NA
Re: NA
Má to na akustiku podobný vliv jako holá podlaha/pořádný koberec. Když byla místnost při rekonstrukci prázdná, bylo to jak na nádraží, po instalaci konstrukce s deskama( je zavěšena 15cm pod stropem) jsem měl pocit, jako by byla už zařízená. Se takto upraveným stropem lépe vynikne samotná akustika nahrávky.
Noble Audio - výroba a prodej
Mozem sa spytat s akymi zosikmi si sadnu tie bedne? Okrem teda toho dussunu
A co lampy?

A co lampy?
Zkoušel jsem PP 2x35W s EL34. Lucidy mají dobrý průběh impedance-nejde moc dolů a je vyrovnaná bez prudkých změn tedy není potřeba velký proud a činitel tlumení, ale díky nižší citlivosti je pro velké hlasitosti potřeba výkon, takže lampy raději výkonnější.
Dobře si rozumí s McIntosh, hrály s ním lépe než JM-LAB FOCAL Utopia Diva BE, takže je v jedné pražské sestavě nahradily. Zkoušel jsem i DPA 380, je to oproti DUSSUNu mosfet, takže podává slaběji spodek, ale také ok.
Dobře si rozumí s McIntosh, hrály s ním lépe než JM-LAB FOCAL Utopia Diva BE, takže je v jedné pražské sestavě nahradily. Zkoušel jsem i DPA 380, je to oproti DUSSUNu mosfet, takže podává slaběji spodek, ale také ok.
na
za nedlouho snad vyzkoušíme tvé výtvory na marshích, audionetu a stříbru
jsem tuze zvědav.
za nedlouho snad vyzkoušíme tvé výtvory na marshích, audionetu a stříbru

jsem tuze zvědav.
součástky, snaha a výrobce jsou určitě 100%ní.
jak to bude s věrností zvuku, přesností středů..... to se uslyší.
audionet i marsh jsou, dovolil bych si tvrdit, nemilosrdní spoluhráči.
v každém případě mám již vyřízený úvěr u čs.
-Tak si připrav svaly a ušiska, víkend 9-10.8 vypadá konečně reálně.lachim píše:součástky, snaha a výrobce jsou určitě 100%ní.
Tak jsou na cestě nové zesilovače, zítra dorazí. Už se nemůžu dočkat mají týden zpoždění
Jedná se o Californskou značku PARASOUND a přístroje jsou z prestižní řady HALO. Předzesilovač je relativně čerstvá novinka a je to top model s označením HALO JC2. Je obvodově PLNĚ symetrický, což bylo mou podmínkou při výběru.
Jeho obvody tvoří výhradně diskrétní součástky. Vstup J-FETY, výstup proudově dost dimenzované MOS-FETY.

Koncák nese označení HALO A21 a je nejsilnější stereo model, nad ním jsou ještě óbr monobloky za 200 Palackých.
Zdroj tvoří odstíněný toroid 1.200W a filtrace 50.000 uF na kanál. Vstup je opět symetrický. Vstup a rozkmit jsou osazené
J-FETY a konec tvoří 8 ks 15ampérových bipolárů SHANKEN v jednom kanále, takže jakási americká klasika. Pod obvodovým řešením obou přístrojů je podepsaná legenda John Curl. V signálové cestě nejsou použity žádné vazební kondenzátory a koncový stupeň pracuje v hodně otevřené AB třídě (okolo 10W v čistém Áčku)
Umí dodat
2x250 watts RMS, 20 Hz - 20 kHz, 8 Ω
2x400 watts RMS, 20 Hz - 20 kHz, 4 Ω
nebo v můstku
1x750 watts RMS, 20 Hz - 20 kHz, 8 Ω

Takže nový učitelé zpěvu pro mé bedny

Jedná se o Californskou značku PARASOUND a přístroje jsou z prestižní řady HALO. Předzesilovač je relativně čerstvá novinka a je to top model s označením HALO JC2. Je obvodově PLNĚ symetrický, což bylo mou podmínkou při výběru.
Jeho obvody tvoří výhradně diskrétní součástky. Vstup J-FETY, výstup proudově dost dimenzované MOS-FETY.

Koncák nese označení HALO A21 a je nejsilnější stereo model, nad ním jsou ještě óbr monobloky za 200 Palackých.
Zdroj tvoří odstíněný toroid 1.200W a filtrace 50.000 uF na kanál. Vstup je opět symetrický. Vstup a rozkmit jsou osazené
J-FETY a konec tvoří 8 ks 15ampérových bipolárů SHANKEN v jednom kanále, takže jakási americká klasika. Pod obvodovým řešením obou přístrojů je podepsaná legenda John Curl. V signálové cestě nejsou použity žádné vazební kondenzátory a koncový stupeň pracuje v hodně otevřené AB třídě (okolo 10W v čistém Áčku)
Umí dodat
2x250 watts RMS, 20 Hz - 20 kHz, 8 Ω
2x400 watts RMS, 20 Hz - 20 kHz, 4 Ω
nebo v můstku
1x750 watts RMS, 20 Hz - 20 kHz, 8 Ω

Takže nový učitelé zpěvu pro mé bedny

Jsem zvědav na porovnání s Dussunem, tuším co to provede ale počkám na tvoje hodnocení.
Ještě mi nedorazily symetrické kabely, tak jsem musel vstupy přepnout na RCA a zatím tedy jen takto kompromisně ochutnat co z toho poleze. Proti DUSSUNU je zvuk neutrálnější s přesnější definicí spodku a prostoru. DUSSUN má zvuk sytější-hustčí a scéna není tak přehledná a zaostřená, je podobný zvuku lamp, ale při přímém porovnání s Noble Audio Milenium mkII (PP 2x35W E34L) je DUSSUN celkově pevnější se znatelně energičtějším basem. Zdá se, že s PARASOUNDEM jsem se dostal tam, kam jsem mířil, tedy k větší neutralitě a přesnosti, ale ne k „technickému“ podání alá BRYSTON a pod. Se symetrickým propojením by se zvuk měl ještě zlepšit, všechny přístroje jsou plně symetrické, takže by se to mělo kladně projevit.
Ještě bych rád dodal, že porovnání DUSSUN/PARASOUND není porovnání přístrojů za ceny 30.000,-/150.000,- ale zhruba cen stejných, protože DUSSUN V6i je jen poněkud zmenšená varianta V8i, který je shodný s originál RED ROSSE MUSIC AFFIRMATION, který dnes stojí pod 200.000. Takže se dá říct, že porovnávané varianty mají z technického hlediska podobnou hodnotu-cenu.
Ještě bych rád dodal, že porovnání DUSSUN/PARASOUND není porovnání přístrojů za ceny 30.000,-/150.000,- ale zhruba cen stejných, protože DUSSUN V6i je jen poněkud zmenšená varianta V8i, který je shodný s originál RED ROSSE MUSIC AFFIRMATION, který dnes stojí pod 200.000. Takže se dá říct, že porovnávané varianty mají z technického hlediska podobnou hodnotu-cenu.
NA: nebyl by kontakt na firmu co ti delala ten strop?
Konstrukci udělá jakákoli firma co dělá interiéry,sádrokartony a podobně, je to standardní konstrukce (kanceláře, obchody atd.) Jen jsou použity speciální akustické desky THERMOFON http://www.mpl-ostrava.cz/produkty/435-thermofon/
ty jsem si objednal zvlášť a sám osadil do rámu.
ty jsem si objednal zvlášť a sám osadil do rámu.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Fotka je dost špatně vidět
To nemáš na foťáku blesk?

To nemáš na foťáku blesk?