Dalsi pripominky, napr. Proc nejsou zeny na HiFi forech, az v jiz zminenem novem vlakne.

Ty budeš mít asi nějaký problém s pochopením textu, že blbe ?boxer píše:až obslouží partnera příp. děti a manžela,
No jo,když musí mít dva = partnera i manžela = tak to z každý strany jiný druh hudby unaví.
Kdyby po sobě aspoň umyli nádobí.
Ne, nestalo..boxer píše:zlo převládne...
Už se stalo SEKAL-e,že?
V tvém případě je výraz BLB ještě velmi, velmi eufemistický, takže ano, přičítám si ho k dobru...boxer píše:Toho blba si přičti k dobru.
Lépe to nemohlo být řečeno.Aleska píše:To MusicCollector: Zvedni hlavu a jdi dál !
Základem je vždy svěřit se někomu (a to jsi udělal), prostě problém ventilovat a ne jej v sobě žrát.
Mluvím z vlastní zkušenosti: V jednom roce (postupně) jsem se z milionáře stal plebsem (díky kamarádovi), umřela mi maminka, poté tchýně, následovala po 20 letech společného života manželka, takže jsem vdovcem. Aby toho ještě nebylo dost, v tom samém roce mi týden před vánocemi vytrhali zbytek zubů, ale udělali i nové
![]()
Život je prostě sinusoida, jednou jsi nahoře, podruhé zas dole. Řekni si: "Pro jedno kvítí slunce nesvítí" a jdi dál, život je krásný ale krátký, vychutnej jej a nevzdávej se
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host