NA

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: NA

Příspěvek od NA »

Michale díky za potvrzení toho termínu. Mé kombo Parasound nemá cenu tahat, to bychom si výkonově nepomohli, a ty monobloky bych si musel složitě půjčovat. Přinesly by "jen" nějaké 4dB výkonové kapacity oproti Tvému krmení.

Návštěvníci jsou v rozumném počtu vítáni, místa pro bedny jsou naopak pro tento datum již obsazena. Plánuji to jako poklidnou a přehlednou akci, nerad bych z toho měl nějaký guláš.
Noble Audio - výroba a prodej

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Takže k tomuto okamžiku jsou evidováni jako účastníci akce u Zappadaddyho:
lachim, Pytel a Pajuna

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Připisuji Sycaka

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Se nám to začíná plnit, další je Miky.

_Pioneer_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Pioneer_ »

Tony co poslechovej trojúhelník, když vrchol basáku má být v úrovni uší spolu s výškáčem, zdá se mi že jsou ty repro moc od sebe :))

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Takže z mého pohledu je stav naplněn.

Účast potvrdili :
lachim, Pytel, Pajuna, Sycak, Miky a Oggy.

Díky za zájem a budu se pánové těšit na příjemnou akcičku.

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

To _Pioneer_
Takovéhle neznalosti, a ještě jsi ty trojuhelníky nějak popletl- omlouvá Tě pouze to, že jsi teprve dvacetiletý pionýr. :)
Odpovím Ti za Tonyho, on není ten kdo ty bedny navrhl, nebo vyrobil a dokonce není ani technik. Já s těma třešňovýma bednama ve tvaru Avalonů taky nemám nic společného, ale odpovědět umím.
Pokud je basový měnič dostatečně nízko oddělen vyhybkou není v tom vůbec problém, že je daleko od zbývajících měničů v bedně. Dokonce pokud je dělen do 200Hz můžou být bez potíží basáky na boku skříně a nebo i dokonce světe div se zezadu- to jsi ještě u žádných beden neviděl?

_Pioneer_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Pioneer_ »

Aha - jsem myslel že to je středobasák - tomu říkam rovnou basák, jako u mých behringerů - tim pádem je to jasný, moje chyba. :D :oops: :oops: :oops:

bubuxin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubuxin »

Tej podmienke (vrchol basáku spolu s výškáčom v úrovni uší) vyhovuje fakt málo bední.

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Takže Michal usuzuje, že by ještě šlo někoho přibrat, že stejně nebudou všichni celou dobu okupovat ideální místa na sedačce, a zřejmě ani celou dobu poslouchat. Dále Michal nabízí možnost přespání, protože bude slaměný vdovec, tedy rodinu nikdo omezovat nebude. Já to vidím na sbalení mých fidlátek a odjezd po 17hod. Případné domluvení noclehu a dalších podobných záležitostí prosím směřovat přímo na pana domácího.. Díky.

peter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peter »

navyše zaužívaný výraz "posluchový trojuholník" sa obyčajne /plošne / spája s tromi bodmi : Ľ + P + nos :lol:

boxer

Příspěvek od boxer »

Já bych jel,ale jsem zaujatý a tak by můj hlas byl neplatný. :mrgreen:

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Tak to já bych jel moooc rád. Můj hlas bude zcela čistě a sobecky objektivní. Opravdu.

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Hoši já ale o žádném hlasování nevím.
Michal projevil zájem slyšet u sebe mé nové budky, nejspíše proto, že už mají i schopnosti ozvučit i velký prostor a i jinak mu přijdou zajímavé. Já mu rád vyhovím, protože je chci také vyzkoušet i v pořádně velké místnosti a i na jiných komponentech. On má již referenční krmení a navíc se u něj doma může sejít bez potíží větší počet lidi. Nezanedbatelný je i fakt, že spousta hifistů to má k němu o dost blíže než ke mě, nebo jsou i tací kteří to chtějí slyšet (i) jinde než u mě. To je vše.

alenzo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alenzo »

Zdravím pánové, dostalo se mi svolení slyšet Pavlovi nová bedniska. A je opravdu na co se těšit. Jsem zvědav na Vaše dojmy. Zvuk je rozhodně odlišný od menších Lucidů. Na mě působil o něco pohodovějším dojmem. Pásma krásně vyrovnaná. Basy prosté dunící či huhlajích náznaků i v panelovém domě. Výšky se mi velmi zamlouvaly barvevností a rozlišeností (bez zdůrazněných výšek). Prostor jasně definován. Gratuluji Pavlovi k výbornému výběru měničů a jejich propojení umě zkonstruovanou výhybkou a těším se na reakce z vašeho poslechu.

Odpovědět