NIN
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: NIN
Kerry King. Stále mám na paměti koncert na Brutal Assault a lomoz těch jeho řetězů
.

Super pocteni, skoda ze to tak chciplo....
A paradni sestava, jen skoda te akustiky.
A paradni sestava, jen skoda te akustiky.
No jo, hold jsou i takový lidé. Tak on je zainteresovaný, nejradši by u tebe viděl všechno RIHA. Akustiku neřeší, protože ji nema v nabídce.
Plackostroj se stále neprodal?

Plackostroj se stále neprodal?
Jirka33
tak přijel jsem na pohodové testování a ne řešené akustiky, to je to poslední co bych pánovi chtěl kritizovat, i když běh nějakého čerpadla docela lezl do hlavy
a to že nemáme akustiku v ceníku, neznamená že ji neřešíme...cílem je řešit nejslabší článek sestavy, tak aby hrála o dost lépe a ne hned pánovi říkat že tam má blbé prostředí v kterém žije a kde poslouchá muziku..
Pavel
tak přijel jsem na pohodové testování a ne řešené akustiky, to je to poslední co bych pánovi chtěl kritizovat, i když běh nějakého čerpadla docela lezl do hlavy

a to že nemáme akustiku v ceníku, neznamená že ji neřešíme...cílem je řešit nejslabší článek sestavy, tak aby hrála o dost lépe a ne hned pánovi říkat že tam má blbé prostředí v kterém žije a kde poslouchá muziku..
Pavel

va to že nemáme akustiku v ceníku, neznamená že ji neřešíme...cílem je řešit nejslabší článek sestavy
Souhlasím. Akustika u mne není ten nejslabší článek řetězce, ale mám před sebou ještě spoustu práce

Sorry za to "slovíčkaření". Včera jsem měl "náročnější"
večer. K věci zatím jenom, že koncáky mám už druhý měsíc v Casea na regeneraci a tuningu, takže mrtvo mám hlavně doma. Na telefon k vyzvednutí čekám každou chvíli.

to už je asi mírné psycho 2 měsíce bez muziky ? tak pak dejte vědět, jak jste spokojený...
Pavel

Pavel
Mesic bych nevydrzel, a to bude minimalne mesic u p. Vrany. Ale ty jsi prece ty monobloky uz nechal vylepsovat ne?!
750 za lepsi cenu? neuvazoval jsi o SPaudio 400 ?