Nordland
- nordland88
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nordland
Bylo mi to firmou dodáno na 3x3cm hranolky o délce 1m. Další úpravy jsem dělal řezačkou na polystyren. Azur je normalní interierová barva namícháno dle vzorníku. Natřeno malým dlouhým štětcem. A jelikož má difuzor až 20cm výšku hranolu (nemluvě o tom druhém pojízdném kde je hloubka až 30cm) tak to bylo docela piplačka.
Tvrdost EPS si můžeš vybrat, cena ale pak pěkně stoupá
Tvrdost EPS si můžeš vybrat, cena ale pak pěkně stoupá
Naposledy upravil(a) nordland88 dne 26 pro 2017 12:02, celkem upraveno 1 x.
Díky.
Skutečně obdivuhodné dílo, ale jen pro majitele samostatné komůrky
Skutečně obdivuhodné dílo, ale jen pro majitele samostatné komůrky

- nordland88
- Kontaktovat uživatele:
WAF Factor
Přitom je to ale plastika, a přítelkyni se to moc líbí.
Hold mě to baví vyrábět.

Přitom je to ale plastika, a přítelkyni se to moc líbí.
Hold mě to baví vyrábět.
Škoda, že jsi to nedělal rovnou ze dřeva, pracnost téměř stejná (cena samozřejmě vyšší) ale funkčnost by byla ještě výrazně větší. Mluvím z vlastní zkušenosti, EPS polystyren bohužel pohlcuje střední frekvence takže jsem nakonec instaloval dřevěné difuzory.
Nechci být prorokem jen podle fotek, třeba to u tebe takto hraje opravdu dobře (máš velkou místnost), chtěl bych to slyšet. Každopádně provedení máš parádní.
Nechci být prorokem jen podle fotek, třeba to u tebe takto hraje opravdu dobře (máš velkou místnost), chtěl bych to slyšet. Každopádně provedení máš parádní.

- nordland88
- Kontaktovat uživatele:
S těmi středy ani výškami važně problém nemám, a ze dřeva jsem do toho nešel kvůli tomu že bych to musel řezat pilou, kterou zatim ani nemám, a nesnáším prach. Ale ano za cca rok mám v plánu vše předělat do dřeva.
Člověk se nestačí divit, obrození Nordlanda? Žádné vulgarismy a pravopisné hrubky? 

Postfix za nickom ale nechal . . .
Nordland. Jsi srdcař, na těch fotkách je vidět, že se s tím mazlíš (difuzory, poslechovka,
atd.). 
Už jsi spokojen? Nebo ještě plánuješ vyřešit to napájení. To bude asi další skok.

Už jsi spokojen? Nebo ještě plánuješ vyřešit to napájení. To bude asi další skok.

- nordland88
- Kontaktovat uživatele:
No jasně jsem jako Fénix
Filtrace se řešit bude, čekám na nový model Noble Audio. Potom nová zásuvka, a tak dále. Chci testnout i nožičky Nordost Sort Kone BC.
Spokojenost? No ta je vždy pár měsíců dokud si nezvyknu jak to hraje. Momentálně je nejslabší článek řetězce napájení.
Baví mě se posouvat stále dál.

Filtrace se řešit bude, čekám na nový model Noble Audio. Potom nová zásuvka, a tak dále. Chci testnout i nožičky Nordost Sort Kone BC.
Spokojenost? No ta je vždy pár měsíců dokud si nezvyknu jak to hraje. Momentálně je nejslabší článek řetězce napájení.
Baví mě se posouvat stále dál.
S tou spokojeností jsme natom asi všichni stejně,nekonečný příběh
Jinak myslím,že Nordland docela dospěl,po posledním vybanování na fóru jsem sním komunikoval soukromě emailem a ůplně v pohodě,ví o čem píše a dělí se o zkušenosti
Prostě jiný Norland 

Jinak myslím,že Nordland docela dospěl,po posledním vybanování na fóru jsem sním komunikoval soukromě emailem a ůplně v pohodě,ví o čem píše a dělí se o zkušenosti

- nordland88
- Kontaktovat uživatele:
Znám už delší dobu, ale doporučuji poslechnout kdo nezná, u mě je bouřka bez přehánění stejná jako v reálu, s tím že nelze poznat zda jsem v poslechovce nebo v přírodě, co se týče kvality zvuku hromu.
Dan Gibson - Thunderstorm (2004)

--------------------------------------------------------------------------------
foobar2000 1.3.8 / Dynamic Range Meter 1.1.1
log date: 2016-05-14 20:39:27
--------------------------------------------------------------------------------
Statistics for: 01-Thunderstorm
Number of samples: 139307200
Duration: 52:39
Left Right
Peak Value: -3.05 dB --- -2.48 dB
Avg RMS: -31.38 dB --- -30.82 dB
DR channel: 21.86 dB --- 21.44 dB
Official DR Value: DR22
Samplerate: 44100 Hz
Channels: 2
Bits per sample: 24
Bitrate: 1344 kbps
Codec: FLAC
================================================================================
Dan Gibson - Thunderstorm (2004)

foobar2000 1.3.8 / Dynamic Range Meter 1.1.1
log date: 2016-05-14 20:39:27
Statistics for: 01-Thunderstorm
Number of samples: 139307200
Duration: 52:39
Left Right
Peak Value: -3.05 dB --- -2.48 dB
Avg RMS: -31.38 dB --- -30.82 dB
DR channel: 21.86 dB --- 21.44 dB
Official DR Value: DR22
Samplerate: 44100 Hz
Channels: 2
Bits per sample: 24
Bitrate: 1344 kbps
Codec: FLAC
================================================================================
- nordland88
- Kontaktovat uživatele:
140ka

- nordland88
- Kontaktovat uživatele:
Norma RC-43 ALU
https://eshop.xavian.cz/norma-audio/norma-rc-43-alu/
Mám noví dokoupitelný špičkoví ovladač z jednoho kusu masivního hliníku. Míření na zesilovač je minulostí, namířit můžu i na opačnou stranu od zesilovače proti tělu a funguje.
https://eshop.xavian.cz/norma-audio/norma-rc-43-alu/
Mám noví dokoupitelný špičkoví ovladač z jednoho kusu masivního hliníku. Míření na zesilovač je minulostí, namířit můžu i na opačnou stranu od zesilovače proti tělu a funguje.

Naposledy upravil(a) nordland88 dne 26 pro 2017 12:03, celkem upraveno 1 x.
Podej info jak hraje metloš, dík.