Nordland

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Zamčeno
fotolaik
Kontaktovat uživatele:

Re: Nordland

Příspěvek od fotolaik »

Tarbor : trochu ot - snad majitel vlakna promine - jsem linej dohledavat ip , ale dikce Tvych prispevku tak trochu pripopomina chovani jisteho velmi jesitneho pana Zdenka ... moudri take budou vedet :-)
btw - tohle forum je fakt dobrovolne, pokud Ti nevyhovuje chovani moderatoru, proc si delas sam sobe zle a sledujes to tu ? kdo chce, dokaze vycist i mezi radky, kdo je kdo
jo a popravde nevidim v tvem vykriku ze chces videt ..... jediny duvod ze strany tazaneho na tebe reagovat - moderator ma nejake moznosti a proc by se mel zodpovidat zrovna tobe ? mozna tak majiteli fora - to ano ...

Tarbor

Příspěvek od Tarbor »

Jsem rád, že ses ozval zrovna ty, který na mne poslal ukrajince, kteří mi vyhrožovali smrtí jen za to, že jsem napsal pravdu. Já se nemusím za svou identitu stydět, IP adresu přece nemusíš hledat. Boxer je nezničitelnej. A oč mi jde? Aby toto fórum bylo takový, za jakým účelem bylo založený. Nebo jsi už zapomněl? Dáš mně banána stejně jako tehdy? Převýší tvoje ego (' a nejen tvoje) profesionální přístup? Budeš opět jen osobní?

Ať jsi v roce 2018 v soukromým životě spokojenej. A Lachimovi přeji k druhé dcerce vše nej. Nejsem pomstichtivej. A takový jste byli kamarádi hifisti. Škoda,

Pokud si chceš popovídat osobně, nebráním se.

Mimochodem, ještě nějaké hifi Tome doma máš a posloucháš nebo jsi již zcela out?
Naposledy upravil(a) Tarbor dne 31 pro 2017 15:36, celkem upraveno 1 x.

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Tak zrovna ban pro nordlanda - cloveka s naprosto zrejmou poruchou osobnosti, ktery pise schizofrenni hejterske prispevky, ve kterych popira sam sebe, ktery na jakykoliv odlisny nazor reaguje osobnimi vypady ve vlaknech a nadavkami nejhurbsiho zrna v SZ, ktery si cokoliv mu kdokoliv napise, trebaze v ciste vecne rovine, vyklada jako utok na sebe a ktery neco napise, pak to smaze a pote tvrdi, ze to nikdy nenapsal - mi prijde zcela na miste.

Tarbor

Příspěvek od Tarbor »

Pitrs

Já bych , bejt tebou, mírnil emoce. Ty konkrétně svými příspěvky dráždíš hodně přítomných. Nejsi mnohdy objektivní a tlačíš svý na silu.

Trochu se popřemýšlej nad svými zkušenostmi a na těch druhých. Nebudeš pak tak striktní. Ne každý slyší stejně jako ty. Uvědom si, že na druhé straně klávesnice je někdo, kdo má své zkušenosti, svůj vývoj a ten nemusí ausgrechnet kopírovat tvůj. V tom je to hifi tolik proměnlivý a zábavný a každý si v něm najde to svý. Ty nedáš dopustit na Focaly. Já, bych je zavrhl při prvním porovnání "technických" údajů. A přitom mám doma Scaly a nemůžu se jich nabažit. Ale těch jebaček, co k nim dát, než ze sebe daly co fakt umí, je na román.

Ale když se zadaří, neznám lepší bedny.

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Znam tvou sestavu a ackoliv jsem ji neslysel, je to smer, kterym zatim mirim. Ted je na rade dukladne vybudovani poslechovky od piky.

Jinak k mym prispevkum, nevim o tom, ze bych za posledni treba rok delal cokoliv z toho, o cem pisu u nordlanda. Stejne tak nevim o tom, ze bych komukoliv tvrdil nebo daval nelajevo, ze nema narok na svuj nazor. Ale nemyslim to ted nijak konfrontacne, souhlasim s tim, co pises o zkusenostech a respektu.

Spis je to tak, ze lidi s velkym nedostatkem zdraveho vedomi sama sebe (a nordland toho je dokonalym prikladem), si casto vecne a fakticky popsanou osobni zkusenost vykladaji jako zaminku k napadani, urazeni a shazovani.

sekal

Příspěvek od sekal »

Tarbor píše:
31 pro 2017 14:57
Jsem rád, že ses ozval zrovna ty, který na mne poslal ukrajince, kteří mi vyhrožovali smrtí jen za to, že jsem napsal pravdu.
Tak to zírám v němém úžasu.:shock:

Tarbor

Příspěvek od Tarbor »

Ono se to nezdá, ale ono je to ,jako vždy, o penězích. A těch zájmů prodejců je hafo. A běda když jim šáhneš do hnízda.

Kdo není slepý, tak pochopil, co a jak se zde propaguje. A ty tři telefonáty , které jsem vyslechl, na to do smrti nezapomenu.
AŤ se Fotolaik brání, čím chce, u mne skončil.

jimmi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimmi »

Tarbor to si Ty kamarád, Boxer? 8-)

crommelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crommelin »

Já se nerad musím přiznat, že pod mým původním nickem jsem byl taky dost nevybíravě osočován zdejšími moderátory.

Tarbor

Příspěvek od Tarbor »

Jimmy = ostružina

hej, jako som rád, že si tu priatelko. :D

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

-tak Zdenda se nám po tolika letech vrátil *2thumbsup* a zrovna na Silvestra-tak to budu mít důvod to zapít :lol:
-jinak s tím vyhrožováním....to je teda síla...co může obyčejný koníček a zájmy kolem něj způsobit.No nic kluci-ať je ten Nový rok lepší než tento -který končí a ať nám to všem dobře hraje a ubyde zbytečných hádek. *palec*

T101
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od T101 »

*offtopic*

Tarbor:

mohl by jsi mi poslat třeba do sz co máš za sestavu? Že bych se do budoucna inspiroval.

Díky

Všem přeji spousty uším lahodících hifi zážitků v novém roce.

Tarbor

Příspěvek od Tarbor »

No tím, že jsem prozrazen, tak není důvod se nepřiznat.

Moje hlavní sestava (mám ještě menší a slušnou druhou) je Esoteric SA50, MBL 5011,Bryston 4SST,Focal Scala, Pro -ject Experience s vložkou Lyra Dorian, Creek OBH 15 (zatím jsem nenašel odpovídajícího konkurenta), oddělovací a filtrovací trafo by Hogy, kabeláž vše by Pytel, z metráže InAkustic. Síťové upravené by Pytel Vincent.

Trvalo to, jak vidět, co pes, jiná ves, ale chtěl jsem to sladit dle mého ucha,a jsem spokojen. Plus upravená akustika. Hlavní bylo udělání stropu. Tam je vždy ten největší problém. Zatlumení odrazů a koberec je jedna věc. Ale strop je maximální podíl.
Na stávající strop byla na pružinách zavěšená deska ze sádrokartonu a mezi ni, tedy cca 12 cm, byly dodány tlumící panely o tloušťce cca 7 cm, vzduchová mezera tedy 5 cm. Tedy něco jako pístová plocha celého stropu.

Tím jsem zcela srovnal akustiku do roviny a vzhledem k tomu, že poslouchám ze 3 metrů a velikosti poslechovky 4 x 5,8.m jsem na skoro zlatém řezu, tak nemám nějaké problémy na žádných Hz.

Otáčení pojistek a rubidiový koncovky, cerebally, předražený kabely a pod. se mi vyhýbají. Zkoušel jsem a znám své představy a zkušenosti ze slepých testů mne vyučily.

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

Zdenku jsem rad, ze jsi tady. Lidi se zdravym rozumem je porad nedostatek. Jen mne prosim Te povez, kde jsi prisel na Tarbora :)

jimmi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimmi »

Boxer ved čo Ti bráni http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/ ... utu-240381

Ani minútu - text

Život je krátky, aby si prežil,
len tak sa díval a nič nezmenil.
S jedinou vierou, jedinou menou,
jediným autom a jedinou ženou.
Názory prídu a ostávajú,
po čase ďalej sa rozchádzajú.
Škoda je prežiť v jedinej štvrti,
keď cítiš že ťa život neškrtí.

Á už je to tu, a tak neváhaj ani minútu.
Máš dôvod konečne z tohto mesta teraz vypadnúť.

Čo na tom keď ťa opustí návyk,
alebo postel, alebo jazyk,
nič nieje sto-pro, nič nie je isté,
podstatné je že nechceš to isté.
Zmena je život a život je pes,
čo bolo včera neplatí dnes,
každý dnes získaš len niečo nové,
jedného dňa si ti ľahne k nohe.

Á už je to tu a tak neváhaj ani minútu,
máš dôvod konečne z tohto mesta teraz vypadnúť.
Á už je to tu a tak nečakaj ani minútu,
máš dôvod konečne z tejto diery navždy vypadnúť. 8-)

Zamčeno