NA
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: NA
jako vlastníka NA filtrační jednotky by mne ten Zephyr fakt zajímal
Nová jednotka Sunrise se od první generace liší v těchto detailech:
- Vstupní síťová zásuvka včetně pojistkového pouzdra jsou z pozlacené mědi, původně byl materiál poniklovaná mosaz.
- Má o jednu výstupní zásuvku více, tedy 6 ks (2 opět pro výkonové komponenty - zesilovače)
- Použité RFI filtry mají větší filtrační schopnost, ale se zachováním nebrždění zesilovačů jako to uměla původní varianta.
Takže nová jednotka přináší ještě přirozenější zvuk.
- Skříň je celohliníková s lepší stínící schopností, původně byl AL pouze čelní panel.
- Panely jsou potištěné, k dispozici jsou dvě provedení: Silver - přírodní elox, a Dark- přírodní elox kombinovaný s černou strukturovanou folií.
- Skříň má kompaktnější hloubku 295mm oproti původním 405mm, a jsou použity protiskluzové nožičky, což umožní zasunování kabelů
již bez nutnosti držet jednotku na polici druhou rukou.
- Jde o plnohodnotný produkt včetně obalu, návodu a zár. listu.
Cena je 19.400,-
- Vstupní síťová zásuvka včetně pojistkového pouzdra jsou z pozlacené mědi, původně byl materiál poniklovaná mosaz.
- Má o jednu výstupní zásuvku více, tedy 6 ks (2 opět pro výkonové komponenty - zesilovače)
- Použité RFI filtry mají větší filtrační schopnost, ale se zachováním nebrždění zesilovačů jako to uměla původní varianta.
Takže nová jednotka přináší ještě přirozenější zvuk.
- Skříň je celohliníková s lepší stínící schopností, původně byl AL pouze čelní panel.
- Panely jsou potištěné, k dispozici jsou dvě provedení: Silver - přírodní elox, a Dark- přírodní elox kombinovaný s černou strukturovanou folií.
- Skříň má kompaktnější hloubku 295mm oproti původním 405mm, a jsou použity protiskluzové nožičky, což umožní zasunování kabelů
již bez nutnosti držet jednotku na polici druhou rukou.
- Jde o plnohodnotný produkt včetně obalu, návodu a zár. listu.
Cena je 19.400,-
Noble Audio - výroba a prodej
Díky. Také jsem do své sestavy zvolil Dark, vypadá to dobře.NIN píše:Krásné. Hlavně varianta "Dark". Až se vzpamatuju z "reproinvestice", tak tenhle komponent mě láká k bližšímu seznámení.
Zdá se, že mě přeceňuješ, jasnovidectví neovládám. Jediné co mohu posoudit je čtyřnásobná cena toho NEYTONU.
Díky zkušenostem nabytým při vývoji Zephyru vnímám takové částky za napájecí kabel jako ne zcela opodstatněnou investici, která se dá použít smysluplněji.
Zephyr svou cenou patří do kategorie kde většina vážně míněných napájecích kabelů od renomovaných výrobců teprve startuje svou nabídku, ale u mě je to vrchol, který je vyroben z výborných materiálů a nedovedu v současnosti udělat lepší.
Díky zkušenostem nabytým při vývoji Zephyru vnímám takové částky za napájecí kabel jako ne zcela opodstatněnou investici, která se dá použít smysluplněji.
Zephyr svou cenou patří do kategorie kde většina vážně míněných napájecích kabelů od renomovaných výrobců teprve startuje svou nabídku, ale u mě je to vrchol, který je vyroben z výborných materiálů a nedovedu v současnosti udělat lepší.
Ta pozlacená vstupní zásuvka a pojistkové pouzdro mají významný vliv na zvuk?
Dle mych skušenosti maji tyto vstupni zasuvky opravdu vliv na zvuk.
Vyměnil jsem je v přistrojich ,pokud to bylo možne uz davno.
Všem doporučuji.
U teto zasuvky mužete zvolit libovolnou pojistku.
http://www.ebay.com/itm/New-Sonar-Gold- ... MvuJoI4WgA
tato je bez pojistkoveho pouzdra
http://www.ebay.com/itm/New-Sonar-24K-G ... kICfsT3n9A
myslim si ze nebudete litovat.Jsou i rhodiovane.
Ale je to samozrejme na Vašem usudku.
Vyměnil jsem je v přistrojich ,pokud to bylo možne uz davno.
Všem doporučuji.
U teto zasuvky mužete zvolit libovolnou pojistku.
http://www.ebay.com/itm/New-Sonar-Gold- ... MvuJoI4WgA
tato je bez pojistkoveho pouzdra
http://www.ebay.com/itm/New-Sonar-24K-G ... kICfsT3n9A
myslim si ze nebudete litovat.Jsou i rhodiovane.
Ale je to samozrejme na Vašem usudku.