Ahoj, jmenuji se Michal a s hudbou, "tedy s jejím vychutnáváním v tom správném podání" jsem ještě opravdu vlastně nezačal, protože finance mi zatím neumožnili nákup něčeho ostřejšího a tak tedy začínám od těch nejdostupnějších věcí.
Technics SU-V700MKII
CD Technics SL-PS840
Repro Tannoy 633
kabeláž repro KIMBER 8PR
signalovky domácí RG62 + RCA RP-208
napájení stíněný kabel 3x2,5
...a to lepší snad příjde časem.
qwerty500 - o mě
Re: qwerty500 - o mě
Vitaj v kruhu sialencov s neskutocne drahym konickom....nepises, aky zaner hudby je ten tvojmu srdcu blizky, a mozno vek by nebolo od veci spomenut.
No a nezabudni na fotecky u teba doma..
No a nezabudni na fotecky u teba doma..

Vítej
Hlavně at tě baví muzika a máš z poslechu radost. Sestavu máš sice entry ale každý jsme s něčím podobným začínali a věřím že se ti jí povede vylepšit k plné spokojenosti. K fotkám sestavy se také přikláním
Zdraví Michal

Zdraví Michal
Jsem ročník 73, a jelikož jsem vyrůstal na folku a přes rockové majálesy se dostal k čemukoliv tak snad kromě dechovky, Evy a Vaška a tvrdého metalu poslouchám cokoliv.
Ale nejvíce je moje krevní skupina AG Flek, ale ještě ten klasický s Táborskou, Markytánem a Viktorínem, pak Redl, Nerez, Kamelot, Nohavica, Plíhal, Chris Rea ...a tak bych asi mohl pokračovat hodně dlouho, ale přicházím na to že se mi začíná líbit blůz ...asi stárnu
třeba teď jsem našel zapomenutý CD k filmu "Lepší pozdě, nežli později" s Jack Nicholsnem s Diane Keaton a s pravidelností se mi pořad cpe do CDčka čím dál tím častěji.
Ale nejvíce je moje krevní skupina AG Flek, ale ještě ten klasický s Táborskou, Markytánem a Viktorínem, pak Redl, Nerez, Kamelot, Nohavica, Plíhal, Chris Rea ...a tak bych asi mohl pokračovat hodně dlouho, ale přicházím na to že se mi začíná líbit blůz ...asi stárnu

třeba teď jsem našel zapomenutý CD k filmu "Lepší pozdě, nežli později" s Jack Nicholsnem s Diane Keaton a s pravidelností se mi pořad cpe do CDčka čím dál tím častěji.