NIN

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
fotolaik
Kontaktovat uživatele:

Re: NIN

Příspěvek od fotolaik »

posuzovat v hifi pouze neco z fotek vnitrku, je pošetilost
je potřeba zkusit
a mozna ..

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

Tak samozřejmě, že to co vyleze ven je zásadní. To ostatní jsou jen další případné bonusy pro klid očí a duše. :) Jinak se svého času objevovaly spokojenosti s filtrem Monster Power, ale už zůstal na trhu asi jen jeden model 5100 a dnes se už o téhle značce moc nepíše.

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Pánové, vy tady řešíte filtrování elektrorozvodů. A co akustika ? Jsem přesvědčený, že je to víc polovina problému. Pokud se ta nevyřeší, je lepší si pořídit domácí kino.

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

Ale já nemám problém s akustikou (zatím). Hraje mi to pro moje slechy velmi dobře, nic mi tady nevyčnívá ani nechybí. Ovšem po přečtení mnoha článků o "hlukových" přínosech těchto "vynálezů" jsem si řekl, že by možná šlo ten zvouček ještě trochu vyčistit. No a když to nepoznám, tak mi to ty mašinky alespoň (možná) ochrání před nezvanými elektrovetřelci. V příštím díle třeba přijde na řadu Akustika. ;)

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Já jsem to taky do nedávna dělal opačně. Až když jsem začal řešit akustiku, tak jsem zjistil, co to stereo umí.
Máš to moc pěkné. O tom žádná. *palec*

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

Souhlasím, jenomže nebydlím sám a s akustikou zatím nic nenadělám, tak hledám jiné možnosti jak si udělat radost a třeba si jen myslet, že je to zase o kousek lepší :D . Zvažuji tedy koupi nějakého solidního síťového filtru. Preferuji nákup z druhé ruky za lepší cenu. Pokud by někdo o něčem věděl nebo chtěl prodat, může napsat do SZ. Cenová představa je kolem 20 tisíc. Něco jako např. http://www.audio-markt.de - Sigmas 97O eur. Rád bych jen osvědčené značky.

mirec1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirec1 »

.......... Sigmas GII som odporucal na zaklade vlastnej skusenosti , nie podla obrazku. Pozical som si , zapojil a pocuval.
Pre mna bola zmena k lepsiemu dostatocna na to , aby som si ho kupil. :)
Podla obrazku ale hned vidno , ze filtrovana je kazda zasuvka samostatne .... aj ked podobne je rieseny Belkin PF50 k Sigamasu sa ani nepriblizil .......
Na audiomarkte je naozaj dobra cena , ale to si musi zvazit kazdy sam .........

Woofer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woofer »

Zdravím NIN
Za 20tis ,které vyhodíš za 10x předražený síťový filtr, přinášející jen nepatrné zlepšení,kup kvalitní koberec se kterým bude souhlasit i drahá polovička a zlepšení akustiky se dostaví.
Do těch prázdných rohů v pokoji něco na vyplnění.Cokoliv ,co naruší odrazy.Zatleskáš a ozve se echo.To je špatně.Se souhlasem partnerky se tam umístí fíkus.Lepší než nic.My ,co rozhodujeme sami,jsme na tom lépe.Umístíme tam basové pasti *palec*

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

Zdar Woofer.
Koberec tady mám. Do jaké míry je kvalitní nevím, ale tleskám tady jako blázen a ozvěna nikde. :D . O basových pastí jsem přemýšlel už dříve, ale od té doby co jsem instaloval na každou bednu závaží (viz foto výše), tak jsem si řekl, že další úbytek nejhlubších basů by se mi už nelíbil (i za cenu dalšího možného většího rozlišení středního pásma). Ale klidně připouštím i možnost, že sem hluchý jako poleno a jelikož neslyším tady tu ozvěnu jako kráva, tudíš máš pravdu, že nemá cenu vyhazovat peníze za něco co neuslyší ani můj pes (kdybych ho měl). :D

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Mám Isotek Mini Sub II od Winelovra a jsem absolutně spokojenej.Jak po zvukový stránce tak po televzní přenosy.

Woofer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woofer »

Koberec je kde?Vidím jen dlažbu,holé stěny sem tam obrázek nevalné hodnoty.Kdyby tam alespoň visel Leonardo :mrgreen:
Já tak koupil bedny od maníka,který s nima nebyl spokojen,měl nedostatek basů,plovoučku,pokoj 8x10 a v něm nic.Tak to hrálo jako v tělocvičně,prostě na píí.Zajímavé je,že stačil převoz do zatlumené ,menší místnosti a všeho je dost,repro jede perfektně a zůstane doma min 5let .
PS,ten hnědý káblík působí rušivě :D

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

Koberec mám. Foto je starší a hnědý káblík je krátký a schovaný za bednou, takže není vidět a tím pádem níkoho neruší. :D I když někdo asi má rád i hnědou barvu, když dneska dělají třeba hnědá auta. :D

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

Takže změna. Přehodnotil jsem svůj uprade s filtrem po přečtení veškerých informací na netu, konzultaci s kolegy a vzhledem k pravděpodobnému stavu mé sítě a velkému výkonu mých zesilovačům, které používám. Svou pozornost ohledně vylepšení prozatím tedy přesouvám na zdroj. Kdybych mohl místní komunitu nezávazně požádat o nějaké návrhy ohledně potenciálního nástupce mého Audiolabu do vyšších sfér, byl bych vděčný. Jedná se o CD (SACD nevyužiji) přehrávač s regulačním výstupem ke koncákům a optickým vstupem pro BD. Více připojovat nehodlám. První tip jsem dostal na TEAC Esoteric SA 50. Pokud vás tedy něco dalšího napadne a budete mít chuť to sdělit, tak mě můžete zaměstnat, ať mám nad čím přemýšlet. *headbang*

Pecuch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pecuch »

Wadia - v sobotu na HESlovakia jsem zaslechl v salonku u Platanu, že se přestává vyrábět.... Ayon-bohužel jsem neslyšel, ale pouze četl (dosti mne zajímá...) Audionet G2 - z druhé ruky konečná...a taky asi cenově nejpříznivější...

Pecuch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pecuch »

oprava - Audionet art G3

Odpovědět