NIN

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Re: NIN

Příspěvek od Zappadaddy »

OOOO další Tannoyista *klanimse* Vítám tě bratře. :)

aretax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aretax »

Čo sa týka farby bední, tieto sú krásne, ale v tomto prípade by som dal za pravdu manželke. Do Tvojho interiéru by sa naozaj skôr hodili čierne, prípadne biele. Čo sa týka nožičiek, mne viac pasuju Soundcare, ako Cerebal. Cerebal idú viac do basov, ak použiješ Soundcare, bude presnejší a detailnejší.

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

Zappadaddy
Čaroděj s "kouzelnými boxy" nižší kategorie děkuje za přijetí čarodějovi s boxy vyšší kategorie. :D
aretax
Pokud je to jak říkáš, tak Soundcare by mělo dostat přednost.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

To Pospero,když budem jenom goooooglit tak skončíme kde? Odpovím zcela přesně v p....i! Od toho jsou fora a kontakty.Já vím že jsi to napsal s humorem,já taky,chlape jeden bavorskej *hura* *hura* *hura* A co se týká barev reprobeden,tak já bych neměnil!!! Barva je to pěkná a teplá.Prostě soliterní kousky.

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Drvostep:
Ja to od tebe proste shledaval trochu potouchle, nechat chudaka NINa otacet bedny "naruby" jen pro ukojeni tve vlastni zvedavosti! :D

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

No je pravda chlapci, že se mi do toho moc nechtělo. Taky mi to trochu trvalo a Google mi v tom taky nepomohl (nebo jsem špatně hledal). Ale nakonec je to pro jistotu, ať víme co nám skotská sukně skrývá. :D

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Tak aby se neřeklo,tak kuk pod sukni Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

No, trochu komplikovanější spodek, ale účel to zřejmě má. Ještě nějaká další fotka a bude to zralý na vlákno "Spodky našich milenek" ;)

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

Pánové, jelikož chci své monobloky umístit těsně k bednám, musím pořídit novou (delší signálovou ) kabeláž. Když už měním, tak bych rád za lepší. Kamarád mi nedoporučuje kabely se stříbrnými vodiči, jelikož mám kovové výškáče a zvuk bude pravděpodobně hodně ostrý. V současné době mám kabely, které částečně stříbro obsahují a klidně bych ještě "přiostřil" Zajímají mne zkušenosti někoho dalšího, jestli se mám opravdu raději orientovat jen v "měděných vodách" nebo to stříbro (třeba Kimber KCAG) nemůže (nebo může?) nadělat takovou paseku. Ptám se pouze orientačně. Zkoušet nebudu. Budu riskovat. K repro buď zkrátím kabely stávající, ale spíše pořídím Kimber 12TC. Hlavně tedy přemýšlím nad propojení předzes + konec - stříbro nebo měď.

sekal

Příspěvek od sekal »

Než vyhodíš peníze za kabely, tak si nech od někoho fundovaného proměřit kmit. charakteristiku reprosoustav, aby sis ověřil, co doma reálně posloucháš. Tedy zdali není tebou vnímaný nedostatek "ostrosti" způsoben např. útlumem vyšších kmitočtů (cca od 10 kHz výše)..

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

Díky, ale takhle technicky to zkoumat nehodlám. Spíš jsem myslel, že by se tu svěřil nějakej další Tannoysta, který už nějaké to propojení vyzkoušel. Otázkou je kolik nás tu je. :?:
Nedostatek ostrosti to není. Chvíli se zdá, že to tam chybí, ale pak v další pasáži se to v nahrávce objeví. Zřejmě to tak má být. Jen si troufám říci, že bych snesl ještě trochu agresivnější projev.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Z jakého důvodu chceš dát monobloky blíže k bednám?

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

Jednak si myslím, že to vypadá lépe a správnějc a hlavně mám v podvědomí, že obecně jsou reproduktorové kabely náchylnější na přenos zvuku než signálové a tudíž se doporučuje co nejkratší kabel k repro i za cenu delšího ke koncům (v případě srovnatelné kvalitativní úrovně). Ovšem je možné, že jsem zase něco zaspal a dneska už je vše jinak. Každopádně se mi líbí víc bedna a hned u ní "krmítko" :)

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

To NIN,dej dotaz do sekce kabely.Ať se rozvine diskuze tam a né aby se Ti zasíralo vlákno.Mě to zajímá a těším se na debatu. p.s mě se líbí jak to máš,včetně barvy beden *thumbs up*

Odpovědět