Pajuna
Re: Pajuna
lachim
Ten typ MA neznam. Jestli existuje, tak je to neco starsiho. Pamatuji kdysi nejakou radu se zlatym vyskacem, ale nepamatuji si uz oznaceni.
Mel jsem drive jiny nabytek a koberec po cele plose, vice zatlumeno. Po odstraneni a renovaci parket se zvuk neuveritelne zmenil, budu muset neco dokoupit.
Ten typ MA neznam. Jestli existuje, tak je to neco starsiho. Pamatuji kdysi nejakou radu se zlatym vyskacem, ale nepamatuji si uz oznaceni.
Mel jsem drive jiny nabytek a koberec po cele plose, vice zatlumeno. Po odstraneni a renovaci parket se zvuk neuveritelne zmenil, budu muset neco dokoupit.
Držím palce při výběru nových reproduktorových soustav!
Ahoj Pajuna, úhľadná zostavička
Marantz SR 4010

- Pavel Diok
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Moc pěkná sestavička, moc se mi líbí ten starý tuner Marantz, to byly kdysi dávno stroječky, co? Pokud nechceš kupovat ten koberec, měl bych typ na repra, o kterých vím, že se hodí do nezatlumených místností, protože kamarád je měl v obýváku v rodinném domku na dlažbě a hrálo to skvěle. Teď je prodává, protože šel výš. Jde o Reference 3A Integrale. Jsou to ale asi metrové sloupky v černém klavírním laku, tak nevím jestli by ti vůbec pasovaly. Foto můžu poslat, pokud budeš chtít.
Hifi Studio Panský dvůr
- Pavel Diok
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tak nakonec jsem tu dal fotky těch repro Reference 3A Integrale. Jsou staré asi 6 let, ale v super stavu.
http://files.uloziste.com/fotky/3260560 ... 04d3-2.jpg
http://files.uloziste.com/fotky/5aaa995 ... 33d6-2.jpg
http://files.uloziste.com/fotky/8c662b6 ... e658-2.jpg
[EDIT by Rowing] Obrázky jsem na žádost majitele vlákna přesunul jen jako linky. Je možné se na ně podívat, ale nezavazejí tu
http://files.uloziste.com/fotky/3260560 ... 04d3-2.jpg
http://files.uloziste.com/fotky/5aaa995 ... 33d6-2.jpg
http://files.uloziste.com/fotky/8c662b6 ... e658-2.jpg
[EDIT by Rowing] Obrázky jsem na žádost majitele vlákna přesunul jen jako linky. Je možné se na ně podívat, ale nezavazejí tu

Hifi Studio Panský dvůr
Rigo
Dekuji za ohlas i nabidku beden. Ani kdybych o nich uvazoval , nehodily by se me do bytu barevne. Jaka je cena pro info?
Priste me to posli na mail, tady to zabira misto a cas pri rozbaleni threadu. Dik
Rowingu - muzes ty obrazky smazat?
Dekuji za ohlas i nabidku beden. Ani kdybych o nich uvazoval , nehodily by se me do bytu barevne. Jaka je cena pro info?
Priste me to posli na mail, tady to zabira misto a cas pri rozbaleni threadu. Dik
Rowingu - muzes ty obrazky smazat?
- Pavel Diok
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Původní cena 110000,- Kč, nyní 50000,- Kč. Jsou bezvyhýbkové na basech, 92 dB citlivost, 8 Ohmů.
Hifi Studio Panský dvůr
Z nostalgie se vracim podporit analog zakoupenim novych kousku od Pro-ject, zatim Pro-ject Debut III Esprit, Phono Box II, Head Box II. Na Vanoce je treba si delat radost.
Kdybyste mel nekdo nejakou nabidku levnych LP, neco bych koupil.
Preji vsem Hezke Vanoce
Kdybyste mel nekdo nejakou nabidku levnych LP, neco bych koupil.
Preji vsem Hezke Vanoce

Koukám taky jsi se nakazil analogem. Přeji ti příjemný poslech možná že časem bude hrát analog lépe než Vincent CD S5 (slyšel jsem ho a hraje moc hezky).
Hlavní je udělat si radost. Hezké Vánoce
Zdraví Michal
Hlavní je udělat si radost. Hezké Vánoce
Zdraví Michal
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Pajuno,
tak jak jsi spokojen s vinylem? Hraje to jak jsi si představoval nebo lépe
?
tak jak jsi spokojen s vinylem? Hraje to jak jsi si představoval nebo lépe

to Pajuna:
jaký je ten filtr Britek? Nemáš nějaké foto a něco k tomu?
Jen tak pro zajímavost...
jaký je ten filtr Britek? Nemáš nějaké foto a něco k tomu?
Jen tak pro zajímavost...

to ML:
hraje to tak nejak dle predstav. Je to pro me vazne zatim jen opetovny start po letech s trochou nostalgie, uvidime casem. Zatim "melu" prevazne starsi desky, neco z bazaru. Koupil jsem si i neco noveho. Je to jako u CD, kvalita nosice dela mnoho. Stale jsem ale nedoresil bedny, tam mam vetsi mezeru, pak budu teprve moci rict, zda me ten gramec na nejaky cas uspokoji.
to Peer:
filtr Britek jsem vzal od pana Bricha s komponenty Vincent, bohuzel k tomu nemam nic blizsiho, ale muzu snad casem sehnat - napisu mu. Abych se priznal, tak jsem to s nicim neporovnaval. Posun jsem poznal pri zapojeni s power cables Vincent. Nafotim to a poslu.
hraje to tak nejak dle predstav. Je to pro me vazne zatim jen opetovny start po letech s trochou nostalgie, uvidime casem. Zatim "melu" prevazne starsi desky, neco z bazaru. Koupil jsem si i neco noveho. Je to jako u CD, kvalita nosice dela mnoho. Stale jsem ale nedoresil bedny, tam mam vetsi mezeru, pak budu teprve moci rict, zda me ten gramec na nejaky cas uspokoji.
to Peer:
filtr Britek jsem vzal od pana Bricha s komponenty Vincent, bohuzel k tomu nemam nic blizsiho, ale muzu snad casem sehnat - napisu mu. Abych se priznal, tak jsem to s nicim neporovnaval. Posun jsem poznal pri zapojeni s power cables Vincent. Nafotim to a poslu.
smim se zeptat kdo je vyrobce Tveho hifi racku?
to Vadik:
Samozrejme. Mam ho jiz delsi dobu, nekdy z konce 90-tych let. Jestli si dobre vzpominam, tak AQ.
Samozrejme. Mam ho jiz delsi dobu, nekdy z konce 90-tych let. Jestli si dobre vzpominam, tak AQ.
Trosku jsem pres Vanoce doplnil stojan gramcem a jeho prislusenstvim jak psano strucne nize.
V poslednich tydnech jsem k tomu pridal repro JMR Cantabile Signature, nejaky ten kabel ... a zvuk se zase trochu meni. Mam ted trosku na vyber, ktere tlacitko "Speakers" zmacknout
. Ono se zase treba casem vyjasni co bude vice hrat

V poslednich tydnech jsem k tomu pridal repro JMR Cantabile Signature, nejaky ten kabel ... a zvuk se zase trochu meni. Mam ted trosku na vyber, ktere tlacitko "Speakers" zmacknout