po návratu do Zlína za cca 2 měsíce mám v plánu, když už jsem rozvedenej a zustavam zatim sam udelat si v jedne mistnosti dvoupokojoveho bytu vysnenou poslechovku . Dál sbírat muziku a konecne žít !

PS: Mimochodem objednal jsem si krásnej 3CD Box THIN LIZZY - (2012) Collected (IRELAND @ Hard Rock) Compilation. Další výběr, ale nadherne provedenej.... Taky bych vas chtelpoprosit. Nevite nekdo jestli se da koupit vcelku stojan na zhruba 600 CD a 200 DVD dohromady ?? Diyky

tujatuja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tujatuja »

Já mám svá CD uložena v knihovně BILLY od IKEA, doplněné o další police. Možná by ti to mohlo vyhovovat. Vyrábí se ve 2 výškách a ve 2 šířkách a různých barvách.

Odpovědět