NA
Re: NA
Perfektní 

Vypadají luxusně.Kůže a dřevo, precizní zpracování.
Jen mi tam chybí středový měnič a přebývají výškové
To je něco na způsob repro McIntosh?
Jen mi tam chybí středový měnič a přebývají výškové

To je něco na způsob repro McIntosh?
McIntosh dělá 3p a 4p s velkým počtem měničů, tohle je 2p.
Je tam osm malých full-range měničů a dole pod 250Hz je doplňuje 15" basák.
Tím se po těch mrňatech nechce žádná výchylka která by je limitovala výkonově a přinesla by rozbití zvuku u složitých záznamů a větších hlasitostí.
Středy i výšky mají plochu jako jeden 8" měnič. Velmi netradiční a svérázná koncepce.
Je tam osm malých full-range měničů a dole pod 250Hz je doplňuje 15" basák.
Tím se po těch mrňatech nechce žádná výchylka která by je limitovala výkonově a přinesla by rozbití zvuku u složitých záznamů a větších hlasitostí.
Středy i výšky mají plochu jako jeden 8" měnič. Velmi netradiční a svérázná koncepce.
Noble Audio - výroba a prodej
Díky, těší mě, že se líbí.
Tento model je odlišný od Lucidů, které jsou takové technické. Chorusy se odlišují jak počtem pásem, tak provedením skříní. Navíc technika je oku skryta (měniče) takže posluchač vnímá pouze hudbu.
Tento model je odlišný od Lucidů, které jsou takové technické. Chorusy se odlišují jak počtem pásem, tak provedením skříní. Navíc technika je oku skryta (měniče) takže posluchač vnímá pouze hudbu.
viděl jsem je též na vlastní oči.
vzhledově parádní!
ten nápad tohoto vzhledu považuji za vynikající!!
bohužel je pavel teprve ladil, takže jsme zvuk nemohli s pytlem posoudit.
vzhledově parádní!
ten nápad tohoto vzhledu považuji za vynikající!!
bohužel je pavel teprve ladil, takže jsme zvuk nemohli s pytlem posoudit.
Pavle, vzhledově nádherné,
, nevím jak je u tebe Michal mohl vidět ( byl jsem tenkrát s ním ), když se jednalo o prototyp, a bylo na programu dne ladění. Jinak bych si je určitě jako finální výrobek docela rád poslechl.

Hoši díky.
Ano když jste zde tenkrát byli finál neexistoval, takže se lachim zmýlil.
A nebo mi chodí za partnerkou a hotové Chorusy viděl o mnoho později, když jsem zrovna nebyl doma
Ano když jste zde tenkrát byli finál neexistoval, takže se lachim zmýlil.
A nebo mi chodí za partnerkou a hotové Chorusy viděl o mnoho později, když jsem zrovna nebyl doma

pytel
mirku a ty jsi videl co?
to ze z boku nebyla nalepena kuze a povrch nebyl hladky...
mirku a ty jsi videl co?
to ze z boku nebyla nalepena kuze a povrch nebyl hladky...
Tome,
viděl jsem jen siluletu beden, neboť Pavel měl úplnou tmu v poslechové místnosti ( abychom neviděli desing beden ), tzn. poslouchali jsme ve tmě a Pavel na naše výtky ke zvuku ladil vyhýbku. Takže defacto až nyní vidím finální výrobek na fotce.
viděl jsem jen siluletu beden, neboť Pavel měl úplnou tmu v poslechové místnosti ( abychom neviděli desing beden ), tzn. poslouchali jsme ve tmě a Pavel na naše výtky ke zvuku ladil vyhýbku. Takže defacto až nyní vidím finální výrobek na fotce.
pytell
mirku a o nápaditém, povedeném vzhledu bedny jsem se v autě cestou z ústí bavil s kým?

mirku a o nápaditém, povedeném vzhledu bedny jsem se v autě cestou z ústí bavil s kým?