No, to už som zistil. Mám za sebou behačky po elektrách a obývačkách kamošov... Jednak obraz a hlavne design plocháčov ma nijako neoslovuje. S manželkou inklinujeme skôr k vidieckemu štýlu a prírodným materiálom (drevo, kameň..)Petra44 píše:Také bych ho nechala opravit,protože má bohovský obraz,ktrej ani lcd ani plazma neumí.
Petra 44
Re: Petra 44
Skvělá volba
Taky jsem ho chtěla zpět,ale neprošlo to.
Přeji ti i tvé rodině hodně uspěch (v opravě) v roce 2209

Taky jsem ho chtěla zpět,ale neprošlo to.
Pôvodne som myslel, že stačí ak Tebe a Tvojej rodine poprajem všetko naj do r. 2009, ale nemôžem byť horší a tak Vám všetkým prajem všetko naj až do 2309Petra44 píše:

- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Petro sleduji tve vlakno a nemuzu se neusmat jak ti naskakuji zobrazeni.
Za 9 dni pres 1000 zobrazeni?Nevydane.Je videt ze to s chlapmi na foru pekne zacloumalo.
Samozrejme i ja jako manzel divky z Kolina jsem rad ze jsi se nebala mistnich a zapojila se do diskuzi na foru.Trosku mne zarazi to ze jsi se nepochlubila kolik mas deti!?Preju ti v Novem roce mnoho uspechu v budovani tve sestavicky a samozrejme hodne lasky a pohody v rodince.

Takže to upřesním,mám jednu dceru,jmenuje se Charlota a miluji ji až za hrob
Dala bych pro n všechno na světě.Jinak také přeji mnoho úspěchů,zdraví,štěstí,lásky tobě i celé tvé rodině.
Ať je ten následující rok 2009 lepší než ten dosavadní.
Pokud mám tu nějake preklepy,tak to bertak-že je silvestr a já jsem již teď opojena alkoholem.

Dala bych pro n všechno na světě.Jinak také přeji mnoho úspěchů,zdraví,štěstí,lásky tobě i celé tvé rodině.
Ať je ten následující rok 2009 lepší než ten dosavadní.
Pokud mám tu nějake preklepy,tak to bertak-že je silvestr a já jsem již teď opojena alkoholem.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Petro abych rekl pravdu prekvapila jsi mne.Myslel jsem ze deti nemas a ze proto mas takoveto starosti
Klobouk dolu
Mozna se nekdy uvidime v Koline.Moji kluci jsou tam ted u babicky.

- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Jeste by mne zajimalo co poslouchas za muziku?
nevidím v tom nič nezvyčajné. V akejkoľvek oblasti stúpne pozornosť ak sa udeje niečo nie celkom obyčajné. A po rokoch debát na fórach je príchod ženy niečo nad rámec rutinnej komunikácie s chlapmi. A po skúsenosti z f-sportu je navyše každý zvedavý, na čom nová členka frčí. Či to zasa nebude nejaký sen mnohých hifistov. V prípade Petry to zjavne taký prípad nie je.Zappadaddy píše:Petro sleduji tve vlakno a nemuzu se neusmat jak ti naskakuji zobrazeni. ...
Pro naim a ostatní:
vyhraněný styl hudby nemám,poslouchám to,na co mám zrovna vtu chvíli náladu.
Takže jednou je to folk pak rock,jazz,metal,vážná hudba,elektronika,GOA music atd...
Jinak jsem poslouchala převážně metal a rock,protože manžel je na tom ještě pořád ulítlej,tak jako občas já.
Moc se mi líbí alternativní hudba a mám ráda klavírní koncerty typu ,Ravel,Clarke Torelli,Telemann,Rychter,Haydn,Hummel,Saint Saens...atd.
Jinak děkuji Aconovi za krásná slova v tomto vlákně...jsem za neě ráda.
vyhraněný styl hudby nemám,poslouchám to,na co mám zrovna vtu chvíli náladu.
Takže jednou je to folk pak rock,jazz,metal,vážná hudba,elektronika,GOA music atd...
Jinak jsem poslouchala převážně metal a rock,protože manžel je na tom ještě pořád ulítlej,tak jako občas já.
Moc se mi líbí alternativní hudba a mám ráda klavírní koncerty typu ,Ravel,Clarke Torelli,Telemann,Rychter,Haydn,Hummel,Saint Saens...atd.
Jinak děkuji Aconovi za krásná slova v tomto vlákně...jsem za neě ráda.

co se týče ženských a automobilů je Acon rytíř ze staré školy...

Tohle mi tu nesmí chybět

Na Xaviany 125 sme tu niektorí dosť alergickí ( o NADe ani nehovorím...)
ale otázka znie: ako vníma Tvoj manžel rozdiel vo zvuku X125 a tými jeho bakelitovými čojaviemčo. Nechcem sa presnejšie vyjadriť... 

Takto som nad tým nikdy neuvažoval...dadaft píše:co se týče ženských a automobilů je Acon rytíř ze staré školy...

nepřejícní si když na to příjde dokážou cokoliv vysvětlit po svém. ale já opravdu myslel kavalír a skutečný znalec...
zabudol som to ukončiť úsmevomdadaft píše:nepřejícní si když na to příjde dokážou cokoliv vysvětlit po svém. ale já opravdu myslel kavalír a skutečný znalec...