NA
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Re: NA
Sekal.Je vidět,že vůbec nevíš co je za prodejem mých repro.Psal jsem,že jsem s nimi velmi spokojen a ,že proto chci jejich nejvyšší model Tannoy Westminster,který je zvukově stejný jako mé současné bedny,stejný měnič.Měl jsem možnost je koupit rok staré,bohužel už je koupil někdo jiný a tak si zatím nechávám Tannoy Canterbury.
Skoda, ze sem nechodi Machalik. Uz dlouho tu nebylo vlakno kam by se jeho hlaska o "rozmazavani hovna ve vlasech" hodila lip.
Rád bych to tady tak nějak uklidnil, takže prosím o uvážené a ne bojové příspěvky.
Michal už vyřkl co ho vlastně tak najednou tolik popudilo a již začíná podle posledních příspěvků vychládat a korigovat dříve napsané.
Takže celé to pozdvižení cos tu Michale vyvolal zpustilo to moc rezolutní ohodnocení od lachima, které se Ti prostě nelíbí, a to, že nesnášíš starší Americká auta. Ale to já čestně nevěděl
, jinak beru, že bys to mohl brát jako cílenou urážku Tvých miláčků. Nic účelového na prostém zveřejnění regulérně za stejných podmínek naměřených grafech nevidím, to se na mě nezlob. A z toho cos zde a na slovanet napsal bych teď mohl být dotčený, uražený a nas…. zase já a to mnohem více.
Pro pokud možné co nejobjektivnější porovnání těch beden jsem udělal myslím dost. Změřil jsem citlivosti kvůli srovnání hlasitosti, což na SROLLovi jde dobře, protože zobrazuje hlasitost číselně na displey. Na podlaze se dokonce označilo umístění obou typů beden kvůli možnému rychlému přehazování. To, že většinu času poslechové místo okupovaly G.L.AMT nebylo z mé vůle, já jsem v zásadě nijak nezasahoval do chodu poslechu. Navíc při tak početné účasti to není ani jednoduché.
To Donus,
Zappa dal inzerát opravdu kvůli touze po největších almarách od Tannoy.
Michal už vyřkl co ho vlastně tak najednou tolik popudilo a již začíná podle posledních příspěvků vychládat a korigovat dříve napsané.
Takže celé to pozdvižení cos tu Michale vyvolal zpustilo to moc rezolutní ohodnocení od lachima, které se Ti prostě nelíbí, a to, že nesnášíš starší Americká auta. Ale to já čestně nevěděl

Pro pokud možné co nejobjektivnější porovnání těch beden jsem udělal myslím dost. Změřil jsem citlivosti kvůli srovnání hlasitosti, což na SROLLovi jde dobře, protože zobrazuje hlasitost číselně na displey. Na podlaze se dokonce označilo umístění obou typů beden kvůli možnému rychlému přehazování. To, že většinu času poslechové místo okupovaly G.L.AMT nebylo z mé vůle, já jsem v zásadě nijak nezasahoval do chodu poslechu. Navíc při tak početné účasti to není ani jednoduché.
To Donus,
Zappa dal inzerát opravdu kvůli touze po největších almarách od Tannoy.
Noble Audio - výroba a prodej
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
NA a všem ostatním.Ano.Ulevil jsem si.Vše se osvětlilo.Míru zdar.Však už mně znáte,víte,že se nedovedu zlobit moc dlouho. 

Kolik páru GL odhaduješ, že se ročně prodá?NA píše:Cena není ještě zcela jistá, není totiž ještě přesně rozhodnuto o finálním provedení skříní.
Bude ale výš než odhadoval elko.
Není-li to obchodní tajemství, mohu se zeptat kolik už se prodalo menších "klasických" Lucidů ?
Díky za info, české DIY mě dlouhodobě hodně zajímá, proto ten dotaz.
1. nic neplánuju
2. není to obchodní tajemství ale není důvod to tu psát.
Protože se tady i v poště objevilo několikrát „jak asi budou hrát v menší místnosti a na jiné sestavě“ tak nabízím tuto sobotu 6.11. k poslechu v takových podmínkách u mě v ÚL a na zaplatitelnější třídě komponentů.
2. není to obchodní tajemství ale není důvod to tu psát.
Protože se tady i v poště objevilo několikrát „jak asi budou hrát v menší místnosti a na jiné sestavě“ tak nabízím tuto sobotu 6.11. k poslechu v takových podmínkách u mě v ÚL a na zaplatitelnější třídě komponentů.
Jasně, takováto upřímná otevřenost potencionálního zákazníka jistě potěší.NA píše:... 2. není to obchodní tajemství ale není důvod to tu psát ...
Pravda, alespoň má garanci skutečné exkluzivity ...
"mimořádný poměr kvality a ceny" je trochu zavádějící termín vzhledem k tomu, že cenu neřekneš a o kvalitě se mlží... Ale beru to, že je to Tvá reklama na Tvou živnost. Jen tak trochu "okatá". (Ale to určitě nepřiznáš, co?)
Jinak gratuluji ke vzhledově povedené reprosoustavě. Plánuješ vystavovat na Highendu v Praze?

Jinak gratuluji ke vzhledově povedené reprosoustavě. Plánuješ vystavovat na Highendu v Praze?
To Rado
Čteš to zde zřejmě jen tak zběžně neb je tu řeč o původních Lucidech, kde je cena již dva roky daná, byly v testu i dvakrát na výstavě. O kvalitě se nemlží, jen někdo z účastníků poslechové akce má rád holky a jiný vdolky.
Má živnost toto není, nikdy nebyla a těžko kdy nebude.
Píšeš o vzhledu toho prototypu? Není vyloučené, že se nové bedny v Praze objeví, ale zcela jistě ne v samostatné expozici.
Čteš to zde zřejmě jen tak zběžně neb je tu řeč o původních Lucidech, kde je cena již dva roky daná, byly v testu i dvakrát na výstavě. O kvalitě se nemlží, jen někdo z účastníků poslechové akce má rád holky a jiný vdolky.
Má živnost toto není, nikdy nebyla a těžko kdy nebude.
Píšeš o vzhledu toho prototypu? Není vyloučené, že se nové bedny v Praze objeví, ale zcela jistě ne v samostatné expozici.
Vždy, když se nemohu ráno probrat, s chutí se začtu do tohoto vlákna:-) A jsem probuzený razdva:-)
Nemám tu co komentovat, protože jsem u "akce" nebyl. Ale jedno vím zcela jistě. Každá liška chválí svůj ocas, i kdyby byl škaredy, oslizlý a useknutý. Víc k tomu není třeba psát, každý zde určitě bude vědět, co tím myslím.
Nemám tu co komentovat, protože jsem u "akce" nebyl. Ale jedno vím zcela jistě. Každá liška chválí svůj ocas, i kdyby byl škaredy, oslizlý a useknutý. Víc k tomu není třeba psát, každý zde určitě bude vědět, co tím myslím.