NA
Re: NA
na
gratuluji.
konečně..... ty nádherné bedny dostaly odpovídající krmení.
bude se ti chtít popsat rozdíl ve zvuku mezi tím původním zesilovačem (datsun?) a tímhle krasavcem?
moc by mě to zajímalo. víš, že jsem měl k původnímu zesílení dosti výhrad.
díky.
gratuluji.
konečně..... ty nádherné bedny dostaly odpovídající krmení.
bude se ti chtít popsat rozdíl ve zvuku mezi tím původním zesilovačem (datsun?) a tímhle krasavcem?
moc by mě to zajímalo. víš, že jsem měl k původnímu zesílení dosti výhrad.
díky.
lachim: to porovnani o par postu vys ti nestaci? 

donuts
nějak jsem to srovnání přehlédl...
díky.
a vlastně nestačí. chtělo by to okomentování třeba nerez - ke zdi, tchai - 1812, homolovou - 10ítku
díky.
a vlastně nestačí. chtělo by to okomentování třeba nerez - ke zdi, tchai - 1812, homolovou - 10ítku
Blesk mám, také jsem mohl rozsvítit, ale proč, detailní fotky jsou o pár příspěvků výše. Korys trefil přesně o co mi šloMark Levinson píše:Fotka je dost špatně vidět![]()
To nemáš na foťáku blesk?

Noble Audio - výroba a prodej
Základní rozdíly jsem popsal výše, a pak dodal konstatování o tom, že by jsi byl již nejspíš spokojen, to by mělo být dostatečně vypovídající. Pokud by Tě to opravdu zajímalo na vlastní uši, musel bys přijet. Homolovou mi místní prodejci ještě nesehnali, 1812 také nemám a Tvé uši a mozek už vůbec ne. Ty máš přeci navíc železo uspokojivě vyřešeno a pokukuješ jen po lepších bednách. Rozehraný pár v očkovém javoru bude již brzo k dispozici....lachim píše:donuts
díky.
Lachime, pokud bys náhodou chtěl přijet, velmi rád bych vyzkoušel Tvé XLR káble, přešel jsem na symetriku a hledám odpovídající kabeláž, tu RCA jsem měl výborně za dlouhá léta vývoje vyřešenou, teď jsem zase skoro na začátku 

Gratuluji k přírůstku.
Strojky vypadaji moc dobře. Poctivá výkonná vícetranzistorová konstrukce.
Jestli to neni tajné, od koho jsi je koupil? Myslím jestli od nějakého českého distributora, nebo přímo o výrobce.

na
přijedu rád. nemůžu však říci kdy.
jsem na tom špatně časově.
díky za pozvání.
dovezl bych i stříbrné repro kabely hga x 32 biwiring
přijedu rád. nemůžu však říci kdy.
jsem na tom špatně časově.
díky za pozvání.
dovezl bych i stříbrné repro kabely hga x 32 biwiring
Ahoj, jo poddimenzované to zrovna není, a design je oproti starému, černému a strohému atraktivnější, i když já na to zrovna moc nejsem- DUSSUN mi v tomto byl bližší. U koncáku jsem změřil slušných 2x10W v čistém Áčku, i přes velké chladiče slušně topí. Vnitřním zpracováním to DUSSUNA nepředčilo, zvukově však ano. Pořídil jsem přes českého distributora.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se chtel zeptat zda by bylo mozno se u tebe opet stavit.Zitra jedu k rodicum tak bych rad vyzkousel moje oblibene nahravky na tvem systemu.Zvlaste se tesim na tvoje nove prirustky.Dej mi vedet sms,muj telefon mas.Muzu zitra a ve ctvrtek.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak to hraje?Dzyan píše:Tak jsem se chtel zeptat zda by bylo mozno se u tebe opet stavit.Zitra jedu k rodicum tak bych rad vyzkousel moje oblibene nahravky na tvem systemu.Zvlaste se tesim na tvoje nove prirustky.Dej mi vedet sms,muj telefon mas.Muzu zitra a ve ctvrtek.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Pavle pripomina ti to neco?
Joachim Gerhard Allegra