Nordland

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Zamčeno
terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Nordland

Příspěvek od terahera »

Na plátně to vypádá super *2thumbsup*
Akorát by mě zajímalo to dolby Atmos,myslel jsem,že máš jenom stereo :?:

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Aspon, ze pritelkyne bude mit neco v hlave *sunglases*. Ale *thumbs up* za Zimmera.

adrian
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od adrian »

koudy42 píše:
28 pro 2017 00:27
Vypadá to na bipolární afektivní poruchu :? nebo konec přetvářky? 8-)
Koudy
Myslim,ze to trochu prehanas,verim,ze v osobnej rovine by si si to nikdy nedovolil. Kto aspon troska sleduje Nordland-a,vie kde je pes zakopany.
Nordland
Vsetko v klude,ide len o hifi,ono to casom prestane.
Vsetko dobre do Noveho roku.

Troska ucty by nezaskodilo.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

adrian *thumbs up*

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Vzhledem k tomu, že něco bylo vymazáno,tím pádem vlákno ztrácí smysl,tak musím i když nerad na reakce Kychtax a Adrian dat palec hooodne *thumbs down*
Souvislosti se s vymazáním určitých příspěvků,i když sprostých,v podstatě ztrácí ;)
Nic proti nikomu,mám vás všechny rád :shock:

Tarbor

Příspěvek od Tarbor »

Je to zhovadilost promazávat vlákna. Pak ztrácí celé vlákno smysl. Jestli je moderátor tak úzkoprsý, tak ať zakáže přispívat a bude mít míň práce. Může to uzamknout a nechat nejdříve příspěvek sebou schválit.

Nechápu postoj MB. Přijde mi ujetej.
Pokud mne chce zabanovat za nesouhlas s vedením fóra, nechť si poslouží.
Pokud jeho sz o psaní o hifi jsou jen ty, které mu vyhovují, má smůlu. Já se nepodvoluji. Sám byl proti RoNovi, který mazal a přesunoval a nyní je totéž.

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Hlavně je po vymazání příspěvků problém se orientovat,už se mi ve vedlejším fóru stalo,že jsem reagoval na hodně sprostý příspěvek ,který byl následně vymazán,a můj příspěvek byl tím pádem úplně mimo a za špatného jsem byl ve finále já :o Takže buď nemazat,nebo mazat vše,ať nedochází k nedorozumění ;)

ivanb_cko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od ivanb_cko »

netiketa je dulezita soucast komunikace na internetu a pokud se promazanim fora - ktere je podle me legitimni - citi nekdo "ublizen", tak ma pozadat moderatora o smazani i jeho prispevku, ktere jsou pak "mimo".

Tato cenzura - rozhodne bez uvozovek, diky legitimite - je proste nutna. Napocitat do sta i vice pred reakci je nedilnou soucasti lidske komunikace bez ohledu na cokoliv a kohokoliv v jakekoliv situaci.

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Kéž by to bylo tak jednoduché,jak píšeš ;)
Nikdo se necítí ublíženy,ale když třeba zareagujes na sprostý příspěvek,pak ho někdo vymaže,ty za týden se prihlasis na fórum a pak koukáš,že vše je jinak a třeba proti tobě,aniž bys o tom týden věděl :shock: Bud je diskuze kompletní,nebo ne,když se něco uprostřed vymaže,i když oprávněně,pak diskuse pro ostatní trochu ztrácí a noví diskutující nemůžou mít přehled,tím pádem můžou nevědomě reagovat nepřiměřeně
Jinak sorry za *offtopic*

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Muj nazor je, ze mazani prispevku je pitomost. Za prvy proto, ze vlakno potom ztraci kontinuitu a smysl. A za druhy proto, ze se tim manipuluje zpusob, jakym se autor smazanych prispevku na foru prezentuje.

Pokud se nekdo chova v rozporu s netiketou, je treba jej na to upozornit. Pokud to nepomuze, pak mu zamezit psat prispevky. Ale nemazat nic.

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

*thumbs up*
A hlavně nemazat u prostřed diskuze,je to potom pro všechny matoucí!!!!! *headbang*

Tarbor

Příspěvek od Tarbor »

Pokud by byl počítán můj hlas, buď nemazat nic, nebo ať si moderátor celý blog zamkne a píše si tam jen co chce a uzná za vhodné.
Jinak to nemá žádnou "velikost". Na Slovanetu je trošku anarchie, ale nakonec je vidět, že je to prospěšné. Je vše známé, vyhledatelné a poukazovatelné.

Pokud zde moderátor praktikuje diktaturu svého ega, nechť to raději zavře.
Naposledy upravil(a) Tarbor dne 31 pro 2017 00:54, celkem upraveno 1 x.

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

:?:

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Osobně jsem ho varoval, jak do sz tak zde na foru, za nevhodné chování a hulvátské výpady -- ani neodepsal a psal dále, poté mu dal jeden moderátor banána.

Tarbor

Příspěvek od Tarbor »

Pytel

O kom píšeš?????

Jinak bych klidně posoudil vaše všeobecné mínění o vedení fóra. Nechci dělat anonymní hlasování. Zajímá mne váš konkrétní názor.
Za něj se snad nikdo nestydí. Buď jste pro tajné promazávání, nebo pro průhledné vedení.
Před lety bylo původní fórum založeno přesně na základě Napoleonova fóra, kde se mazalo a banovalo jen za blbej pohled.
Pak to tady kvetlo a bylo to nejlepší fórum o hifi v ČR. Adminem se pak nějak nedopatřením stal RoN, která zanedlouho praktikoval stejné "vedení" jako Napoleon = Martin Xavian.

Pak přišel najednou "k rozumu " MB a je to z toho zase to samé martinovské Napoleonovo fórum. Navíc podložené úmyslně proložené "jistými" značkami. Kdo ví očem píši , je mu jasno.

Chci zde napřímo vidět jasnou odpověď. Co Michale Beneši ??????????
A nepiš mi sz., nejsem na ně zvědavej.

Zamčeno