Ahoj Pajuno,
gratuluji Ti ke koupi nových beden. Jsem zvědav, které bedny dostanou časem více prostoru ke hraní. JMR jsem ještě nikdy neslyšel, ale díval jsem se na ně v odkaze co jsi mi poslal a vypadá to na slušné bedniska. Já osobně dávám přednost sloupům než stojanovkám, ale každý má jiný vkus, tak mně zajímá jak to bude u Tebe.
Takže JMR
Ahoj Viktore. Diky.
Zatim si na to zvykam, opravdu potrebuji hodne casu na rozehrani, je to jine, na ty basy jeste nejsem nejak zvykly. Poridil jsem zulove podstavce, jeste protrebuji hnout s akustikou, koupim koberec a zavesy.
Nechce se mi se SF loucit, ale kdyz o ne nekdo projevi zajem, tak je prenecham. Zatim nemam druhou mistnost zabydlenou, tak je zbytecne mit oboje na jednom miste bez vyuziti. Preju fajn vikend.
Ahoj Pajuno. Ty Sonusy co jsou v inzerci budou asi tvoje že? Jsou pěkné a zvažuju to. Potřebuju efektové repro k domácímu kinu. Kdyby to bylo hodně dobré, tak k PC na poslech. Ty stojany asi nejsou originál že?
Jo také se přidávám s gratulací ke koupi sloupových repro a tudíž k dalšímu a naprosto správnému kroku.
Ahoj Pasul.
Concertina jsou moje a na prodej. Rozhodl jsem se vcera. Stav je vyborny, proste roky jenom stoji na miste a hraji , muzu zaslat detailnejsi fotky na mail. Stojany nejsou SF, kupoval jsem je pred lety. Jsou kovove, ale dobre s velmi funkcnimi hroty. Mam stale originalni baleni a dokumentaci. Pripadne se ozvi na mail, sz ci mobil.
Ahoj Viktore,
diky. To vis, jsem patriot. Jedna z mych fotek. Zkus vyfotit nejaky ten komin . To byl joke, samozrejme. Nechci si Ostravaky nastvat!
Vzdyt ty jsi taky zmeni avatar , treba na ICQ.
Btw - mam tyden zkouseni kabelu. Supry Ply3,4 x HD Labs Q10 x Vincent. Je to sila, jake jsou v tom rozdily.- Uz se to ale rysuje. Od zitra jeste podlozim zkusebne bedny...
Podložíš bedny? A čímpak? Že by Ceraball? Ten opravdu zkus, je to dost dobrý posunu ve zvuku.
Ohledně těch kabelů sem písni jak to dopadlo, to mne zajímá. Od Supry je velmi dobře hodnocen kebel Sword, ale bohužel jsem neměl možnost ho vyzkoušet doma.
Držím palce, aby testy dopadly k Tvé spokojenosti a napiš sem výsledek .
Jak jiz nekteri "vypatrali" na jinem miste, provedl jsem vymenu zesilovace, pridal jednu bedynku a poskocil trochu vyse.
Nove prirustky se jmenuji Vincent SA93+ a Vincent SP 993.
Zatim jsou postaveny na zemi a v budoucnu jim budu muset poridit nejaky novy rack pro jejich bezpeci, protoze do toho stavajiciho se nevejdou. Taky se chystam trosku sladit propojeni. K jednomu XLR Oyaide PA02 snad pribude jeste jeden stejny, aby jsme to moc nemichali.
Tak uz treti den posloucham a stale vice se mi to libi. Hraje to 60W v Acku a je to znat. Zvuk oproti 234 je klidnejsi, jemnejsi, s vetsim prostorem, celkove plnejsi, akusticke nastroje - to je lahudka . Vyrazne vice to topi, uz jsem si o koncak i spalil palec u nohy.
Jinak jsem zapomnel na odpoved pro ML - Cerabally pod bedny jsem uz pred nejakym casem poridil. Lepsi repro kabely prijdou jeste casem. Zatim necham Supry. Jeste stale bude potreba sahnout do mistnosti a zlepsit akustiku. Nicmene, Hifi musi delat radost!
Ahoj Pajuno,
nevěděl jsem, že máš i player z této designové řady. Myslím, že tím dělencem si se posunul o třídu výše, ještě jednou gratuluji. Jak se projevily Cerabally pod bednama? Ještě jsi psal výše, že jsi dělal nějaké porovnání kabelů DH Labs, Supra a Vincent. Jak to nakonec dopadlo? Které zůstaly doma?
jsi ceraball pod repro jsi mě potěšil.
co já už zažil posměchu kvůli ceraballům....
nevím co máš za bedny, ale opět zkouším připomenout heslo studio eso "žula nepatří pod ale na bedny".
mě se u všech repro osvědčila kombinace ceraball + závaží.
bohužel u některých repro nelze aplikovat (třeba thiel 3.7)
lachim
Me bedny muzes videt na fotce, v textu nebo v podpisu. Na ne jde zula aplikovat pouze castecne kvuli vyskaci, ale treba to nekdy zkusim.
ML
Zvukovy prinos ceraball nejsem schopen konkretne popsat. Nicmene me to na nich sedi a hodi se me k bednam i designove.
Co se tyce kabelu, nekde jsem to strucne psal, uz nemuzu najit konkretni podrobny popis. Jen kratce jak to mam jeste v hlave. Chtel bych zduraznit, ze jsem je zkousel na bednach, ktere nebyly jeste uplne rozehrane, takze se jejich projev menil. Od te doby co jsme o tom mluvili v Praze a vyzkouseni se zase vice rozehraly a projev byl svetlejsi.
DH Labs Q10 bi-wire hraly pevne, detailne, velky narust detailu, prostoru, vice vysek. Kabely vhodne pro "rozsviceni sestavy", tam kde je lehka deka nebo mene vyraznosti.
Vincent bi-wire - objemove vice basu, cimz subjektivne lehce zakryvaly trosku stredni pasmo, mene detailu vuci DH Labs, ale pevnejsi projev oproti Supra
Supra Ply 3,4 - z nich jsem vychazel, nehraji vubec spatne, nicmene vuci popsanym bych je radil trochu nize (taky jsou nekolikanasobne levnejsi)
Oyaide - pozdeji jsem zkusil i tyto kabely, ktere nejsou bi-wire. Prisly me nejlepsi ze vsech popsanych (mysleno k me sestave), velmi neutralni detailni projev
Jelikoz znas muj lehky problem se zvyraznenym pasmem sykavek v me mistnosti, nevzal jsem zadne se zminenych, protoze to tam bylo vsude a "neodstranily" to co jsem trochu cekal). Hraji stale na Supra Ply a az stabilizuji soucasnou sestavu a provedu par akustickych zasahu, tak se posunu i s kabely vyse.
Jeste bych chtel dodat, ze toto probihalo na Vincent 234 a Vincent CDS5 v mych podminkach a je to ciste muj subjektivni pocit v navaznosti na mem sluchu a vztazeny k mym komponentum a mistnosti. Jiny zvuk a vysledek by byl pravdepodobne v jine mistnosti a take na jine sestave. Neodsoudil bych ani jedny kabely. Kazdemu muzou vyhovovat pro jeho uziti jine. Mam ale uz napr. predstavu, ktere by dle meho pasovaly k nekterym sestavam par clenu fora co jsem navstivil.
Zajimala by me pripadna odezva od lidi, kteri maji s temito kabely nejake zkusenosti, jestli to vidi podobne, pripadne na cem ktere maji
Ona je otázka,zda právě ty Supry nejsou z mnoha kabelů nejvíc neutrální a naopak ty ostatní mají "v popisu práce" něco zdůraznit. Tu výšky,tu basy a pod.
Protože,tak jak jsi to popsal,pod to se podepíšu a mohl bych přihodit dalších XY zkoušených "normálních cenově" ale i "nenormálně" kabelů.
A právě proto jsem Suprám věren.
Petre - diky, mam stale to same viz zprava z vanoc - ...Z nostalgie se vracim podporit analog zakoupenim novych kousku od Pro-ject, zatim Pro-ject Debut III Esprit, Phono Box II, Head Box II...
Uvazuji ze casem bych mohl poridit neco vyssiho.