To je dobrý, to jsem ještě neviděl. Až k tobě přijedeme, musíš ukázat !dadaft píše:..........myslel si, že se mi zapalujou hifi-lejtka.
Petra 44
Re: Petra 44

Petra44- Vítám tě. Snad první něžné pohlaví co vidím na fórech. Ta fotka v avataru je reálná? A nebyla by větší?
Systém myslím si vyvážený. Ovšem neslyšel jsem, takže těžko soudit.

Systém myslím si vyvážený. Ovšem neslyšel jsem, takže těžko soudit.
Vítám Tě také Petře, pardon Petro........... 

Jsem skeptik, na Petry (jednotné číslo Petra) na tomto fóru nevěřím... Svensound už to vystihl...
P.S. Avatar nevidím... 

Proč hned nevěřit ? To nebude "zakuklený" prodejce nahánějící ovečky...primare píše:Jsem skeptik, na Petry (jednotné číslo Petra) na tomto fóru nevěřím... Svensound už to vystihl...P.S. Avatar nevidím...

Takže jsem sem opět ten avatar dala,jen na chvilku.
Nejsem žádná miska-jen obyčejná ženská-snad i k světu...
Aspoň,můj manžel to občas říká
Nejsem žádná miska-jen obyčejná ženská-snad i k světu...

Aspoň,můj manžel to občas říká

nemyslím, že to bude podobný prípad ako virtuálna hifistka na niekdajšom miniBB, resp. zomierajúcom Hifipassion. Zasa nemôžeme podľa toho hodnotiť každý ženský nick ako podvod. Poznám len jednu hifistku, ktorá síce nepociťuje potrebu preberať parametre na fórach, no počúvaniu hudby venuje možno viac času ako mnohí z nás. To, že sem zavítala baba beriem ako príjemné osvieženie, nie z pohľadu nadržaného chlapa, ale z pohľadu nadšenia k hifi a hudbe, pretože opačné pohlavie je v tejto oblasti žalostne málo zastúpené.primare píše:Jsem skeptik, na Petry (jednotné číslo Petra) na tomto fóru nevěřím... Svensound už to vystihl...P.S. Avatar nevidím...
Acon-pěkně napsáno.
Také Tě Petro zdravím. 

Já vím o jedné ženě z Hradce která se hifi také dost věnuje a myslím že by velkou většinu z nás její vědomosti překvapili.
Hifi není typicky ženský koníček ale proč ne. Takže hned nemusíme spekulovat nad tím jestli je to pravda nebo není. Navíc mrhání času psaním na forum to spousta lidí nedělá takže třeba těch hifistek máme více.
petra44
Odkud ste jestli to není tajné?
Hifi není typicky ženský koníček ale proč ne. Takže hned nemusíme spekulovat nad tím jestli je to pravda nebo není. Navíc mrhání času psaním na forum to spousta lidí nedělá takže třeba těch hifistek máme více.
petra44
aby si ju neurazil tým vykaním. Všetci si tykáme, mohlo by sa jej dotknúť že ju považuješ za starú...Mike píše:J....

acon
sorry jsem barbar
tímto se omlouvám 
sorry jsem barbar

Myslím, že psala, že z Kolína.Mike píše:Odkud ste jestli to není tajné?
Už jsem zažil transvestity na fórech, ale většinou bylo jejich vystupování vcelku provokativní. Pokud bude Petra vystupovat normálně a bude s chtít případně s někým dalším vidět, bylo by zbytečné se takto kompromitovat. Ostatně mě je to jedno, na fórum chodím kvůli hifi a ne kvůli babám. Pokud ale přece můžu, tak mám jeden osobní dotaz. Petro, psala jsi, žes vdaná. Co manžel a hifi? Jestli je u vás hifi ženská zábava, tak je to ojedinělý paradox. Kdo ví, třeba by to šlo prodat jako námět na horor

Fotka na avataru je velmi slibná. Zkoušel jsem ji (naivně
) zvětšit, ale samozřejmě z toho nic nebylo. Na toto fórum chodím (sem si tak uvědomil) dost kvůli obrázkům. Mám rád "dyzajn" a hezké tvary... Tak bych se tedy přimlouval, Petro, za nějaké další foto
.