Nordland

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Zamčeno
LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Re: Nordland

Příspěvek od LawIAR »

Toto sa zmenilo na brutál divne vlákno. Nechcete to zamknúť?

fotolaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fotolaik »

Kdo me zna, vi ze Boxer alias Tarbor lze - ja mu nikdy ukrajincema nevyhrozoval . A hlavne panove - boxer tehdy presel do utoku v ciste osobni rovine, ktera nemela s hofi nic spolecneho. A ze je Boxer ubozak, kterej lze i sam sobe o otaci to co se stalo aby vypadal jako andilek, snad vi kazdej kdo ho zna. Nicmene to byla osobni vec a nechapu proc ji Boxer vytahuje po roce a zase rika jen cast neceho. Inu, chapu ho - ale ja se nesnizim na jeho uroven a nebudu nic vytahovat z jeho soukro zivota. To se totiz milej Zdenecku nedela .. a pokud ano, musis pocitst ze to muze mit nasledky.

Tarbor

Příspěvek od Tarbor »

Tome Tome.

Zapomínáš na drobnosti, jako nahrávání hovorů a podobně. Ano, bylo to osobní a je to osobní. Ale já nezačal.

Mám ty výhružné telefonní hovory zde nechat k poslechu? Tys o nich nevěděl? Někdo to dělal za tebe soukromě? Nebudu se snižovat k dalším podpásovkám. Klidně si mně zabanuj. Jen bych tě rád někdy potkal na slovíčko, ty následku.

crommelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crommelin »

Koukám jako blázen.

On mně informoval kamarád kdysi, že je něco shnilého ve státu Dánském. Ale až tak? Moderátor by se nikdy neměl snížit k podobným projevům. Nemá na tom místě co dělat.

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Psal jsem o nick : Nordland.

Posílám varování, jsme na forum o hifi a nechci tolerovat napadání členů fora, osobních urážkách, nebudu váhat a udělím Ban.

crommelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crommelin »

Napadaní nebylo žádné,šlo o vysvětlení,.
Banování bez upozornění však platí zde jako OK?
Moderátor, který se sníží k osobní pomstě, nemá být moderátorem.

PiXEL.. Jak na to pohlížíš?

S takovou bandou nechci mít nic společného.

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

*offtopic*
Několikrát v roce dlouze uvažuji, že bych si konečně po těch dlouhých letech založil své vlastní vlákno. I letos jsem byl plný nadšení, ale "naštěstí" se to tu zase tak hezky vyvrbilo, že definitivně končím s myšlenkou své veřejně prezentace. Tím samozřejmě ani v nejmenším nenaznačuji, že by to někomu mohlo být líto :mrgreen: Jen se mi hnusí, jak se tu na veřejnosti pere špinavé prádlo. V osobním životě se snažím vyhýbat se malicherným konfliktům už ze zásady. Jsme tu jen na chvíli. Nerad bych se stal někdy v budoucnu obětí nějakého pohnutí mysli zdejších "solitérů" . Ani se nedivím, že spousta členů jsou už členové bývalí.
Inu, jak na Nový rok, tak po celý rok. To se máme na co těšit. Škoda, že tu není blijící "smajlík"!

valderon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valderon »

To Jirie:
Mluvíš mi z duše. Absolutně souhlasím. Mám to stejně. Byl jsem připraven na své vlákno, ale už delší dobu nechci. Přes svátky jsem chtěl něco napsat, ale když to tu vidím (čtu), taky se mi chce taky spíše zvracet. Je zajímavé, že jsou to víceméně pořád ti stejní. A ti potom nejvíc křičí. Holt to zrcadlí dnešní dobu a morálku. Je mi to líto, máme stejný a krásný koníček. Hudba = umění.

Mike_Czech
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike_Czech »

Dobrý den,
předem se omlouvám Nordlandovi, že to píšu v jeho osobním vlákně, ale také bych již rád zareagoval. Jsem tu sice jen chvíli, takže si myslím, že mi nepřísluší se tady nějak zvlášť do něčeho vměšovat, ale souhlasím s předešlým názorem. Je mi tady z toho s prominutím na zvracení. Přišel jsem na toto fórum, protože mám rád hudbu a stroje na kterých si jí pouštím a myslel jsem si, že se tu setkám s nadšenci a odborníky, kteří mě něco naučí, poradí mi a s kterými budu moct sdílet své nadšení, jak se budu hifi postupně dobírat lepších a lepších výsledků. Místo toho tady v každém druhém vlákně čtu dohady, urážky a jiné nesmysli, které většinou s prvotním dotazem nemají vlastně už nic společného.
Mrzí mě to a zároveň je mi z toho opravdu blivno. Přeji všem všechno nejlepší do nového roku, hodně štěstí, zdraví, pohody a hlavně ať Nám to všem hraje.

PS pro moderátory: Mé osobní vlákno a účet klidně uzamkněte, nehodlám se tu již nijak zapojovat nebo vyjadřovat.

Díky.

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

valderon, jirie, mike_ ...(všichni další kteří sem chodí kvůli hifi)

neházel bych flintu do žita, chlapci.
zájem o hifi a praktické zkušnosti snad stojí za aktivní účast na tomto fóru, ne ?
teď tu byl dlouho klid a pohoda. uznejte, prosím.

kéž by se nám tu objevovaly jen příspěvky o hifi, reproukci hudby na našich sestavách, o pocitech s poslechem atd.
ale to by to zase nebylo veřejné fórum.
bohužel...občas holt někdo nevydrží a začne debatovat vulgárně. pak se ještě "vynoří" pár lidiček, kteří nějaké (většinou) nevinné vlákno přenesou do úrovně, která s jeho tématem, natož pak tímto fórem, nemá pranic společného...

nu což. vždyť tady nepíšeme nového "otu pavla", že?
hifi je skvělý koníček a zkušeností není nikdy dost. tak to přeci nebudete kvůli pár horkým hlavám tady balit ?
díky za pochopení a podporu.
:-)

crommelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crommelin »

Lachim

Že ti není hanba.

Nechápeš oč jde? Jen příspěvky tobě znející dobře jsou ok?
Tobě jde jen o tvé tinti linti za propagaci jistých výrobků. Nic víc. To ví každy interesovanej.

A byl jsi tak přitom skalní hifista....dnes jsi sráč úplatnej.

Jó moc dělá s lidmi divy.

Dáš mi banána??????

crommelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crommelin »

*offtopic*

Stejně jak to dělá tvůj kamarád Tom ? Renown aby se styděl.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

crommelin píše:
31 pro 2017 17:01
Já se nerad musím přiznat, že pod mým původním nickem jsem byl taky dost nevybíravě osočován zdejšími moderátory.
jakým nickem?

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

Lachim, fotolaik, pytel, krásné neobolševické praktiky tady zavádíte, jen co je pravda. Vše co je nepohodlné smazat a zabanovat. Jen tak dále soudruzi.

svartenatt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od svartenatt »

Nordland občas napíše slušně a věcně, ale zbytek je agrese. Hlavně neoprávněná stížnost a pomluvy k VMA.
Je pěkné, že se svěřil se svou sestavou, ale stále to má nádech obsazování pole pro další útok.

OT. Kdyby se určití moderátoři nechovali jako StB a netrestali svobodu slova, bylo by tu lépe.

Zamčeno