NA

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Re: NA

Příspěvek od Zappadaddy »

NA.To nic,neber si to tak, já bych taky byl pyšný,kdybych postavil takovou bednu jako ty. *thumbs up* A taky bych se smál těm co za bedny vrazí 100,200.400 tisíc.

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Nevšiml jsem si nikde, že bych se komukoli smál, ani Tobě i když si to nejspíš tak vysvětluješ. Ale netuším proč, z tohohle konstatování to být přece nemůže, nebo může? :
"Musím ale konstatovat, že po poslechu beden od necelých 100 do 400.000,- které jsem „potkal“ v rámci cesty na východ jsem si začal opět vážit toho co mám. " Pak je mi to líto. Dál bych to už nerozváděl, špatně jsi to pochopil a myslím, že jsem to v SZ dostatečně objasnil.
Noble Audio - výroba a prodej

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

V sobotu jsem navštívil Drážďany za účelem nákupu nějakých těch hudebních konzerv ( mají tam totiž oproti obchodu s muzikou u nás v Ústí opravdu slušný výběr). Ano mohl bych jet i do Prahy, ale ta je za jedno dál a za druhé k našim německým sousedům jsem jezdil kupovat muziku často už po revoluci, tedy je to již jakási tradice. Krom cíleně hledaných titulů od Tanity Tikaram a Supertramp mi padl do ucha v obchodě právě přehrávaný nový Mark Knopfler a do oka obal od výběru Led Zeppelin- Mothership. Obrázek
Uvádějí na něm, že jsou skladby remasterované, výčet skladeb mi přišel dobrý a obal se mi vyloženě zalíbil, tak jsem ho vložil to košíku též. Tato volba mě odměnila velkým překvapením při zpuštění tohoto výběru po návratu domů. Už poprvé kdy se mi dostali nejslavnější desky této mimořádné kapely do přehrávače mě ta muzika oslovovala, ale technická stránka zvuku mě vyloženě bránila si ty desky pořídit. Nyní se na mě začal valit jejich typický sound, ale jakoby v úplně jiném-novém kabátě. Neumím již nějak přesně porovnat zvukovou kvalitu s původníma vydáníma, ale tady je zvuk vyloženě dobrý a já si mohu nerušeně vychutnávat jejich muziku.
Už v ulicích Drážďan jsem si užil muziky vrchovatě a to v té nejpřirozenější podobě.
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

Prostě vyloženě vydařený den

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

to NA:
souhlasím, Mothership je zvukově opravdu dobrý! ;)

Rowing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rowing »

Uklizeno, vyčištěno na žádost majitele vlákna. *jupi*

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Obrázek
ObrázekObrázek

Rowing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rowing »

Opět promazáno nyní již s následky které můžete vidět zde:
http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopic.php?f=2&t=3417

peter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peter »

Ahojte , ja som ten slovenský zákazník , majiteľ N.A. LUCID premium ktoré som vymenil za pôvodné USHER 6381
neviem a ani nechcem narábať so slovami - prívlastkami typu .... pri týchto bedniach ste sa totiž mohli držať fraku dirigenta v orchestri, utierať pot z čela kontrabasistu v jazzovej kapele alebo byť obliaty pivom z rúk rockového speváka na koncerte. *hura*
- veľmi je ťažko opísať slovami reprodukciu hudby ale v podstate sa stotožňujem s hodnotením na vlákne :

http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.ph ... c&start=60

s jednou malou pripomienkou :ja som tiež fanúšik výrazných basov a to takých presných a konkrétnych aké znejú z LUCID ....pri reprodukcii USHER bolo basy počuť ale LUCIDY basy aj zahrajú !

veľmi pekne ďakujem N.A. za také skvelé bedne *thumbs up*

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Peter jsem rád, že jsi spokojený, a mam za to, že když jsi se o své pocity podělil veřejně až po takové době, nebude to již nějaké počáteční nadšení ze změny, ale spokojenost na dlouho. *thumbs up*

Měl jsem na návštěvě, dva známé se kterýma jsem se snad 6 let neviděl. Jeden z nich má doma celkem nákladný systém zakončený B&W Matrix 801. Chtěli si poslechnout jak mi to celé hraje a zejména na bedny byli zvědavý. Jsou to oba milovníci rocku zejména 60,70 a 80tých let. Takže si přinesli CD Hendrixe, YES, a podobné, vše Japonská vydání. Byl jsem velmi zvědavej jak budou reagovat na podání které jim bude servírováno, protože 801 jsou bedny s plným basem a jejich majitel si je pořizoval z důvodu, že jsou to bedny, které stávaly ve studiích při tom když vznikala nejedna jeho oblíbená nahrávka. Už podle podupávání si do rytmu a občasného „dirigování“ mi bylo jasno, že oba poslech fakt baví. To potvrdilo i přehrávání další a další muziky navzdory již opravdu pokročilému času. Před odchodem jsem sklidil doslova gratulace což mě až přivedlo do rozpaků. Následovala slova chvály na nezvyklou čistotu a přehlednost reprodukce bez nedostatku informací v basové oblasti a otevřené, přesto uši nedrásající oblasti výšek a to i při méně zdařilých záznamech. Měl jsem z toho opravdu dobrý pocit, protože se mi potvrdilo, že ne každý milovník rocku který ho poslouchá na těchto legendárních bednách nebude mít s projevem Lucidů problém, ba naopak. (Jde o lidi, kteří nečtou žádná hifi fóra) tedy nejsou ničím ovlivněný a nemají ani potřebu projevovat nějaké antipatie apod, což se na netu děje.
Keramika vyhovuje i RomanoviS a třeba TomasT. Ten nahradil kovové výškáče ve svých prozatimně provozovaných JM Labech keramickýma Accutonama připravenýma na zamýšlenou stavbu…..

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

NA, vítej zpět.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Tvé příspěvky mi tu scházely.

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

Ahoj Pavle... Blahopreji ke kladnym odezvam k tvym bednam a je fajn, ze jsi zpet...

Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Tomáš »

Pavle,díky,že jsi mně ukecal na ty lepší cívky od Mundorfu na basák.Basy se výrazně zpřesnily a vůbec mám pocít,že i při výmněně kondenzátorů je i zvuk středů a výšek příjemnější.Nakolik tomu pomohlo překopání vyhybky,nevím.

Obrázek

Obrázek

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Ahoj hoši, díky za ta slova. Je to milé číst.

Tomáši, vítej v klubu ;) každý kdo to zkusil tak již ví a už nikdy jinak. Ale byla to fuška narvat to tam, viď
Naposledy upravil(a) NA dne 09 lis 2009 20:22, celkem upraveno 1 x.

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Nazdar NA. :)

Odpovědět