Nordland

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Zamčeno
terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Nordland

Příspěvek od terahera »

S Nordlandem si soukromě písem už skoro rok,a to od doby,kdy jsme se navzájem napadali na fóru ;)
Prostě někomu komunikace na veřejném fóru nesedí,čehož je Nordland příkladem,nechá se okamžitě vytočit,je pak sprostý a napadá ostatní.V soukromé korespondenci je v pohodě,prostě jakoby jiný člověk,veselý,umí pochopit i srandu,píše k věci a dělí se o zkušenosti z hifi ,které má z vlastní zkušenosti,což by někteří teoretikové zde na fóru se mohli chytit za nos :(
Tímto se ho samozřejmě nezastavam,myslím že jeho vybavování je oprávněné,chci jen napsat,že neznamená,že cholerik a sprosťák na fóru musí být hovado i v soukromém životě a hlavně,má stejný koníček jako my a hudbu si umí užít ;)

johny52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johny52 »

Chce to jen sklidnit.Napadání moderátorů je nesmysl.

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Tak jak je nesmysl mazat příspěvky bez vědomí jinych ;) a hlavně třeba u prostřed diskuze ;)

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

Moderátori a administratori sú tu od toho, aby fórum viedli a robili rozhodnutia a nie od toho, aby brali bezbrehy ohľad na slobodu slova. Treba zachovávať istú úroveň, aby jeden hulvat, ktorý spamuje SZ, ak mu oponujete, neodradil od návštevy fóra 10 iných prispievateľov. Prosto Nordland tu nemal čo robiť, aj keď mal potenciál obohatiť fórum o užitočné postrehy. To, samozrejme, ale automaticky neznamená, že sa môže potichu zabanovat. Takéto veci by mali byť riešené co najviac transparentne - v tomto prípade oznámením s vysvetlením v príslušnom vlakne. A ak sa to už niekomu nepáči, má smolu a musí akceptovať rozhodovaciu právomoc (predpokladom spravodlivého) moderátora...

Tak isto boxerov druhý účet. Je rydza drzosť založiť iný acc po zabanovani prvého a automaticky po odhalení totožnosti by mal nasledovať údel toho prvého.

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Píšeš to vpodstate přesně,moderátoři by ale tím pádem neměli mazáním příspěvků dělat zmatek,takže ať je vše transparentní a myslím,že budou všichni spokojeni ;)

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Boxer byl zabanován někdy před rokem (r.2017), a Tarbor je registrován už 8.února 2014. Takže si boxer udělal tenkrát Tarbora jako druhou registraci, ne jako novou po zabanování.

Nordland dostal nejspíše ban, a byly promazány příspěvky. Dozvídáme se to tak nějak mimochodem z příspěvků řadových členů. Nevšiml jsem si nějak, že by napsal něco tak hrozného aby dostal okamžitý ban, ale možná jsem jen nestihl před smazaním ten jeho zásadní příspěvek, každopádně nevidím nikde zprávu od moderátorů vysvětlení pro všechny co se přesně stalo a proč udělali co udělali - to by měl být podle mě automatický postup.
Takže zde proběhla likvidace, uklizení a ticho po pěšině?-to mi nepřijde normální.
Noble Audio - výroba a prodej

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

A to je to,o čem celou dobu píšu,mazání příspěvků u prostřed diskuze,pak zmatek a noví přispívající pak neví o co jde,dochází k různým situacím,třeba neoprávněného napadání člena,který reagoval na příspěvek,který byl najednou smazán a tím pádem už diskuze nedává smysl,nebo teď,kdy se to vlastně otočilo proti moderátorům,kteří sice oprávněně vybanovali člena,ale díky svému nesmyslnému mazání příspěvků uprostřed diskuze,někteří neví,proč *headbang*

Miero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miero »

Nordland, mal dost skaredy prispevok vo vlakne VMaudio ... a vyzyval v nom i k jeho zabanovaniu. Stihol som na neho este odpovedat, a potom ho nejaky modros zmazal.

pre lachima, fotolaika a spol...: prispevky ide i "moderovat" editaciou nevhodneho prispevku pripisanim poznamky a tak.

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

NA
Jinak klobouk dolů,že ses i ty ozval,třeba to někomu otevře oči *thumbs up*

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Nebo nás promaze všechny na přeskáčku,ať se dodrží colorit a je aspoň poradny zmatek :D

WaVe_99
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WaVe_99 »

Nemám rád podobná vlákna, nicméně, nedá mi to. Co považuji za nejvážnější informaci z celého tohoto nešťastného vlákna je, že někdo z moderátorů dostává provize za propagaci a prodej určitých výrobků či značek. Ne, že bych si to před tímto vláknem nemyslel :-) Osobně sem chodím víceméně jen kvůli vláknu Šroll, takže mi to žíly netrhá, nicméně, nejlepší světlo to na zdejší poměry a forum nehází...

Jsem rád, že mě podobné věcí totálně míjejí... Ach jo.

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

WaVe_99
na takovou pitomost jsi přišel jak?
na základě těch urážek od boxera aneb crommelin aneb tarbor?
nechcete se tady už vykašlat na pitomosti, zlobu, jedovatost a věnovat se hifi, prosím?

takže to, že jsem též dle jeho informace "sráč" tě trápí také? a to neřešíš proč?

propagaci hifi na fórech dělám tak od roku 2006. myslíš, že si mě osobně platí nordost, finite element, triangle, xavian, arcam, denon, taralabs, audioquest, REL ....?
(propagoval jsem totiž za ta léta určitě desítky výrobků. podle toho jak jsem je vyzkoušel a jak moc se mi líbily)
nebo některý český prodejce? to je přeci totální pitomost.

takže když já si založím druhý nick a v něm napíši, že "Wave_99 krade slepice" (dovol mi tu nadsázku), tak to budeme řešit?
to už se vážně svět zbláznil? co takhle použít zdravý rozum? nebo se napřed poptat, než si udělám nějaký názor ?

Jiri
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jiri »

lachim: doufám, že si uvědomuješ svůj podíl na drancování deštných pralesů místními hifisty, kteří touží po wenge podložkách právě na základě tvých doporučení. *headbang*

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

jiri
obávám se, že pokud někdo neumí odlišit pomluvu psanou ze záště (a zřejmě v opilosti) od normální reality,
tak nepochopí ani tuto tvou ironii.
ale mě jsi rozesmál.
:-)

pixel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pixel »

Jelikož si myslím, že diskuze v tomto tématu nic přínosného o Hi-Fi již nepřinese, téma zamykám.

Zamčeno