nebo jde o to, že hitachi má ochrany úplně na všechno. v případě přetížení jde v případě 1. do limitace a v případě 2. se rovnou odpojí.
nevím. vyber si.

já bych volil 1.
tys přetížila 160W koncák? mamma mia. no když k tomu připočtu ten akufejz, tak mám jen jeden dotaz: u mě doma plánuješ taky takový hard-testing?Petra44 píše:Máš pravdu : nastaveno mám 1.,při 2. přetížení se vypne.
Já ti to řeknu naprosto přesně. Nijak. Je to totiž totální nesmysl. Pokud nebude mít zesilovač zátěž, tak nelze ani zatížit výstupní zesilovací prvky a tedy dostat zesilovač do saturace. Limitace je tudíž nemožná.ciba píše:Ahoj Petro , ženy designerky a ženy hifistky jsou mi zvlast sympaticke , protoze jsou velmi vzacne , respektive je jich porad malo .. Nicmene by me zajimalo jak si donutila ochrany v zesilovaci zareagovat na limitaci , kdyz byly odpojene bedny (tedy zatez pro vystupni zesilovace)
to akože vážne? No ak by mne niekto napísal urážlivý email, nemám problém založiť vlákno s takým obsahomPetra44 píše:[
Někteří z Vás se zde chovají jako pokritci a nemají ani trochu důstojnosti a ostichu,mi napsat oplzlé emaily.
A to je prave ten tvuj problem, resit na foru tisice hlouposti s hifi nesouvisejicich. Jak kdysi na tvou adresu poznamenal Renown, tisice prispevku s nulovou hodnotou.Acon píše:to akože vážne? No ak by mne niekto napísal urážlivý email, nemám problém založiť vlákno s takým obsahom
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host